- 8 Mart 2019
- 7.637
- 37.652
- 548
- 40
Kızçelerim günaydınnnn ❤ Son iki evrak için düştüm yollara, gece telim şarj olmamış. Öğleden sonraya kadar çok aktif olamayabilirim sarj sorunu nedeniyle. Hepimiz içim güzel ve sağlıklı bir gün olsun
Kovdum canım erkenden de uyudum. Yoksa evde bissuru zararlı şey vardı.Sen kov o aklındakileri kov kov
Ben yaptım kaptanım. Bütün gün yorulmama rağmen evde de yürüyüş bandında 9bin adım attım.Yemek yerine kim ne spor yapacak onları konussak arkadaslar
Amin canım hepimizin inşallah. çok teşekkür ederimCnm çoook sevindim, Allah yolunu açık etsin
Tatlım ben beyaz ekmeği görünce karşı koyamiyorum, dışarda yediğim için de öyle oldu. Evde olsam ekmeksiz yerdim, ama dışarda da senin dediğin gibi yapacağım teşekkür ederim.İlk gün kahvaltın geç olmuş bacım. Onun ve bisküvilerin dışında beğendim...
Sporsuz haline alışık değiliz kuzu. Menü her zamanki gibi azıcık. Afiyet olsun kilolar bir bir dökülsün canım....
Canım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmaz
Menü ve su gayet iyi canım darısı sporun başına....
Sporun muhteşem canım öğlen ekmeği 1 dilim yemek için küçük lokmalara bölebilirsin canım ben de içtiğim suyu senin ısrarınla içer hale geldim. Ben de sana tavsiye vereyim dedim...
Ben olsam diyette makarna yemem ama senin diyetisyen serbest mi bıraktı onu bilmiyorum
Çok geç olmuş o saatte canım,yapabildin mi.aselim uyusada yapsam sporumu
Hadi işin rast gitsin canım.Kızçelerim günaydınnnn ❤ Son iki evrak için düştüm yollara, gece telim şarj olmamış. Öğleden sonraya kadar çok aktif olamayabilirim sarj sorunu nedeniyle. Hepimiz içim güzel ve sağlıklı bir gün olsun
Seninkini de koy tavaya kizarmis ekmek olsun mis gibiGünaydın herkese! Beyin kullanmadan bogazini çalıştıran tosbik cezasını cekiyor. Es kişisine fırında çıtır ekmekler, yanında tosbik çavdar ekmeği kemirsin
Günaydın canım, Allah bugün size kolaylıklar versin,ablanın operasyonu çok güzel olsun inşallah. Ağrısı sızısı çok olmadan, seni de çok yormadan geçip gitsin.Günaydınnnn
Kuru ekmek çok yediriyo yumuşak tok tutuyor elticimSeninkini de koy tavaya kizarmis ekmek olsun mis gibi
Seninkini de koy tavaya kizarmis ekmek olsun mis gibi
Dikkat edersen spora başlarsan veya başka normal diyete almıyorsun. Ben arkadaşımla yaptım o almadı ama ben bütün gün bilgisayar başında oldum hiç dikkat etmedim sporda yapmadım verdiklerimden 5ini geri aldım. Normalde 13gun yapicaktim ama hem sağlıksız hemde önceki yaptığımda 6.gunden sonra sadece 1 kilo vermiştim o yüzden 6gun diye düşünüyorum. 2gundur hafif sporlar yapıyorum ama bugün baya baya spor yapicam bir daha İsveç yapmak istemiyorum çünkü çok zor bı diyetDaha önce denemişsin peki normal beslenmeye başlayınca verdiklerini geri alıyormusun canım bende 3 ayda 14 cm incelme oldu belimde
Ya internetten spor videoları açıyorum yaparken çok kötü yanma hissediyorum biliyorum böyle olmasi gerek zaten ama dayanamıyorum o yanmaya hiç hoşuma gitmiyorcaglaa00 bel incelmesi için spor yapsan daha faydalı olur
Biz eskiden twist hareketi ile güzel incelmeler yasadık burda arkadaslarla
Fazla bir kilon yok canım bence normal diyet düzenine başlaya bilirsin isveçten sonra senin için baya moral olur kilo vermek ama inş geri dönüşü olmaz kilonun biz kadınlar yeterki isteyelim yapamıycamız şey yokDikkat edersen spora başlarsan veya başka normal diyete almıyorsun. Ben arkadaşımla yaptım o almadı ama ben bütün gün bilgisayar başında oldum hiç dikkat etmedim sporda yapmadım verdiklerimden 5ini geri aldım. Normalde 13gun yapicaktim ama hem sağlıksız hemde önceki yaptığımda 6.gunden sonra sadece 1 kilo vermiştim o yüzden 6gun diye düşünüyorum. 2gundur hafif sporlar yapıyorum ama bugün baya baya spor yapicam bir daha İsveç yapmak istemiyorum çünkü çok zor bı diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?