Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstığım opuyorumnanaktan

kocaman kocaman öpücükler de göndereyim tamam olsun di mi
kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz

selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.

Bu Cumayı unutan benim sanırım. ya bebek hiç ama hiiiç durmuyor kafayı yicem. herkesin yanında birileri var ama ben herşeyi kendim sırtlanıyorum. kayınvalide yürüyerek 10 dak arabayla 2 dak. uzaktalar bigün de gelip hadi bende bakayım az demez. anca sever ağlayınca da atar kucağıma. geçen hafta diş çıkardık şimdide üstler geliyor ondan mı huysuz anlamadım. 3 gün olucak kakasını yapmadı. elma yağı çaldım karnına yumuşatsın diye hiç etkisi yok. siz bana girmiyosun kaçak diyosunuz ama bide bana sorun

tekrar gözün aydin ablacigim kavustun ogluna.
bende gecen siyahtan kestane rengine döndüm ama biraz daha acmak istiyorum.malum yaz geliyorya civil civil olucazya siyah yazin beni cok SIKAR,biraz zaman daha gecsin tam kizila boyatmayi düsünüyorum.
canim resmini görmedim ama yakistigina inaniyorum sana sogankabugu renginin.

kac aylik canim bebegin.benimkide hastaydi bugün iyi ama,
senin kaynanan yine severmis bebegi canim,benimkide yürüyerek 2 dk yol kaynanamin evine ama sadece bir defa gördü oda oglum 3 aylik olunca.ne arar ne sorar.küsmüyüz hayir degiliz,kirginda degiliz,yolda görsek konusur.ama iste oglunu dahi aramayan bir anne.

sinemcim bak merak ettim şimdi saçlarını siyah cok yakısıyodu sana ama bakalım sogan kabugu nasıl olmus ama su bir gercek yeni kilolarıan yeni bir imaj herhalukarda muhtesem olmustur:sm_cool: darısı bana insl:içelim:

cnm ya bebişle ugrsmak zor bide yanında destek olan biri yoksa herseyiyle sen ilgileniyosun haliyle Allh yardımcın olsun:Saruboceq: ben daah cocuk konsunda bi bilgim yok ama evli olan arkdsım demişti zeytinyagıya poposunu uyardım öle yaptı faln diye bi dene istersenyerimseniben fstgım biz kızmıyoruz sadece ne kadr cok burda olursan motivasyonun o derece yüksek olur o yüzden herkesin paylasımda bulunması isteniyorŞeniz

deryacım beyaza sastım saninkine daha bi sastım valla bu nasıl iştir yahu en son 3 aylıkken mi gördü cidden hiç gelip gtmiyolr mı enteresan vala bunun bi ortası yok sanırsam ya hiç aryıp sormazlar yada herişe karısırlarlülülülülülü bakalım benm müstakbel kayınvalide adayım nasıl olucaksırnaşık şey

merhabalar arkadaşlara.s.
yarın misafirim gelcek.Azıcık dinlenym hemde menümü yazıyım.
KAHVALTI
peynir zeytin
domates salatalık
çok az cevizli ezme
1 tatlı kaşığı light reçel
2 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
zeytinyağlı kabak yemeği
yoğurt
AKŞAM
etli barbunya
2 kaşık pilav
GECE
meyve
süt
Bana kolay gelsin diyorum ve

iyi akşamlar kıslar .... oh mizfairleride agırladım temizlikte bu aradan çıktı değmeyin keyfime .....
ay neler döktürmüşüm herkes tarif istedi helede salatalarım ....... herkese ot yedirdim ....:roflol::roflol:alkisalkisalkis
tabi bende ottt yedim ....sositososito:lepi:

ablam kırmızılı yerlere dikkat . ekmekle yumurta yeme ...
menün çok güzel afiyet olsun monti kurallarınıda uygulamaya başlamışız hı .:jeyyar:
senin menülerine ayrıyeten dikkat ediyorum biliyorumki önerilerimi uyguluyorsun .kulakları çınlasın nekuşumuda böyle yoldan çıkarmıştım kaydirigubbakcemile3sonra montici oldu tıkır tıkır sıraladı kiloları mezun oldu gitti .bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 senin canın dondurmamı çekti nuro .naniknanik
iste hastaneye götürecem kötü olursa.atesi düstü.fitili var ates düsürücü onu veriyorum surubu var öksürük icin bide burnuna damla damlatiyorum.
ah canım daha iyileşemedimi?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar kusura bakmayın ben sabah girdim baktım ama bugün Cuma olduğunu unutmuşum. ne güzel 1 kilo da vermiştim. tekrar kusura bakmayın
Şeniz
:1hug:kayısı kaynat ez içirmeye çalış suyunu ...
lmaz: akşamın olmamış ablam ..... pilav cıs zatende bide etle yemişin kötü olmuş pilavla et yeme sen en iyisi pilav yeme be ablam .a.skaydirigubbakcemile3

bu günkü menü

bulgurlu yaprak sarması ..
yeşil salata ..
yogurtlu karalahana salatası
yogurtlu semiz otu salatası ..
ıspanaklı börek ..
yalancı su böregi.
havuçlu top.
2 renkli bisküili pasta ..
şekerli kuabiye .
sögüş..
kabak tatlısı .....

yediklerim
yaprak sarma .
yeşil salata ...
yogurtlu karalahana salatası .
yogurtlu semiz otu salatası .
şekersiz çay ....

Ben geldim, gelemedim dün öğleden beri, çok değişik bir olay yaşadım, dün gece rüyamda bir türbe gördüm kızlar, aziz mahmut hüdai hazretlerinin türbesi, nasıl güzel aydınlık ışık hüzmeleri nasıl huzurlu bir ortam anlatamam, sabah kalkınca nasıl bir oraya gitme isteği anlatamam size...Kalktım gittim, rabbim kabul etsin dualarımı ettim, tam dolmuşa binip eve döneceğim, bilenler bilir tam yokuşun bitişindedir orası...Yokuşun başında bir dedeciğim, mendil satıyor, nasıl nurlu, bembeyaz sakallı, üstü başı çok eski ama temiz...Mendil alırmısın yavrum dedi bana, alırım tabi ne kadar dedim, sen para vermesende onun yerine bana şu bakkaldan bir tane ekmek alsan dedi...Ne oldum o an biliyormusunuz, yumruk yemiş gibi oldum mideme, yer yarılsada yere kapaklanıp hıçkıra hıçkıra ağlasam dedim, tabi hemen dedim, markete gittik beraber, ekmek yumurta peynir yağ şeker tuz falan aldım, aklımdan da kaç param kaldığını hesaplamaya çalışıyorum, tüm kalan paramı da poşetin içine attım ona farkettirmeden, nasıl dualar ediyor ama dedeciğim ağlayarak size anlatamam, 2 gündür torunlarım açtı evde, allahıma dua ediyordum sabahtan beri allahım meleklerini gönder diye, yavrum sen melekmisin dedi, elindeki ufacık bir kitabı uzattı bana, bu kitaptan çok dua et, rabbim içindeki güzelliği yüzüne vermiş, çok güzel bir hayat yaşayacaksın, rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün güzel kızım dedi...Sonra o diğer yola gitti, ben yokuştan aşşağı...Eve gelene kadar yolda falan durmadı gözyaşlarım, ağladım ağladım ağladım...Anneme anlatırken bir postada orada ağladım...Evliyalardan birimiydi acaba diyor annem, herkese nasip olmaz bu kızım diyor, kime söylesem herkes yaşayamaz böyle şeyi diyorlar...Çok tutuğum öğlenden beri, çok duygusalım, allahım kimseyi aç bırakma ne olursun, onlar açken doymaktan, onlar üşürken ısınmaktan utanıyorum mafoldumben

Kıyamam ya üzülme ececiğim, haftaya yazarız artık verdiğin kiloları şeker opuyorumnanaktan

7. ayın içinde canım. iyi şükür iyileşmiş seninki. ya ne yapalım herkes serdiği mindere oturur. gelen gören de kendine gelmeyende. ben bu konuları konuşmayı sevmiyorum. bazen moralim bozulur ondandır işte atarım içime. arada derim eşime o da az teselli eder sağolsun. yoksa çok düşünüdüm ben kötü bi insanmıyım diye. neyse sağlık olsun. ah bebişim azıcık uslu olsa. öyle bi yaramaz ki anlatamam bunu size.dermanım kalmıyor inanın. sanırım üst dişler geliyor çünkü kulaklarını çok oynuyor. aeben abla kayısıyı bilemiyorum ama akşam kurubaklagil yemeğinden verdim suyundan yemeğin. o da güzel çalıştırıyor. ya valla moralim çok bozuk bazen herşeyden soyutlayıveresim geliyor kendimi öyle de yapıyorum zaten. öyle ihtiyacım varki kendime zaman ayırmaya sabahtan çıkıp akşama kadar deli gibi sorumsuzca gezmeye tozmaya. bi yere gidiyorum burnumdan geliyor. o değil ev sahibi de rahatsız oluyor gibi geliyor diken üstünde duruyorum. alışverişe gidiyoruz bebek arabası boşta gider paşa kucakta durucak etrafı izlicek.neyse sağlık olsun bakalım. inş bu günlerde tez geçer...

iyi akşamlar menü bildirimimi yapayım öncelikle

SABAH:

1 dilim kepek ekmek
Yağsız menemen
1 bardak yeşil çay

ÖĞLEN:

4 kaşık kabak yemeği
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek

AKŞAM:

4 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt

Şimdide nescafe içiyorum.....

nabersiniz? düğünde tepindim tepindim geldim. nazlımında düğünü var şimdi oda tepiniyodur :)

menüm
kahvaltı(10:00)
1 dlim tam buğday ekmeği,peynir,1 zeytin,maydonoz,domates, salatalık,şekersiz çay

öğle(15:30)
yoğurt,yumurtalı kavurma,maydonoz,domates,salatalık

11:15 1 bardak light milk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…