Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güpgüzel pazarlar sizin olsun canım takımımzemuszemus

hayırlı pazarlar fıstık hatunlar ....
herkeze iyi pazarlar kiiiizlllaaaaaarrrrr.

ablacim beni yazmamissin

sultan bende şimdi monti amcanın kitabını okuyordum ve senin msj dikkatimi çekti baklayla ilgili;
monti de lif yönünden zengin,kan şekeri endeksi çok düşük olan vb. öğün türü örnekleri varya bakla kan şekeri endeksi çok düşük olan menüde garnitürler arasında yasaklı görnüyor ancak
lif yönünden zengin bir menü tercih dersen önünde antre olarak bir çorba,(sebze,mantar,balkabağı,domates çorbası) ana yemek olarak bakla öneriliyor, tabiki tatlı olarak da yağsız peynir veya,yoğurtveya komposto veya pişmiş meyve veya şekersiz marmelat yiyeceksin.
mesela mercimek,kuru fasulye,makarna da aynı şekilde kan şekeri endeksi çok düşük olan bir öğün yaparsan (bu öğünün örnekleri içinde ana yemeklerde ve antrelerde genellikle balık,tavuk,kırmızı et var) bu ürünleri yiyemiyorsunlmaz: . ama o öğünü lif yönünden zengin bir öğün olarak geçireceksen yiyebiliyorsun.kaydirigubbakcemile5

bugün benden başka kimse gelmemiş buralara sanırım;
bende menümü yazayım sonra da biraz mekik ve uyumaya hazırlanıyım 1sa. sürer zaten:uhm:

sabah 9.40 1 portakal, 1elma,1çb. süt
markete gittiğimide 13.00 gibi çikolata tanıtımı yapılıyormuş 1 küçük kare bitter çikolata.
öğle13.30: 1 tabak kabak yemeği,lahana ve kornişon turşusu,1domates,1kase keten tohumlu yoğurt.
17.00 ara:1avuç leblebi,2kayısı, 1/2greyfurt,1/2elma,1çb süt
20.00 akşam: 1tabak kabak yemeği,1kase salata.

cnm sanırım senide montici yapıyoruz kitabı okumaya baslmısın hadi hayrlısı diyelim madem montiye baslıyosun ufaktan seni monti moduna sokalım ozamnkaydirigubbakcemile3. kitaptada okumussundr ara ögün montide pek yok ki senin ara ögünler baya fazla olmus sabah kalhvaltında eksik daha dgrusu kahvltı yapmamısın sankilmaz: bide tursuya dikkat et tuz içerdegi için su atımın zorlasır vücuttan tursu yedginde bol su içmeyi ihmal etme emiyerimseniben

canım gözyaşlarımı durduramıyorum.....ama ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ...Rabbim seni oraya çağırmış...isteyen imtihan desin.. isteyen rüyayla amel olur mu diye kınasın ama...ben rüyalara çok inanan biriyim ve gerçekten senin adına çok mutlu oldum...ben de Bursa dayken yardım ederdim öle ama Ankara da bir soğukluk var dilencileri bile inandırıcı , samimi gelmiyor bana ve yardım etmek istemiyorum...maneviyat ekmek su gibi ,hava gibi...hayırlı olsun kardeşim...sana imrendim şimdi...olumunekankayizsmile

günaydınlar kızlaaar.....kimsecikler yokken yazayım bişeyler yoksa bi kapanıyo sayfa bidaha yakalayabilene aşkolsun....aklinialirimsmile

Rabbim razı olsun ece, canımsın, tuhaf duygular içerisindeyim, dün gece o dedeciğimin verdiği kitabı yastığıma koyup uyudum rabbim kabul etsin sürekli beyazlar yeşiller gördüm, ve bu olay farklı bir duruma vesile oldu, ben bu rüyamı bir kız arkadaşıma anlatmıştım, o da dediki kuzenime bir danışayım o allahım kabul ederse çok inançlıdır, ona danışalım dedi, onunla konuşmuş, çocukta ben bu durumu yaşayan insanla tanışmak istiyorum demiş, messenger adresimi istedi benden, neyse konuştuk, allahım olamaz böyle nurlu güzel bir insan, aynı yaştaymışız :asigim: istanbulda üstteğmen, ve inanırmısınız evi de üsküdarda ...ohaoldumsmile rabbim belkide bu tanışma için vesile kıldı rüyamı, çünkü yardım ettiğim dedeciğim çok dua etti, içinin güzelliği dışına yansımış yavrum, hiç üzüntü keder elem görmeyeceksin bu dünyada, çok hayırlı biri çıkacak karşına dedi...ertesi gün yani dün, ömrümde karşılaşabileceğim en nurlu, inançlı, üstelik ailesi aileme uygun, yakışıklı, tahsilli birini karşıma çıkardı...Bu akşam üsküdarda buluşacağız...Mertten sonra ilk kez 4 aydır hiçbirşey hissedemiyordum kimseye, ama ben bu çocuktan çok etkilendim :asigim: ne olur dua edin canlarım hayırlıysa hakkımda hemen olsun, hayırsızsa allahım içime soğukluk versin, ellerim falan titriyor çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile

simoş naber canım.geçmiş mesajını okudum kalbin çok temiz senin canım rabbim dualarını kabuletsin inş...dilediğin gibi bir hayat senin olur umarım...çok etkilendim rüyandan ve dedeye yaptığın yardımdn allah kabul etsin

Sağol birtanem, aşık oldum ben sanırım :asigim:, kivimiz nasıl, cinsiyeti belli oldumu nilüşüm

canım inş. aşkın mutlulukla sonuçlanır.güzel haberlerini bekliyorum...
bizim bebiş yüzde 80 kızhihoyyyt
ama çok hareketli durmadan dönüyor vallaha çok uğraştırıyor bizi tam net göstermiyo kutuyu:roflol:

tünaydın kıslar ........
nülüş kıs ne haber..... nasıl yegenimiz canlandımı?

sordugum soruyu üstüme düşüp cevaplamışın ....kaydirigubbakcemile3

gözdem kuzum o amca varya ;yakınları için o kadar içten dua etmişki RABBIM senin rüyanda seni ona yönlerdirmiş ..rüya bir vesilea.s
.kuzum sen çok temiz kalplisin içinde dışında bir... melek gibisin senden iyi yardım elçisimi bulacak MEVLAM göndermiş iştE dardaki kuluna ....ŞenizŞenizŞeniz

abencim naber şekrcim özledim yaw hiç arayıp sormuyosunuz heee:dilcikar:
yeğeniniz küstü size bi göstermiyo bize özel bölgesinikaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenARANAN damat bulunmuş ...delikafadulden boşuna demiyoruz dimi 4 aydır .......herşeyde bi hayır vardır iyiki mert gert salagından :dilcikar:ayrılmışım diyeceksin demedikmi...olumunekankayizsmile ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
RABBIM HAYIRLISINI GÖNLÜNE GÖRESıNı VERSıN GÖZDE ....... SEN GERÇEKTEN EN ıYıSıNE LAYIKSIN ... BUNU TÜM ıÇTENLıGıMLE SÖYLÜYORUM ABLASI ..

abencim naber şekrcim özledim yaw hiç arayıp sormuyosunuz heee:dilcikar:
yeğeniniz küstü size bi göstermiyo bize özel bölgesinikaydirigubbakcemile3
AY DİYENE BAK HAMİLER TOPİGİNİ İSTİLA ETTİNİZ ÖZGEYNEN BURAYA BAKMIYORNUZ BİLERM İŞİNİZ YOK ŞİNDİLİK DİMİ TIKININ BAKALIM NASIL OLSA YOLUNUZ BURAYA DÜŞECEK .:dilcikar::roflol:lülülülülülüŞeniz

NASILSIN GÜZELİM DEMEK NAZ YAPIYO YEGENİMİZ HA YÜZ GÖRÜNLÜLÜK AY PARDON ŞEY GÖRÜMLÜLÜK İSTİYORDUR ...:roflol::roflol:

SAĞLIKLA GELSİN KUCAGINA İNŞALLAH NİLÜM ...:Saruboceq:

Oh maşallah sübanallah ya , kurban olsun ona teyzeleri, isim düşündünüzmü nilücüğüm

Allah razı olsun ablacığım, rabbim daha fazla yardım etmemi nasip etsin inşallah bana, herkese uzanmak istiyorum bu vesileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…