Çorba yanında yoğurt olabilir gayet de güzel olurAslıdna tartıdan önce şu son iki günü akşamları sadece yoğurt yiyerek geçirebilrsem süper olur
88 altında gelirim sadece zamana ihtiyacım var 3 hafta benim için çok uzun olur ama iyi gelecek diye düşünüyorum inş 86 nın altında listede olurumCuma izne ayrılırsan üçüncü cuma listede olabilirsin
Kilo içinde ayrıldıgın kilo ve altı olması gerekiyor
mavitosbik07 sende gelmiştin dimi hoşgeldin :)
Yok canım sabah kahvaltı öğlen yemek yiyorum
Akşam 7 hurma ve yoğurt
Tamam canım unutturma bana cuma izni yeniden hatırlat88 altında gelirim sadece zamana ihtiyacım var 3 hafta benim için çok uzun olur ama iyi gelecek diye düşünüyorum inş 86 nın altında listede olurum
Sen sus, sen bilmezsin ben bilirimArkamdan neler dönüyo resmen skandal
Sayfadakilerin canının çekmesi ne olacakArtısı olmadı bana✌
Onlar her daim hazır sen rahat ol beybiOnlar henüz hazır değil bence demi gızlarrrr eminmisiniz son kararınızmı
Sende sus o listeye girilecekaslında bazen aşırı hazır hissediyorum ama geçiyor
Sen sus, sen bilmezsin ben bilirimo listeye girilecek adamı hasta etme
Sayfadakilerin canının çekmesi ne olacak
Onlar her daim hazır sen rahat ol beybi
Sende sus o listeye girilecek
Hallederüz biz onuKahrolası hesaplar yüzünden ne ben girebiliyorum ne zipzip kapıyı açabiliyordıkandık
Cnm şimdi gördüm yazdığın mesajı. Ben 2 aralıkta işe başlıyorum tekrardan kısmetse.Günaydın canim! Ne etrafı topluyorsun merak ettimBurası da bugün güneşli şükür, hemen çamaşıra giriştim.
İnceliyim durChocolita gel şu işin adını koyak
Muhteşem bir davet...seviniriz vallaİnceliyim dur
Kurallarımız cok zor değil aslındaBonus hem ben listeye gelemem diyorsun hem burada kuralların alasına geliyorsun kuzum? Bu işler ne olacak. Bende kalıplara sigamiyorum işte zar zor gittim liste aldim bakalimmm insallahh
Bonus hem ben listeye gelemem diyorsun hem burada kuralların alasına geliyorsun kuzum? Bu işler ne olacak. Bende kalıplara sigamiyorum işte zar zor gittim liste aldim bakalimmm insallahh
Ama ben katilirsamm kesin gruptan atilirimKarıştırma orasını be
Liste dışıda olur maksat birlikte olmak ne ziflendik görmek.
listede oluncada birlikte birinciliğe koşmak
Ama ben katilirsamm kesin gruptan atilirimyani sonuçta buranın bir anlamı var belirli kurallar dahilinde bulunman gerekiyor degil mi? Benim mesela adaptasyon surecim var bir kere evde tartım yok
Şimdi ben kafama göre ne yedim içtimse burada hergun yazıyor muyumAdapte olamazsan gelmezsin
Ayyyy doktor novzaradan en sevdiğimİnceliyim dur
Öyle bir yer varsa bizde gelelimŞimdi ben kafama göre ne yedim içtimse burada hergun yazıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?