4 tane yicem köfteden yada patates salatası mı yesemHem ciğköfte hem makarna varsa 45 dakika leslie bekliyorum
süpersin nego✌hedefimde iyiymişGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
@Gulumse25 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
merryangel : 71.3 / Hedef = 70
@malipina: 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
@Elhan : 61.6 / Hedef = 61
@hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
@mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
Köfte 4 tane ama patates salatası yesem ozaman vallaha çayın yanına boş şerbetli peynirli künefe bayılırım bayılırMakarna yemeyeceksin o zaman, hem çiğ köfte hem makarna, oldu canım üstüne tatlı da ister misin
Hangisini istersen ama 45 dakika leslie bekliyorum bilgine4 tane yicem köfteden yada patates salatası mı yesem
kaptanım bugün öğlende cardio tabata jillian yaptımHangisini istersen ama 45 dakika leslie bekliyorum bilgine
lesliede sıkılıyom ya ben cardioyla tabata yapsamHangisini istersen ama 45 dakika leslie bekliyorum bilgine
Tamam olur canımlesliede sıkılıyom ya ben cardioyla tabata yapsam
Bayılırsın demekKöfte 4 tane ama patates salatası yesem ozaman vallaha çayın yanına boş şerbetli peynirli künefe bayılırım bayılırağzım sulandıı
Yok daha yemedim patates salatası yiyom o zamanBayılırsın demek
Makarna yemediysen yiyebilirsin
TamamYok daha yemedim patates salatası yiyom o zaman
afiyet olsun cnm barbunyaya bayılırım28 Kasım
3 kase mercimek çorba( ısıttık bitsin diye yedim) 5 zeytin küçük bir parça peynir
Saat 12 bir kase zeytinyağlı barbunya bir avuç fındık
Saat 15 bir elma
Saat 20.30 küçük birkase Menemen, 3 dilim ızgara sucuk, az peynir, bir küçük dilim patates, yarım dilim kepekli ekmek
530 cc su ( yatana kadar 1 lt yaparım inşallah) spor: yürüyüş yarım saatten fazla, çoğu yokuş yukarı
menün çok güzel canım afiyet olsunSabah kahvaltım kuranda saat 11.30
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık patates salatası
1 kaşık fasulye salatası
Yarım yumurta haşlama
Akşam yemeği saat 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık pırasa
1 kaşık yoğurt
1 litre dukan birası
1 litre su
45 dk yürüyüş
kızartma olmasaymış iyiymiş afiyet olsun sen kendine bak desene banaMenum
Kahvaltı
1 dilimi tbe, domates biber kızartması 2 kaşık
2 çatal peynir 4zeytin roka maydanoz
Ara
Muz
Aksam
Yarım tabak ıspanak yarım tabak taze fasulye
Kabak tarator 2 dilim ekmek
Ara
1 kivi
Kuru üzüm leblebi yarım avuç
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun malim güzel menüBi menü bırakayım
Khvaltı 10.30
Bi buçuk dilim tb ekmek
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 çeri domates
Bi dilim peynir
Öğlen 15.00
Üç parça fırında tavuk iki ince dilim pattis
Bi kaşık bulgur pilavı
İki kaşık salata
Ayran
Akşam 18.00 ya da 18.30 olabilir
7 hurma
Bi küçük kutu yoğurt
Su 2 lt olur
Spora başlicam yarın inşallah
@Zipzip-
Beni de takımdan atmak lazım o zamanNego kızma bacım buna gerçekten ihtiyacım var dedimya kendime bi nevi ceza verdim ben liste demek gerçekten hakedenlerin yeri ben haketmedim kaç haftadır bu hafta kendimi bi ringe sokmak istiyorum 85 görmeden listeye girmiycem girmek içinde aslında haketmek içinde çaba göstermem gerekecek benim için çok büyük motive olacağına inanıyorum bir nevi kovuldum gibi hissediyorum şuan
Sağol canım seninde işin rast gtsin ah o işler hiç bitmiyor kiiİşi gücü bıraktım hedef koydum bak kıymetimi bilin
İşler beni bekler, bu saate hiç bırakmazdım.
Haftaya geliyor benim eksiler eminim. Sen de inşallah döneceksin en kısa zamanda.Süper tatlım ben de aynı senin durumdaydım. Pazartesi 61.7 diydi tartı. -600 gram gitti aslında bende de. Tabi cuma 61.4 olunca listeye -300 yansıdı. Canımız sağ olsun pes etmeyeceğiz di mi tatlım.Heyecan devam ediyor.
Evet ya az gidiyor. Ben de hashimato tirodi ve guatr var. Bu da kilo vermeyi baya engelliyor canım.Canım neden az gidiyor kilon, geçen hafta da azdı değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?
Kan değerlerinde sıkıntı mı var acaba?
Mesajımı görmemişsin canım öğlen yazmıstım bu hafta alamıyorum cünkü takım kapanmıs kendi isteğiyle ayrılan üye gibi yol izlicezKaptanım beni listeye aldın mı?
Ona göre yicem de
İlaç kullanıyor musun canımEvet ya az gidiyor. Ben de hashimato tirodi ve guatr var. Bu da kilo vermeyi baya engelliyor canım.
Ye diyosun yaniMesajımı görmemişsin canım öğlen yazmıstım bu hafta alamıyorum cünkü takım kapanmıs kendi isteğiyle ayrılan üye gibi yol izlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?