Leslie 3 muhteşem bu konuda tavsiye ederim hem zevkli hemde vücut çok güzel şekil alıyor ben geçen yıl 25 kilo verdim diyet ve leslie 85 kiloyken 70 gibi görünüyordum canımYa internetten spor videoları açıyorum yaparken çok kötü yanma hissediyorum biliyorum böyle olmasi gerek zaten ama dayanamıyorum o yanmaya hiç hoşuma gitmiyor
Sagol canım bekliyoruz simdi insallah cook güzel gecerGünaydın canım, Allah bugün size kolaylıklar versin,ablanın operasyonu çok güzel olsun inşallah. Ağrısı sızısı çok olmadan, seni de çok yormadan geçip gitsin.
Sağol canım ❤Zipzip- sonngulen birmuhendisanne Allah işinizi rast getirsin inş Allah kolaylıklar diliyorum ev hanımlarına daha bi kolaylıklar olsun
Sağol canım ❤
Zor olanlardan baslama canım kolay spor videolarını yap önceYa internetten spor videoları açıyorum yaparken çok kötü yanma hissediyorum biliyorum böyle olmasi gerek zaten ama dayanamıyorum o yanmaya hiç hoşuma gitmiyor
Sorunda orda yeni başlayanlar için olanında bile zorlanıyorum o kadar ham kalmışımSagol canım bekliyoruz simdi insallah cook güzel gecer
Sağol canım ❤
Sağol canım ❤
Zor olanlardan baslama canım kolay spor videolarını yap önce
Tesekkur ederim canım insallah cok güzel gecerZipzip- cnm ablanın ameliyatı su gibi sorunsuz ve hızlı geçsin inşallah Çabucak sağlığına kavuşur umarım, bizdende geçmiş olsun dileklerimizi ilet
İlk defa duydum bakicamLeslie 3 muhteşem bu konuda tavsiye ederim hem zevkli hemde vücut çok güzel şekil alıyor ben geçen yıl 25 kilo verdim diyet ve leslie 85 kiloyken 70 gibi görünüyordum canım
Dikkat edersen spora başlarsan veya başka normal diyete almıyorsun. Ben arkadaşımla yaptım o almadı ama ben bütün gün bilgisayar başında oldum hiç dikkat etmedim sporda yapmadım verdiklerimden 5ini geri aldım. Normalde 13gun yapicaktim ama hem sağlıksız hemde önceki yaptığımda 6.gunden sonra sadece 1 kilo vermiştim o yüzden 6gun diye düşünüyorum. 2gundur hafif sporlar yapıyorum ama bugün baya baya spor yapicam bir daha İsveç yapmak istemiyorum çünkü çok zor bı diyet
Haklısın aslında, soğuk olunca daha az yeniyor.Kuru ekmek çok yediriyo yumuşak tok tutuyor elticim
Nefsimi terbiye ettim kuzumcezalıyım yanı
Karın gerdirme ve göğüs dikleştirme için ameliyat olacak canımZipzip- ne ameliyatıydı?
ben bi kere 13 gün bi kerede 6 gün yapmıştımSana çok çok kolay gelsin. Seneler önce başlayıp ikinci gün patlamıştım, çok zor bir diyet
Ablan spor yapmadan mi kilo verdi canım.Karın gerdirme ve göğüs dikleştirme için ameliyat olacak canım
30-35 kilo verdi
Karın gerdirme ve göğüs dikleştirme için ameliyat olacak canım
30-35 kilo verdi
Bir kısmını spor yapmadan verdi canım son dönemde reformer pilatese gitti onunla kolları ve bacakları cok toparlamıs durumdaAblan spor yapmadan mi kilo verdi canım.
Sağol canım insallahGüzel geçsin inş fıstık gibi çıksın
Mühendis anneyi göremedim canim***6.Takım 650.Etap ***
Gulumse25 (88.4/
Ytmz(63.8/
snglmlk(63.0
Canfeb(67.7/
merryangel(71.3/
Malipina()mezun üye geri döndü,baslangıc tarihi, baslangıc kilosu, hedef kilosu
Bonus(104.2/)618.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,extrem durum a2, yüzdesi 33 e bölündü
6.Takım Ortalaması :
Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.1)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?