Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma izne ayrılırsan üçüncü cuma listede olabilirsin
Kilo içinde ayrıldıgın kilo ve altı olması gerekiyor
88 altında gelirim sadece zamana ihtiyacım var 3 hafta benim için çok uzun olur ama iyi gelecek diye düşünüyorum inş 86 nın altında listede olurum

88 altında gelirim sadece zamana ihtiyacım var 3 hafta benim için çok uzun olur ama iyi gelecek diye düşünüyorum inş 86 nın altında listede olurum
Tamam canım unutturma bana cuma izni yeniden hatırlat
Ben olmazsam listeye bak diger kaptanlara söylersin
2 gün hastanede kalacagım

Arkamdan neler dönüyo resmen skandal
Sen sus, sen bilmezsin ben bilirim o listeye girilecek adamı hasta etme
Artısı olmadı bana
Sayfadakilerin canının çekmesi ne olacak
Onlar henüz hazır değil bence demi gızlarrrr eminmisiniz son kararınızmı
Onlar her daim hazır sen rahat ol beybi
aslında bazen aşırı hazır hissediyorum ama geçiyor
Sende sus o listeye girilecek

Sen sus, sen bilmezsin ben bilirim o listeye girilecek adamı hasta etme

Sayfadakilerin canının çekmesi ne olacak

Onlar her daim hazır sen rahat ol beybi

Sende sus o listeye girilecek

Kahrolası hesaplar yüzünden ne ben girebiliyorum ne zipzip kapıyı açabiliyor dıkandık

Günaydın canim! Ne etrafı topluyorsun merak ettim Burası da bugün güneşli şükür, hemen çamaşıra giriştim.
Cnm şimdi gördüm yazdığın mesajı. Ben 2 aralıkta işe başlıyorum tekrardan kısmetse. doğumdan sonra 2 sene kadar çalışmadım.

Bonus hem ben listeye gelemem diyorsun hem burada kuralların alasına geliyorsun kuzum? Bu işler ne olacak. Bende kalıplara sigamiyorum işte zar zor gittim liste aldim bakalimmm insallahh

Karıştırma orasını be

Liste dışıda olur maksat birlikte olmak ne ziflendik görmek.

listede oluncada birlikte birinciliğe koşmak

Karıştırma orasını be

Liste dışıda olur maksat birlikte olmak ne ziflendik görmek.

listede oluncada birlikte birinciliğe koşmak
Ama ben katilirsamm kesin gruptan atilirim yani sonuçta buranın bir anlamı var belirli kurallar dahilinde bulunman gerekiyor degil mi? Benim mesela adaptasyon surecim var bir kere evde tartım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…