Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama şuan çok lazımmmmmm seneyi bekleyemem gören duyan varsa söylesin yerini
Enişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
aselim uyusada yapsam sporumu
Asel çok güzel bir isim. Allah bağışlasın kuzunu Yetmezim.
Zipzip- canım ablan nasil? Bitti mi operasyon. Tez zamanda iyileşmesini dilerim. Bir hafta sonra ona özel bir sütyen almasını tavsiye edecektir doktor. Benim doktor güzel bir tane getirtmisti made in Spain su damlası gibi güzel bir şekil veriyor bak bu çok önemli ... tecrübe konuşuyor

Cıktı abla ameliyattan 1 saat önce, su an taktıgı birsey var cok iyi duruyor

Yok canım okula başka otobüs gidiyor pastanedeyiz eşimi bekliyoruz şimdi kahvaltılık yicem bu saatte yemesem iyi ama ancak geldik çok açım
Sorma canım ya ben de eve geç geldim o yüzden bişey yemedim. Açlıktan ölüyorum, listede olmasam mutlaka yerdim. Ama şimdi yememek için yatağa geçtim uyumaya çalışacağım.

Ben de o günleri görmek istiyorum yaa

Canım bu menü ne aç kalmışsın resmen

Eki Görüntüle 2559810 buda akşam yemegim valla 6.gun yapicam çok aç hissediyorum yarın 4.gun
Canım bence sen bırak bu diyeti. Hiç sağlıklı değil hakkaten. Yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır zaten senin. Bu şekilde kas yıkımı yaşarsan o çok daha kötü.

Canım bu menü ne aç kalmışsın resmen
Tatlım iki gündür pertim resmen. O kadar koşturmaca vardı ki. Haliyle eve gelince yemek yoktu. Dolaptaki keteye falan saldirmamak için kendimi zor tuttum. Bişey hazırlayacak halim de yok yattım. Yarın çok güzel beslenip düzene döneceğim. İnan bilerek yapmıyorum böyle.

Senin memintolar da inşallah rahata erer kuzum göbek operasyonu düşünüyor musun peki
Göbek konusundan emin değilim canım. İstediğim kiloya geldigimdeki görüntüye göre karar vereceğim. İnşallah toparlanmış olursa yaptırmam, az bir deformasyon sorun olmaz benim için.

Anladım canım, yarın dediğin gibi yaparsın o zaman

Afiyet olsun canım güzel menü.
Canım benim afiyet olsun,inşallah suyu biraz daha arttiracaz
Biraz kacamakli bir menü olmuş canım, en azından hepsi aynı gün olmasa iyi olurdu.
Afiyet olsun canım.
bende katılmak istiyorum
Buraya alalım canım seni. Diğer tarafta sohbet etmediğimiz için farketmemisiz sanırım seni.
Menü de spor da harika canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel menü.

Benim üst beden zaten kendi kendine gidiyor canim, altı biraz hizlandirayim istiyorum. Bölgesel egzersizler yapmaya başlıyorum sonra hemen bırakıyorum. Squat seni çok zorluyordur.
Evet cmn sonrasında günlerce diz ağrısı çekiyorum. Canım youtube da gülsjourney var gül kılıç. Onun egzersizlerine bak isterse .

Çok geç olmuş o saatte canım,yapabildin mi.
aslında saati takmıyorum kv çocuklara bakıyo bn yatıyorumda yorgundum yapamadım
teşekkür ederim canım

formu okudum ama bir türlü doldurmayı beceremiyorum burdaki düzen çok değişmiş
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…