- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ayyyy yine çok ama çok tatlı bir iyi haftasonları temennisi...... Melekciğim bu işte 1 numarasın.....opuyorumnanaktan
Gerçi hafta içi günaydınlarını ben göremiyorum ancak akşam görebiliyorum.... Ama hepsine bayılıyorum....
günaydın fıstığım opuyorumnanaktan
kocaman kocaman öpücükler de göndereyim tamam olsun di mi kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: çatlak bizim 6.takım hatunları :roflol: kiminin hesap makinesinin ayarı bozulur,kimi koştura koştura 11:29a yetişicem diye sırtı terler, kimi de bugünün cuma olduğunu unutup kilo bildirimi yapmaz şakkıdı hepinize benden dondurmaaaa.. :roflol: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
tekrar gözün aydin ablacigim kavustun ogluna.
çok az kaldıı allahın izniyle birazdan yuvasın da kuzumm :asigim:
eşim almaya gitti garaja bende çay demledimm yemeklerini hazırladım bekliyorumm :1rolleyes:
bu günki raporumuu vereyim diye girdimm fırsatım belki olur belki olmazz
sabah ince bir parça ıspanaklı pide eliçi kadardıı
öğlen tekraradan el içi kadar pidee üşeniyorum da yanlız olunca yemek yemeğe benn :kedi:
öğleden son ra muzzz
akşamm yarım kase tavuk çorbasıı
üç dört dolu çatall tavukk bolcanak salata bir kaşık pilav iki yemek kaşığı yoğurtt
şimdilik böyleee gecenin ilerleyen saatlerinde ne olurr bilememm bilmiyorumkismile
bende gecen siyahtan kestane rengine döndüm ama biraz daha acmak istiyorum.malum yaz geliyorya civil civil olucazya siyah yazin beni cok SIKAR,biraz zaman daha gecsin tam kizila boyatmayi düsünüyorum.İyi uykular sizlere kızlar..... Ben eve yeni girdim.... Kuaförden randevu almıştım saçlarımı boyattım işim yeni bitti.... Siyahtan soğan kabuğuna dönmesi baya vakit aldı tabi bide bu işin kaynak kısmı var....
Anlayacağınız yep yeni bir sinem oldum yeni kilomla birlikte..... Değişiklik şarttı ve iyi geldi.... Ama şu an ölü gibiyim hemen menü bildirimi yapıp uyuyacağım......
02/04/2010
SABAH:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 bardak ayran
4 adet köfte
yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği
AKŞAM:
Kuaförde olduğum için yemek yiyemedim light bisküvi aldım 5 adet bisküvi ve 1 sade nescafe ile geçiştirdim akşamı.... ! akşamlık affedin artık beni......
opuyorumnanaktan
selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu Cumayı unutan benim sanırım. ya bebek hiç ama hiiiç durmuyor kafayı yicem. herkesin yanında birileri var ama ben herşeyi kendim sırtlanıyorum. kayınvalide yürüyerek 10 dak arabayla 2 dak. uzaktalar bigün de gelip hadi bende bakayım az demez. anca sever ağlayınca da atar kucağıma. geçen hafta diş çıkardık şimdide üstler geliyor ondan mı huysuz anlamadım. 3 gün olucak kakasını yapmadı. elma yağı çaldım karnına yumuşatsın diye hiç etkisi yok. siz bana girmiyosun kaçak diyosunuz ama bide bana sorun
İyi uykular sizlere kızlar..... Ben eve yeni girdim.... Kuaförden randevu almıştım saçlarımı boyattım işim yeni bitti.... Siyahtan soğan kabuğuna dönmesi baya vakit aldı tabi bide bu işin kaynak kısmı var....
Anlayacağınız yep yeni bir sinem oldum yeni kilomla birlikte..... Değişiklik şarttı ve iyi geldi.... Ama şu an ölü gibiyim hemen menü bildirimi yapıp uyuyacağım......
02/04/2010
SABAH:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 bardak ayran
4 adet köfte
yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği
AKŞAM:
Kuaförde olduğum için yemek yiyemedim light bisküvi aldım 5 adet bisküvi ve 1 sade nescafe ile geçiştirdim akşamı.... ! akşamlık affedin artık beni......
opuyorumnanaktan
selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
Bu Cumayı unutan benim sanırım. ya bebek hiç ama hiiiç durmuyor kafayı yicem. herkesin yanında birileri var ama ben herşeyi kendim sırtlanıyorum. kayınvalide yürüyerek 10 dak arabayla 2 dak. uzaktalar bigün de gelip hadi bende bakayım az demez. anca sever ağlayınca da atar kucağıma. geçen hafta diş çıkardık şimdide üstler geliyor ondan mı huysuz anlamadım. 3 gün olucak kakasını yapmadı. elma yağı çaldım karnına yumuşatsın diye hiç etkisi yok. siz bana girmiyosun kaçak diyosunuz ama bide bana sorun
tekrar gözün aydin ablacigim kavustun ogluna.
bende gecen siyahtan kestane rengine döndüm ama biraz daha acmak istiyorum.malum yaz geliyorya civil civil olucazya siyah yazin beni cok SIKAR,biraz zaman daha gecsin tam kizila boyatmayi düsünüyorum.
canim resmini görmedim ama yakistigina inaniyorum sana sogankabugu renginin.
kac aylik canim bebegin.benimkide hastaydi bugün iyi ama,
senin kaynanan yine severmis bebegi canim,benimkide yürüyerek 2 dk yol kaynanamin evine ama sadece bir defa gördü oda oglum 3 aylik olunca.ne arar ne sorar.küsmüyüz hayir degiliz,kirginda degiliz,yolda görsek konusur.ama iste oglunu dahi aramayan bir anne.
ablam kırmızılı yerlere dikkat . ekmekle yumurta yeme ...Bugünkü menümüde yazayım arkadaşlar.
UYANINCA
1 bardak su 6 kuru kayısı
KAHVALTI
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
biber
2 dilim tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı light reçel bunu dogal marmelat yapalım ablam laytlar tümden yapay tatlandırıcı en az şeker kadar zararlı ...
ÖĞLE
zeytinyağlı kabak yemeği
yayla çorbası
1 küçük kase yoğurt
AKŞAM
kabak yemeği
4 ızgara köfte
salata
peynir
ekmek hakkımı sabah kullanıom.öğlen ve akşam ekmek yemiom.
aebenden öğrendimkaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt
sende öyle yapıodn dimi aebencimyerimseniben
Spor yapamycm bugün heralde.Pazar günü misafirim var.Enerjimi yarın akşam pasta yapmaya saklıom.
hapinizi opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 senin canın dondurmamı çekti nuro .naniknanik:roflol: :roflol: :roflol: çatlak bizim 6.takım hatunları :roflol: kiminin hesap makinesinin ayarı bozulur,kimi koştura koştura 11:29a yetişicem diye sırtı terler, kimi de bugünün cuma olduğunu unutup kilo bildirimi yapmaz şakkıdı hepinize benden dondurmaaaa.. :roflol: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
ah canım daha iyileşemedimi?iste hastaneye götürecem kötü olursa.atesi düstü.fitili var ates düsürücü onu veriyorum surubu var öksürük icin bide burnuna damla damlatiyorum.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBugün motivasyonm biraz düşüktü.Takıma girmesemde yazmaya devam ederim diodum.Ama takıma kabul edilmek beni çok mutlu etti.Kilo vermiş kadar oldum yani.kaydirigubbakcemile5
Sizlerle olmaktan çoooook mutluyum canlarım.öpüyorumopuyorumnanaktan
Şenizkızlar kusura bakmayın ben sabah girdim baktım ama bugün Cuma olduğunu unutmuşum. ne güzel 1 kilo da vermiştim. tekrar kusura bakmayın
:1hug:kayısı kaynat ez içirmeye çalış suyunu ...selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.
merhabalar arkadaşlara.s.
yarın misafirim gelcek.Azıcık dinlenym hemde menümü yazıyım.
KAHVALTI
peynir zeytin
domates salatalık
çok az cevizli ezme
1 tatlı kaşığı light reçel
2 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
zeytinyağlı kabak yemeği
yoğurt
AKŞAM
etli barbunya
2 kaşık pilav
GECE
meyve
süt
Bana kolay gelsin diyorum ve
ya ağlamak istiyorum ben sabahtan beri kaç mesaj yazdıysam hiçbiri gitmedi hep hata verdi siz orada benimle ilgili konuşurken ben burda kendimi paraladım ama yazamadım:çok üzgünüm:
ben de 1 kilo vermiştim...neyse belki haftaya yazarız
ya neden oluyo bu bana söyleyin lütfen mesajı yazıp gönderiyorum sayfa bulunamıyo diyo,,
önceden 24 saat açıktı topiğim nazar mı deydi acaba...
benden bıktınız da kibarca git mi diyonus yoksabilmiyorumkismile
kac aylik canim bebegin.benimkide hastaydi bugün iyi ama,
senin kaynanan yine severmis bebegi canim,benimkide yürüyerek 2 dk yol kaynanamin evine ama sadece bir defa gördü oda oglum 3 aylik olunca.ne arar ne sorar.küsmüyüz hayir degiliz,kirginda degiliz,yolda görsek konusur.ama iste oglunu dahi aramayan bir anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?