Tesekkur ederim canımGözün hiç arkada kalmasın, sopamla burdayım
Cnm ben kayınvalide kurbanıyımEvrak işlerine çok sevindim, epey yorulmuştun günlerdir, is hayatin güzellikler sunsun insallah
Kilo isini de takma, bu ara dikkat edemedin, yeni is yeni kilolar
Ne kadar süre gitti acaba kayınvalidenkuzenimde gitti ama kız zaten manken gibi maaşallah pek anlayamadım farkı.
Ben şu an 36 bedenim ama sıkılaşmak istiyorum. Tavsiye eder misin reformer pilatesi?
Cnm ben kayınvalide kurbanıyımye kızım diye önüme koymadığı, eve almadığı tatlıdır tuzludur kalmadı...❤ Bende anneciğimmm seni kıracağıma kafamı kırarım dedim tabikisi...
İyi dileklerin içinde çook teşekkür ederim cnmAmin inşallah...
Cnm orda yaşayan birine vekalet verdik, evlilik işlemlerimizi ve oğlumun doğum kaydı, vatandaşlık evraklarını vs ordaki abla halledecek inşallah. En son konsolosluğa gidip pasaport başvurusu yapmamız gerekecek. 5-6 ay daha sürecek sanırım.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım. Vatandaşlık işleminde yol kat edebildiniz mi biraz? Aralık'a az kaldı inşallah güzel bir ortam seni bekliyordur.Kiloya gelince geçmişi temizledin ya bundan sonra daha dikkatli oluruz. Hastalık, koşuşturma derken olanlar oldu elinden geleni yaptın için rahat olsun. Ben de toparlanmaya çalışıyorum önümüz aydınlık inşallah.
Yandık desene
Anneler kıyamıyor maalesefTabi ki büyükleri kirmamak lazimBen de yarin anneme gideceğim, yersin yemezsin atisacagiz anneme göre dal gibiyim de
Hem ciğköfte hem makarna varsa 45 dakika leslie bekliyorumYandık deseneama akşama çiğköfte partisi var ne yapayım
Cook güzel hedefler canım ❤Gelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse25 : 88 / Hedef = 86.5
Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
snglmlk : 63 / Hedef = 62
Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
merryangel : 71.3 / Hedef = 70
Malipina: 98.6/ Hedef = 97
Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.6 / Hedef = 61
hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Negohatun : 71 / Hedef = 69.5
caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
Anneler kıyamıyor maalesef ☺ Benimkide kilo ver diye başımın etini yedikten sonra, yüzün çöktü modına döndü yine.
Ekledim canımCook güzel hedefler canım ❤
Elalisi eklememisim listeye onada hedef belirler misin
Tesekkur ederim canım elhan ablada 61.1 gelmis onuda simdi düzelttim sende onun hedefi yeniden değiştir istersenEkledim canım
Hayır hiç detoks yapmadım canım. İlk olacak.Daha önce yaptın mı kabak detoksu?
Makarna yemeyeceksin o zaman, hem çiğ köfte hem makarna, oldu canım üstüne tatlı da ister misinYandık deseneama akşama çiğköfte partisi var ne yapayım
Tamam canım kabak detoksu güzel eksi getirir onu yaparsın, elma kürü de içersin yanındaHayır hiç detoks yapmadım canım. İlk olacak.
Düzenledim canımTesekkur ederim canım elhan ablada 61.1 gelmis onuda simdi düzelttim sende onun hedefi yeniden değiştir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?