Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar sabahın 5 inden beri ayaktayım, eve ancak girdim. O kadar yoruldum ki tek güzel yanı 12792 adım atmışım(8.9 km).

Bugünden itibaren menü paylaşımlarıma, sporuma ve diyetime dönüyorum çok şükür. 2 hafta sonrada listedeyim yeniden inşallah

Merhaba hanımlar. Avm’ye gittim. Abooow Zara’da izdiham vardı. Yarın hiçbiryere gidilmez
Canım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmaz
Ayy tarhanamı da almayın benden, zaten tavuklu pilav olmadan yaşamaya çalışıyorum

Dün katıldım karışık dolma ve içli köfte ye oy verdim

İşini de bitirdiysen süper canım.

Cnm sadece tek bölge değil, tüm bedenin çalışması lazımmış. İnternette basen eriten hareketler yazdığımızda bir sürü alternatifler çıkıyor. Ben squat vs olduğu için yapmıyorum.
Benim üst beden zaten kendi kendine gidiyor canim, altı biraz hizlandirayim istiyorum. Bölgesel egzersizler yapmaya başlıyorum sonra hemen bırakıyorum. Squat seni çok zorluyordur.

Kızlar kimse yokmuş ben geyik yapayım...bugün çocuğu okuldan alıcam diye benim eve giden otobüs vaktinde geldi ama ben binemiyorum. Değişen bi şey yok yine bekliyorum
Beklemek benim kaderim mi ne

Merhaba hanımlar. Avm’ye gittim. Abooow Zara’da izdiham vardı. Yarın hiçbiryere gidilmez

Ayy tarhanamı da almayın benden, zaten tavuklu pilav olmadan yaşamaya çalışıyorum
Almıyorum şebnemcim dikkatli ol diyorum çorba deyip geçmemeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…