Ahhahaha
Afiyet olsun canım,ne yiyeceksen bana da gönder.Ahhahahayaa benn temsili şimdi ben gidiyom 4 kaşık bişey yicem sonra iki kaşık da yogurtttt bir güzel karnımı doyurup gelicem ben
İzne ayrıldı CanımMühendis anneyi göremedim canim
Yarın listeye giriyorum bugün sınırsızım ama yiyesim yok drama bakAhhahahayaa benn temsili şimdi ben gidiyom 4 kaşık bişey yicem sonra iki kaşık da yogurtttt bir güzel karnımı doyurup gelicem ben
Bende yarışamam sanırım ya.. O kadar büyük konuşamıyorum ama kendimce bir şeyler yapicam iste. Mesela çavdar ekmeğiyle ceviz var şuan liste de onu henüz alamadım. Evde meyve de yok suan. Yeşillik yokYarın listeye giriyorum bugün sınırsızım ama yiyesim yok drama bak
liste ne demek kk nın diğer takımlarıyla diğer yarışmacılarıyla yarışmak demek
Gönderirim canım ama evde şuan hiçbir şey olmadığını için kısacık bir menü olucak hatta birkaç kelimelik bile olabilirAfiyet olsun canım,ne yiyeceksen bana da gönder.
Bende yarışamam sanırım ya.. O kadar büyük konuşamıyorum ama kendimce bir şeyler yapicam iste. Mesela çavdar ekmeğiyle ceviz var şuan liste de onu henüz alamadım. Evde meyve de yok suan. Yeşillik yokaz yağlı peynir yok
bando takımı çağıram mı o gün
bando takımı çağıram mı o gün
Rio karnavalı mı istiyonDişimin kovuğuna yetmez
Tamam canım alt listede de olmayınca merak ettim, unutmuşum izne ayrıldığını.İzne ayrıldı Canım
Onu unutmusum canım alt listeye cok dikkat etmedim yarın düzenleme yaparızTamam canım alt listede de olmayınca merak ettim, unutmuşum izne ayrıldığını.
Rio karnavalı mı istiyon
Rio karnavalı mı istiyon
Menü yazacağım için korkumdan yiyemiyorum ben. Dün akşam ben salata yerken oğluma pizza yapmıştım, ne büyük eziyet bizlere.Dayandım ama nasıl dayandım
Sana söyleyen bana da söylesin.Biri bana basen eritmek için etkili bir video söylesin
İki kere alıntılamışın demekki istiyonGavur işi hep
Hiçbiri yok ki ya günü tamamen aç bitirmektense acaba malzeme.alip yarın mi başlasamLight ürün kadar saçma bişey yok. Koy normal peyniri ye.
Kuru meyve kayısı dut vs de olur meyve öğünü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?