Abla, altı da dar değil, bence püfür püfür olmalı, bak neler ne modeller bulacağım ona, ecişe söylede ablacığım, face e eklemek isterse beni eklesin, oradan daha rahat konuşuruz, yada sana mail atarım modelleri oradan bakar
lilyum bende resim eklemeye çalıştım ama ekleyemedim.
iste hastaneye götürecem kötü olursa.atesi düstü.fitili var ates düsürücü onu veriyorum surubu var öksürük icin bide burnuna damla damlatiyorum.
Bugün motivasyonm biraz düşüktü.Takıma girmesemde yazmaya devam ederim diodum.Ama takıma kabul edilmek beni çok mutlu etti.Kilo vermiş kadar oldum yani.kaydirigubbakcemile5
Sizlerle olmaktan çoooook mutluyum canlarım.öpüyorumopuyorumnanaktan
tamam dır canımm a.s
sen de ben gibisinn resim eklemeyi bilsem tarif edeceğim yeminle modelii
türkiyenin dört tarafın da arayacağızzz :roflol:
bebeklerde ateş çok önemlidir canımm sıksık kontrol et devamlı götürdüğün doktora tel ett
ateşinin çıkmasına izin vermeee
yok hala devam ederse en yakın acile götürr a.s
hoş geldinnn canımm tekrardannn vereliniortakalkisalkisalkis
kızlar sesim çıkmazsaa merak etmeyin olurmuu şımarmak gibi olmasın da oğluium şu an yoldaa :asigim:iki sat son ra koynum da olacakk:alkisalkisalkishihoyyytdelikafadulden:::sm_cool::teytey:
lillyum ablacim gözün aydin.ogluna kavusucan.anne olmak böyle biseymis.bende 7 ay önce anladim.
ya ağlamak istiyorum ben sabahtan beri kaç mesaj yazdıysam hiçbiri gitmedi hep hata verdi siz orada benimle ilgili konuşurken ben burda kendimi paraladım ama yazamadım:çok üzgünüm:
ben de 1 kilo vermiştim...neyse belki haftaya yazarız
ya neden oluyo bu bana söyleyin lütfen mesajı yazıp gönderiyorum sayfa bulunamıyo diyo,,
önceden 24 saat açıktı topiğim nazar mı deydi acaba...
benden bıktınız da kibarca git mi diyonus yoksabilmiyorumkismile
İyi uykular sizlere kızlar..... Ben eve yeni girdim.... Kuaförden randevu almıştım saçlarımı boyattım işim yeni bitti.... Siyahtan soğan kabuğuna dönmesi baya vakit aldı tabi bide bu işin kaynak kısmı var....
Anlayacağınız yep yeni bir sinem oldum yeni kilomla birlikte..... Değişiklik şarttı ve iyi geldi.... Ama şu an ölü gibiyim hemen menü bildirimi yapıp uyuyacağım......
02/04/2010
SABAH:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 bardak ayran
4 adet köfte
yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği
AKŞAM:
Kuaförde olduğum için yemek yiyemedim light bisküvi aldım 5 adet bisküvi ve 1 sade nescafe ile geçiştirdim akşamı.... ! akşamlık affedin artık beni......
opuyorumnanaktan
güle güle kullan sinemcim yeni saçlarını.
bende geçenlerde köklü bir değişiklik yapmak istedim kuaföre gittim ama kıyamadım saçlarımın rengine ya kötü olursakorkusuyla hiç bir şey yapamadım. bende çok uçuk bir model kestirdim öyle motive ettim kendimi.aklinialirimsmile
sendeki iyi cesaret siyahtan soğan kabuğuna geçmek. ama çok hoş duran bir renk eminim çok da yakışmıştır. hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
iyi geceler ayakta olan herkese:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?