Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menümüde yazayım arkadaşlar.
UYANINCA
1 bardak su 6 kuru kayısı
KAHVALTI
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
biber
2 dilim tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı light reçel
ÖĞLE
zeytinyağlı kabak yemeği
yayla çorbası
1 küçük kase yoğurt
AKŞAM
kabak yemeği
4 ızgara köfte
salata
peynir
ekmek hakkımı sabah kullanıom.öğlen ve akşam ekmek yemiom.
aebenden öğrendimkaydirigubbakcemile3
sende öyle yapıodn dimi aebencimyerimseniben
Spor yapamycm bugün heralde.Pazar günü misafirim var.Enerjimi yarın akşam pasta yapmaya saklıom.
hapinizi opuyorumnanaktan

tamam dır canımm a.s

lilyum bende resim eklemeye çalıştım ama ekleyemedim.

sen de ben gibisinn resim eklemeyi bilsem tarif edeceğim yeminle modelii
türkiyenin dört tarafın da arayacağızzz :roflol:

iste hastaneye götürecem kötü olursa.atesi düstü.fitili var ates düsürücü onu veriyorum surubu var öksürük icin bide burnuna damla damlatiyorum.

bebeklerde ateş çok önemlidir canımm sıksık kontrol et devamlı götürdüğün doktora tel ett
ateşinin çıkmasına izin vermeee
yok hala devam ederse en yakın acile götürr a.s

hoş geldinnn canımm tekrardannn vereliniortakalkisalkisalkis

kızlar sesim çıkmazsaa merak etmeyin olurmuu şımarmak gibi olmasın da oğluium şu an yoldaa :asigim:iki sat son ra koynum da olacakk:alkisalkisalkishihoyyytdelikafadulden:::sm_cool::teytey:

arkadaslar bu hafta ilk 3 e bile girememisiz.cok koydu bana.haftaya telafi edelim bunu.alismistik hep 1. 2. olmaya.

cok haklisin ablacim bende öyl yapicam.sagol canim ablacim.

ya ağlamak istiyorum ben sabahtan beri kaç mesaj yazdıysam hiçbiri gitmedi hep hata verdi siz orada benimle ilgili konuşurken ben burda kendimi paraladım ama yazamadım:çok üzgünüm:
ben de 1 kilo vermiştim...neyse belki haftaya yazarız
ya neden oluyo bu bana söyleyin lütfen mesajı yazıp gönderiyorum sayfa bulunamıyo diyo,,
önceden 24 saat açıktı topiğim nazar mı deydi acaba...
benden bıktınız da kibarca git mi diyonus yoksabilmiyorumkismile

lillyum ablacim gözün aydin.ogluna kavusucan.anne olmak böyle biseymis.bende 7 ay önce anladim.

çok az kaldıı allahın izniyle birazdan yuvasın da kuzumm :asigim:

eşim almaya gitti garaja bende çay demledimm yemeklerini hazırladım bekliyorumm :1rolleyes:

bu günki raporumuu vereyim diye girdimm fırsatım belki olur belki olmazz

sabah ince bir parça ıspanaklı pide eliçi kadardıı

öğlen tekraradan el içi kadar pidee üşeniyorum da yanlız olunca yemek yemeğe benn :kedi:

öğleden son ra muzzz

akşamm yarım kase tavuk çorbasıı
üç dört dolu çatall tavukk bolcanak salata bir kaşık pilav iki yemek kaşığı yoğurtt
şimdilik böyleee gecenin ilerleyen saatlerinde ne olurr bilememm bilmiyorumkismile

:teselli:

ıyi uykular sizlere kızlar..... Ben eve yeni girdim.... Kuaförden randevu almıştım saçlarımı boyattım işim yeni bitti.... Siyahtan soğan kabuğuna dönmesi baya vakit aldı tabi bide bu işin kaynak kısmı var....

Anlayacağınız yep yeni bir sinem oldum yeni kilomla birlikte..... Değişiklik şarttı ve iyi geldi.... Ama şu an ölü gibiyim hemen menü bildirimi yapıp uyuyacağım......

02/04/2010

SABAH:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

1 bardak ayran
4 adet köfte
yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği

AKŞAM:

Kuaförde olduğum için yemek yiyemedim light bisküvi aldım 5 adet bisküvi ve 1 sade nescafe ile geçiştirdim akşamı.... ! akşamlık affedin artık beni......

opuyorumnanaktan

iyi geceler herkese
unutmadan menü bildirimimi yapayım uyumaya geçeyim bnde.

sabah 07.30:2kuru kayısı 1 bardak yeşilçay.
11.30 bir elma 1/2bardak süt
12.15:2dilim çavdar ekmeği ve lor pynire yapılmış tost,3zeytin domates,marul,tere
17.00: 1sbsüt ,2kuru kayısı,1avuç leblebi,4-5fındık,4-5çamfıstığı.
22.00:3etli çiğ köfte,bol marul 1sb.ayran
bugün böyle olmak zorunda kaldı, yarın daha düzgün menülere geçerim inş.

herkese tatlı rüyalarolumunekankayizsmile

güle güle kullan sinemcim yeni saçlarını.
bende geçenlerde köklü bir değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim ama kıyamadım saçlarımın rengine ya kötü olursakorkusuyla hiç bir şey yapamadım. bende çok uçuk bir model kestirdim öyle motive ettim kendimi.aklinialirimsmile
sendeki iyi cesaret siyahtan soğan kabuğuna geçmek. ama çok hoş duran bir renk eminim çok da yakışmıştır. hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
iyi geceler ayakta olan herkese:1closedeyes:

Günaydın ve iyi hafta sonları takımımın tüm güzel bayanları.... Bu haftaki sonucumuz beni üzdü alışmışım canım takımımı hep derecede görmeye garip geldi bu durum birden.....

suuracuığım.... Aslına bakarsan hala kendimi çok garip hissediyorum... Gözümmü alışmadı kendimin bu haline yoksa cidden yakışmadımı saçlar emin değilim ama bakalım artık hoşuma gitmezse 2 hafta sonra filan karamele dönerim....

Saçlarım 4 yıldır siyahtan başka renge boyanmadığı için çok garip hissediyorum şu anda kendimi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…