Olum bi dur deneyek ona göre söyleyek de mi
Yok devenin nalı107 yim 109 yada 104 olursam listeye giriyorum. Bende 104 olamadığım için 109 olayım diyorum nasıl gafa? Zehir zehir 🕶
Aslında gecen hafta bildirimi gec yapıp söyle 1 lt su felan içseydin olurdu107 yim 109 yada 104 olursam listeye giriyorum. Bende 104 olamadığım için 109 olayım diyorum nasıl gafa? Zehir zehir 🕶
Aslında gecen hafta bildirimi gec yapıp söyle 1 lt su felan içseydin olurdu
Artısı olmadı banaTamam canım
Listedesin ama pide yiyorsun sabah akşam
Nasıl yiyorsun canım? Miktar olarak ne kadar? Sadece hurma yoğurt mu? Aklımda deli sorular:)
Yok canım sabah kahvaltı öğlen yemek yiyorumNasıl yiyorsun canım? Miktar olarak ne kadar? Sadece hurma yoğurt mu? Aklımda deli sorular:)
Ayy evde hurmam yok olsa kesin denerdimYok canım sabah kahvaltı öğlen yemek yiyorum
Akşam 7 hurma ve yoğurt
Güzel oluyo yemeğin verdiği rehavet ağırlık falan da olmuyo hafif hafifAyy evde hurmam yok olsa kesin denerdim
Onlar henüz hazır değil bence demi gızlarrrr eminmisiniz son kararınızmı
Onlar henüz hazır değil bence demi gızlarrrr eminmisiniz son kararınızmı
107 olmana 2 kilo daha yakın geliyo demi gıı107 yim 109 yada 104 olursam listeye giriyorum. Bende 104 olamadığım için 109 olayım diyorum nasıl gafa? Zehir zehir 🕶
107 olmana 2 kilo daha yakın geliyo demi gıı
Belkim listeden önce kendine ziyafet verecek kız haklı görüp göreceği o olacakYok devenin nalıgardaş burda zirve iyi değil in aşağı in
Aslıdna tartıdan önce şu son iki günü akşamları sadece yoğurt yiyerek geçirebilrsem süper olurGüzel oluyo yemeğin verdiği rehavet ağırlık falan da olmuyo hafif hafif
Süper olmaz yalnış olur çünkü diğer günler yoğurttan fazla kalori tüketirsen sana artı olarak geri döner sağlıklı beslenmeye devam et daha diyetin başındasın şok diyetlere girme duraksama yaşarsan o dedigini yaparsın canımAslıdna tartıdan önce şu son iki günü akşamları sadece yoğurt yiyerek geçirebilrsem süper olur
Cuma izne ayrılırsan üçüncü cuma listede olabilirsinZipzip- kaptanım izne ayrılsam 3 hafta sonramı gire biliyorum benüm düzen tamamen bozuldu 2 haftadır sadece 200 gr gitti beni izne ayıra bilirmisin cuma kontrole gitmeye bile utanıyorum takımı etkilemek istemiyorum menü paylaşımı kontrol tartısı yaparım ama düzene girmem lazım listeye girmem için kaç kilo olmam gerekecek onu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?