iyi akşamlar kıslar .... oh mizfairleride agırladım temizlikte bu aradan çıktı değmeyin keyfime .....
ay neler döktürmüşüm herkes tarif istedi helede salatalarım ....... herkese ot yedirdim ....:roflol::roflol:alkisalkisalkis
tabi bende ottt yedim ....sositososito:lepi:
ablam kırmızılı yerlere dikkat . ekmekle yumurta yeme ...
menün çok güzel afiyet olsun monti kurallarınıda uygulamaya başlamışız hı .:jeyyar:
senin menülerine ayrıyeten dikkat ediyorum biliyorumki önerilerimi uyguluyorsun .kulakları çınlasın nekuşumuda böyle yoldan çıkarmıştım kaydirigubbakcemile3sonra montici oldu tıkır tıkır sıraladı kiloları mezun oldu gitti .bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 senin canın dondurmamı çekti nuro .naniknanik
ah canım daha iyileşemedimi?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz
:1hug:kayısı kaynat ez içirmeye çalış suyunu ...
lmaz: akşamın olmamış ablam ..... pilav cıs zatende bide etle yemişin kötü olmuş pilavla et yeme sen en iyisi pilav yeme be ablam .a.skaydirigubbakcemile3
Hamdolsun canım iyiyim işte Şeniz
Ne varmış avatarımda yavru ceylan :)
Anlatamam Şimdi Kelimelerle :) AŞKKKK :) Galatasaray nedir diye sormayın :)
iyi akşamlar menü bildirimimi yapayım öncelikle
SABAH:
1 dilim kepek ekmek
Yağsız menemen
1 bardak yeşil çay
ÖĞLEN:
4 kaşık kabak yemeği
1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
AKŞAM:
4 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
Şimdide nescafe içiyorum.....
menüm
kahvaltı(10:00)
1 dlim tam buğday ekmeği,peynir,1 zeytin,maydonoz,domates, salatalık,şekersiz çay
öğle(15:30)
yoğurt,yumurtalı kavurma,maydonoz,domates,salatalık
11:15 1 bardak light milk
afiyet olsun sinemcim neskafen kızz sekersiz içiyorsun dimiaklinialirimsmile
bu arada sen ne cok seviyorsun bu baklayı ben pek sevmem evde de yapılmaz bzim ayda yılda bir hos gecen almıslar carsıda sebze degişlik olsun diye bn dedim montide pişmiş bakla yenmiyor annemde diyo zaten sen ne diyon en yemiyon ben çözemedim bi türlükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nurom aksam yemegi nerde kızz bide dügüne gtmişn o kadr oynamsın enerjini nerdne aldın bu 11.15 sanırsam 23 .15 olcak dimilülülülülülü
bende sastim bu ailenin icine girince ama alistim,benim icin cok güzel karisan konusan yok ama esime üzülüyorum zavallim kendi arar ama artik oda aramiyor.esimin annesinin kocasi alman.kaynanamda almanlasti.kimse umrunda degil,kayinpederimde 7. karisindan ayrildi kiziyla beraber kaliyor.isleri düsünce ararlar.öyle iste.cnm ya bebişle ugrsmak zor bide yanında destek olan biri yoksa herseyiyle sen ilgileniyosun haliyle Allh yardımcın olsun:Saruboceq: ben daah cocuk konsunda bi bilgim yok ama evli olan arkdsım demişti zeytinyagıya poposunu uyardım öle yaptı faln diye bi dene istersenyerimseniben fstgım biz kızmıyoruz sadece ne kadr cok burda olursan motivasyonun o derece yüksek olur o yüzden herkesin paylasımda bulunması isteniyorŞeniz
deryacım beyaza sastım saninkine daha bi sastım valla bu nasıl iştir yahu en son 3 aylıkken mi gördü cidden hiç gelip gtmiyolr mı enteresan vala bunun bi ortası yok sanırsam ya hiç aryıp sormazlar yada herişe karısırlarlülülülülülü bakalım benm müstakbel kayınvalide adayım nasıl olucaksırnaşık şey
iyi simdi ablacim düzeldi.ilk günü cok kötüydü dün yani.iyi akşamlar kıslar .... oh mizfairleride agırladım temizlikte bu aradan çıktı değmeyin keyfime .....
ay neler döktürmüşüm herkes tarif istedi helede salatalarım ....... herkese ot yedirdim ....:roflol::roflol:alkisalkisalkis
tabi bende ottt yedim ....sositososito:lepi:
ablam kırmızılı yerlere dikkat . ekmekle yumurta yeme ...
menün çok güzel afiyet olsun monti kurallarınıda uygulamaya başlamışız hı .:jeyyar:
senin menülerine ayrıyeten dikkat ediyorum biliyorumki önerilerimi uyguluyorsun .kulakları çınlasın nekuşumuda böyle yoldan çıkarmıştım kaydirigubbakcemile3sonra montici oldu tıkır tıkır sıraladı kiloları mezun oldu gitti .bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 senin canın dondurmamı çekti nuro .naniknanik
ah canım daha iyileşemedimi?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şeniz
:1hug:kayısı kaynat ez içirmeye çalış suyunu ...
lmaz: akşamın olmamış ablam ..... pilav cıs zatende bide etle yemişin kötü olmuş pilavla et yeme sen en iyisi pilav yeme be ablam .a.skaydirigubbakcemile3
canim kalbinin temizligi iste.bencede herkezin basina gelmez.insan yeterki kalbini temiz tutsun.ben rüyalarin etkisinde kalirim ama bi anlam cikaramam.senin rüyan ama cok güzel.Ben geldim, gelemedim dün öğleden beri, çok değişik bir olay yaşadım, dün gece rüyamda bir türbe gördüm kızlar, aziz mahmut hüdai hazretlerinin türbesi, nasıl güzel aydınlık ışık hüzmeleri nasıl huzurlu bir ortam anlatamam, sabah kalkınca nasıl bir oraya gitme isteği anlatamam size...Kalktım gittim, rabbim kabul etsin dualarımı ettim, tam dolmuşa binip eve döneceğim, bilenler bilir tam yokuşun bitişindedir orası...Yokuşun başında bir dedeciğim, mendil satıyor, nasıl nurlu, bembeyaz sakallı, üstü başı çok eski ama temiz...Mendil alırmısın yavrum dedi bana, alırım tabi ne kadar dedim, sen para vermesende onun yerine bana şu bakkaldan bir tane ekmek alsan dedi...Ne oldum o an biliyormusunuz, yumruk yemiş gibi oldum mideme, yer yarılsada yere kapaklanıp hıçkıra hıçkıra ağlasam dedim, tabi hemen dedim, markete gittik beraber, ekmek yumurta peynir yağ şeker tuz falan aldım, aklımdan da kaç param kaldığını hesaplamaya çalışıyorum, tüm kalan paramı da poşetin içine attım ona farkettirmeden, nasıl dualar ediyor ama dedeciğim ağlayarak size anlatamam, 2 gündür torunlarım açtı evde, allahıma dua ediyordum sabahtan beri allahım meleklerini gönder diye, yavrum sen melekmisin dedi, elindeki ufacık bir kitabı uzattı bana, bu kitaptan çok dua et, rabbim içindeki güzelliği yüzüne vermiş, çok güzel bir hayat yaşayacaksın, rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün güzel kızım dedi...Sonra o diğer yola gitti, ben yokuştan aşşağı...Eve gelene kadar yolda falan durmadı gözyaşlarım, ağladım ağladım ağladım...Anneme anlatırken bir postada orada ağladım...Evliyalardan birimiydi acaba diyor annem, herkese nasip olmaz bu kızım diyor, kime söylesem herkes yaşayamaz böyle şeyi diyorlar...Çok tutuğum öğlenden beri, çok duygusalım, allahım kimseyi aç bırakma ne olursun, onlar açken doymaktan, onlar üşürken ısınmaktan utanıyorum mafoldumben
benimkide 7 aylik teyzesi 25.08.2009 da dogdu.benimki cok yaramaz degil.siz kucaga cok alistirmissiniz canim.yaramaz cocuklar hem akilli olurmus hemde biraz büyüyünce yaramazligi gidermis.bebekken sakin olan bebeklerde biraz büyüyünce yaramaz olurmus canim.7. ayın içinde canım. iyi şükür iyileşmiş seninki. ya ne yapalım herkes serdiği mindere oturur. gelen gören de kendine gelmeyende. ben bu konuları konuşmayı sevmiyorum. bazen moralim bozulur ondandır işte atarım içime. arada derim eşime o da az teselli eder sağolsun. yoksa çok düşünüdüm ben kötü bi insanmıyım diye. neyse sağlık olsun. ah bebişim azıcık uslu olsa. öyle bi yaramaz ki anlatamam bunu size.dermanım kalmıyor inanın. sanırım üst dişler geliyor çünkü kulaklarını çok oynuyor. aeben abla kayısıyı bilemiyorum ama akşam kurubaklagil yemeğinden verdim suyundan yemeğin. o da güzel çalıştırıyor. ya valla moralim çok bozuk bazen herşeyden soyutlayıveresim geliyor kendimi öyle de yapıyorum zaten. öyle ihtiyacım varki kendime zaman ayırmaya sabahtan çıkıp akşama kadar deli gibi sorumsuzca gezmeye tozmaya. bi yere gidiyorum burnumdan geliyor. o değil ev sahibi de rahatsız oluyor gibi geliyor diken üstünde duruyorum. alışverişe gidiyoruz bebek arabası boşta gider paşa kucakta durucak etrafı izlicek.neyse sağlık olsun bakalım. inş bu günlerde tez geçer...
yenilen yenilgiye doymazmis canim.sositosositoNe varmış avatarımda yavru ceylan :)
Anlatamam Şimdi Kelimelerle :) AŞKKKK :) Galatasaray nedir diye sormayın :)
ben yatıyom kızlar yarın erken kalkıcam iyi gecelerrr..
güpgüzel pazarlar sizin olsun canım takımımzemuszemus
sağolasın sultancım,
sana soracaktım unuttum sinemle yarışıyordunuz siz , yarışı kim kazandı?:kedi:
bir de sende monti yapıyorsun sanırım 6kiloyu ne kadar zamanda verebildin?
cnm msjını şimdi gördüm kusrabakma evet bnde monti yapıyorum 2 ayda verdim cnm tabi arada kacamklarla öel olmasaydı daha güzel neticeler alabilrism ama artık kacamak yoklmaz:
tabiki yarısı sinem kazandı ama sagolsu beni güzel motive etti cnkü gecen hafta fena cozutmustum yeniden topladım kendimi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?