Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya internetten spor videoları açıyorum yaparken çok kötü yanma hissediyorum biliyorum böyle olmasi gerek zaten ama dayanamıyorum o yanmaya hiç hoşuma gitmiyor
Leslie 3 muhteşem bu konuda tavsiye ederim hem zevkli hemde vücut çok güzel şekil alıyor ben geçen yıl 25 kilo verdim diyet ve leslie 85 kiloyken 70 gibi görünüyordum canım

Günaydın canım, Allah bugün size kolaylıklar versin,ablanın operasyonu çok güzel olsun inşallah. Ağrısı sızısı çok olmadan, seni de çok yormadan geçip gitsin.
Sagol canım bekliyoruz simdi insallah cook güzel gecer
Zipzip- sonngulen birmuhendisanne Allah işinizi rast getirsin inş Allah kolaylıklar diliyorum ev hanımlarına daha bi kolaylıklar olsun
Sağol canım ❤
Zipzip- cok geçmiş olsun kuzum, su gibi geçsin
Sağol canım ❤
Ya internetten spor videoları açıyorum yaparken çok kötü yanma hissediyorum biliyorum böyle olmasi gerek zaten ama dayanamıyorum o yanmaya hiç hoşuma gitmiyor
Zor olanlardan baslama canım kolay spor videolarını yap önce

Sana çok çok kolay gelsin. Seneler önce başlayıp ikinci gün patlamıştım, çok zor bir diyet

Ablan spor yapmadan mi kilo verdi canım.
Bir kısmını spor yapmadan verdi canım son dönemde reformer pilatese gitti onunla kolları ve bacakları cok toparlamıs durumda
Birde cok fazla kilo alıp verdi atıyorum yazın 15 kilo verdi sonra geri aldı derken sarkmalar meydana geldi
Güzel geçsin inş fıstık gibi çıksın
Sağol canım insallah

***6.Takım 650.Etap ***

Gulumse25 (88.4/
Ytmz(63.8/
snglmlk(63.0
Canfeb(67.7/
merryangel(71.3/
Malipina()mezun üye geri döndü,baslangıc tarihi, baslangıc kilosu, hedef kilosu
Bonus(104.2/)618.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,extrem durum a2, yüzdesi 33 e bölündü

6.Takım Ortalaması :

Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.1)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı

oylamaya katılınız

Mühendis anneyi göremedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…