Çok dolu olduğu için mi binemedin canım.Kızlar kimse yokmuş ben geyik yapayım...bugün çocuğu okuldan alıcam diye benim eve giden otobüs vaktinde geldi ama ben binemiyorum. Değişen bi şey yok yine bekliyorum
Beklemek benim kaderim mi ne
Yok canım okula başka otobüs gidiyor pastanedeyiz eşimi bekliyoruz şimdi kahvaltılık yicem bu saatte yemesem iyi ama ancak geldik çok açımÇok dolu olduğu için mi binemedin canım.
Enişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.Ama şuan çok lazımmmmmmseneyi bekleyemem gören duyan varsa söylesin yerini
Asel çok güzel bir isim. Allah bağışlasın kuzunu Yetmezim.aselim uyusada yapsam sporumu
Cıktı abla ameliyattan 1 saat önce, su an taktıgı birsey var cok iyi duruyorEnişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
Asel çok güzel bir isim. Allah bağışlasın kuzunu Yetmezim.
Zipzip- canım ablan nasil? Bitti mi operasyon. Tez zamanda iyileşmesini dilerim. Bir hafta sonra ona özel bir sütyen almasını tavsiye edecektir doktor. Benim doktor güzel bir tane getirtmisti made in Spain su damlası gibi güzel bir şekil veriyor bak bu çok önemli ... tecrübe konuşuyor
Sorma canım ya ben de eve geç geldim o yüzden bişey yemedim. Açlıktan ölüyorum, listede olmasam mutlaka yerdim. Ama şimdi yememek için yatağa geçtim uyumaya çalışacağım.Yok canım okula başka otobüs gidiyor pastanedeyiz eşimi bekliyoruz şimdi kahvaltılık yicem bu saatte yemesem iyi ama ancak geldik çok açım
Ben de o günleri görmek istiyorum yaaEnişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
Zipzip- canım ablan nasil? Bitti mi operasyon. Tez zamanda iyileşmesini dilerim. Bir hafta sonra ona özel bir sütyen almasını tavsiye edecektir doktor. Benim doktor güzel bir tane getirtmisti made in Spain su damlası gibi güzel bir şekil veriyor bak bu çok önemli ... tecrübe konuşuyor
Canım bence sen bırak bu diyeti. Hiç sağlıklı değil hakkaten. Yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır zaten senin. Bu şekilde kas yıkımı yaşarsan o çok daha kötü.Eki Görüntüle 2559810 buda akşam yemegim valla 6.gun yapicam çok aç hissediyorum yarın 4.gun
Senin memintolar da inşallah rahata erer kuzumBen de o günleri görmek istiyorum yaa
Tatlım iki gündür pertim resmen. O kadar koşturmaca vardı ki. Haliyle eve gelince yemek yoktu. Dolaptaki keteye falan saldirmamak için kendimi zor tuttum. Bişey hazırlayacak halim de yok yattım. Yarın çok güzel beslenip düzene döneceğim. İnan bilerek yapmıyorum böyle.Canım bu menü neaç kalmışsın resmen
Göbek konusundan emin değilim canım. İstediğim kiloya geldigimdeki görüntüye göre karar vereceğim. İnşallah toparlanmış olursa yaptırmam, az bir deformasyon sorun olmaz benim için.Senin memintolar da inşallah rahata erer kuzumgöbek operasyonu düşünüyor musun peki
Anladım canım, yarın dediğin gibi yaparsın o zamanTatlım iki gündür pertim resmen. O kadar koşturmaca vardı ki. Haliyle eve gelince yemek yoktu. Dolaptaki keteye falan saldirmamak için kendimi zor tuttum. Bişey hazırlayacak halim de yok yattım. Yarın çok güzel beslenip düzene döneceğim. İnan bilerek yapmıyorum böyle.
Afiyet olsun canım güzel menü.27 kasım Sabah kahvaltım saat 11.30
2 tane yağda yumurta
1 dilim kaşar peynir
5 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Akşam yemeği saat 16.00
1 kepçe ıspanak
1 tahta kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
Ara ögün saat 21.00
1 avuç elma kurusu
1.litre dukan birası
1 litre tarçınlı su
Canım benim afiyet olsun,inşallah suyu biraz daha arttiracaz27 Kasım
Sabah 8: 2 zeytin yarım havuç bir küçük kare tostun yarısı
Saat 11 bir kk peynir 1 avuç fındık
Saat 13.30 birkaç kuru kayısı ve birkaç çiğ fındık
Saat 16 bir karnıyarık 1 kk dan az fazla peynir
Saat 20.50 bir avuçtan fazla çiğ fındık
Su 900 cc 300 cc bitki çayısonngulen sayesinde
Yürüyüş 26 dakika
Biraz kacamakli bir menü olmuş canım, en azından hepsi aynı gün olmasa iyi olurdu.Geç kalktık o yüzden kahvaltı geç oldu
Kahvaltı 12.00
Bi dilim peynir
Yarım simit
Zeytin salatası
5 6 zeytin
Akşam
İki kepçe tarhana çorbası
2 mücver
Bi dilim tb ekmek
Akşam çayın yanında 2 çatal tiramisu
Birkaç fasulye turşusu
Su 2 olmuştur
@Zipzip-
Afiyet olsun canım.27 kasım
Sabah 10.20
1 omlet
2 dilim bez peynir
Az pekmez az labne
Ceri domates 1 dilim tb ekmek
Ara15.00
Peynir salatası
3 burçak
Yarım çay bardağı kayısı suyu
1 avuç içi fıstık
Akşam 19.30
1 küçük tabak soğan tavası
Ayran 1 dilim tb ekmek
Su 2 lt
Spor 2 350 adımZipzip-
Buraya alalım canım seni. Diğer tarafta sohbet etmediğimiz için farketmemisiz sanırım seni.bende katılmak istiyorum
Menü de spor da harika canım. Afiyet olsun.28 Kasim
Saat:7.30 1yumurta, 4çeri, 3zeytin, 2ceviz, 1parca beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği ve cay
Saat:13.00 1kase mercimek çorbası, az salata
Saat:16.00 1 hurma
Saat:19.00 fırında levrek, salata, 1dilim cavdar
Saat:21.00 süt
Aralarda yeşil cay ve kahve
Su: 3 litre
Spor: 1 saat reformer pilates, 5700 adimZipzip-
Menümü önce yazıyorum ki uymam kolay olsun
Afiyet olsun canım güzel menü.Dünkü menüm Çarşamba
Kahvaltı 08:30
1 h yumurta
2 zeytin 1 kk peynir
2 parça pastırma
Küçük ekmek köşedi
1 çk bal
öğle 13:00
Tarhana çorbası yulaflı
akşam 17:00
2 dolma 4 sarma az pirinçli
Yarım tabak brokoli salatası
4 kaşık yoğurt
Evet cmn sonrasında günlerce diz ağrısı çekiyorum. Canım youtube da gülsjourney var gül kılıç. Onun egzersizlerine bak isterse .Benim üst beden zaten kendi kendine gidiyor canim, altı biraz hizlandirayim istiyorum. Bölgesel egzersizler yapmaya başlıyorum sonra hemen bırakıyorum. Squat seni çok zorluyordur.
aslında saati takmıyorum kv çocuklara bakıyo bn yatıyorumda yorgundum yapamadımÇok geç olmuş o saatte canım,yapabildin mi.
teşekkür ederim canımEnişte "naber kayınço" diyecek moda gelmeden bulmalısın gülom. Tanıdık bir kuaföre git buluncaya kadar en azından.
emili98 buraya yazabilirsin ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurabilir misin
ADINIZ: ( isteğe bağlı )formu okudum ama bir türlü doldurmayı beceremiyorumburdaki düzen çok değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?