Menü yazacağım için korkumdan yiyemiyorum ben. Dün akşam ben salata yerken oğluma pizza yapmıştım, ne büyük eziyet bizlere.
Hemde bildirimsiz izne ayrıldım cnmTamam canım alt listede de olmayınca merak ettim, unutmuşum izne ayrıldığını.
Ben bu menüleri yesem oturup ağlarım cnmbenim sabah ki ve öğlen ki menülerim
Cnm sadece tek bölge değil, tüm bedenin çalışması lazımmış. İnternette basen eriten hareketler yazdığımızda bir sürü alternatifler çıkıyor. Ben squat vs olduğu için yapmıyorum.Sana söyleyen bana da söylesin.
Ayy tarhanamı da almayın benden, zaten tavuklu pilav olmadan yaşamaya çalışıyorumCanım tekrar düzenli menü yazmaya başlamana sevindim ne zaman tarhanayı fazla içsem şişmanlarım inşallah sen de öyle olmaz
Bedava mı dağıtıyorlar acaba cnmMerhaba hanımlar. Avm’ye gittim. Abooow Zara’da izdiham vardı. Yarın hiçbiryere gidilmez
Ayy tarhanamı da almayın benden, zaten tavuklu pilav olmadan yaşamaya çalışıyorum
Dün katıldım karışık dolma ve içli köfte ye oy verdimoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Hoşgeldin cnm, Allah Kuran okumanızı kabul etsin, bizede ucundan faydalanmayı nasip etsinHeyooooo ben geldimmmmm
Valla yaa nasıl kuyruk. Ben de dolaştım dolaştım dolaştımBedava mı dağıtıyorlar acaba cnmah şu marka takıntıları...
Hoş buldum hepimiz için amin dedim canım kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin inş AllahHoşgeldin cnm, Allah Kuran okumanızı kabul etsin, bizede ucundan faydalanmayı nasip etsin ❤
Tam kaçak yaniHemde bildirimsiz izne ayrıldım cnm
İşini de bitirdiysen süper canım.Kızlar sabahın 5 inden beri ayaktayım, eve ancak girdim. O kadar yoruldum kitek güzel yanı 12792 adım atmışım(8.9 km).
Bugünden itibaren menü paylaşımlarıma, sporuma ve diyetime dönüyorum çok şükür. 2 hafta sonrada listedeyim yeniden inşallah ❤
Benim üst beden zaten kendi kendine gidiyor canim, altı biraz hizlandirayim istiyorum. Bölgesel egzersizler yapmaya başlıyorum sonra hemen bırakıyorum. Squat seni çok zorluyordur.Cnm sadece tek bölge değil, tüm bedenin çalışması lazımmış. İnternette basen eriten hareketler yazdığımızda bir sürü alternatifler çıkıyor. Ben squat vs olduğu için yapmıyorum.
Amin canım ağzına sağlık.Hoş buldum hepimiz için amin dedim canım kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin inş Allah
Almıyorum şebnemcim dikkatli ol diyorum çorba deyip geçmemeli....Merhaba hanımlar. Avm’ye gittim. Abooow Zara’da izdiham vardı. Yarın hiçbiryere gidilmez
Ayy tarhanamı da almayın benden, zaten tavuklu pilav olmadan yaşamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?