Yee demiyorum haftaya hedefini gördün müYe diyosun yani
Canım özür dilerim ya ben ancak şimdi gelebildim, hızlı hızlı okuyorum. Çok yoğundu bugün.Listenimizi kontrol edebilecek biri var mı kafam cok dagınık yalnıs yapmayayım
Sıkıntı değil canım kontrol edip paylastımCanım özür dilerim ya ben ancak şimdi gelebildim, hızlı hızlı okuyorum. Çok yoğundu bugün.
Helal canım sana, söyle tabi sonuçta amacımız belli. Ben kesin 62 ile geleceğim söz veriyorum.Gelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
@malipina: 98.6/ Hedef = 97
Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
@hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
@Negohatun : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
@mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
@birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
@Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
Tamam canım kabakları alıp başlayacağım.Tamam canım kabak detoksu güzel eksi getirir onu yaparsın, elma kürü de içersin yanında
Kaydettim canım, mutlaka detoks deniycem bu hafta.sonngulen cnm instada takip ettiğim bir kız var. 3 günlük detoks yaptı. 1 küsür kilo vermiş sanırım. Ekliyorum listeyi.
Eki Görüntüle 2560050
Çok kötü oldu canım, hemen düzeltmemiz lazım.Kızlar bugün sonuncu olduk ve sarı kartımız oldu haftaya ilk üçe girip sarı kartı sildireceğiz
Kesinlikle canımÇok kötü oldu canım, hemen düzeltmemiz lazım.
Yılın kayınvalidesi seçilecek kadınmış doğru şeyleri yedirseymiş. Tatlım bu zamanda böyle kayınvalide zor bulunur. Bdv okuya okuya paranoyaklaştik resmenCnm ben kayınvalide kurbanıyımye kızım diye önüme koymadığı, eve almadığı tatlıdır tuzludur kalmadı...❤ Bende anneciğimmm seni kıracağıma kafamı kırarım dedim tabikisi...
İyi dileklerin içinde çook teşekkür ederim cnmAmin inşallah...
Şu kendimizle bir araya gelip bir dertleşsek birbirimizden hiç ayrilmayalim desek... Sonra sıkıntı yaşıyoruz di mi canım...benim de kendime gelmem şart da ondan dedim.Cnm orda yaşayan birine vekalet verdik, evlilik işlemlerimizi ve oğlumun doğum kaydı, vatandaşlık evraklarını vs ordaki abla halledecek inşallah. En son konsolosluğa gidip pasaport başvurusu yapmamız gerekecek. 5-6 ay daha sürecek sanırım.
Kilo konusunda kayınvalideme gittiğimden beri önüme geleni yeme modunda olduğum için başarısız oldum.dün bisküvi yedim ve diyeti bozdum ama bugün kaçamaksız gidiyorum. Lesliede yapacağım gece inşallah. Artık kendime gelmem şart oldu...
Bir iki sıkımı geçme sakınYandık deseneama akşama çiğköfte partisi var ne yapayım
Ablam geç kaldım özürElhan abla senin kilon kactı onuda güncellemedim yazmıstın ama
İnşallah tatlım ya... dönek artıkHaftaya geliyor benim eksiler eminim. Sen de inşallah döneceksin en kısa zamanda.
Kızlar bugün sonuncu olduk ve sarı kartımız oldu haftaya ilk üçe girip sarı kartı sildireceğiz
Olsun ablam buldumAblam geç kaldım özür
Bileydim sana oy verirdimEvet cnm siirtliyim.. gitmesemde görmesemde oralıyızama bizim ailede perde pilavı hiç yapılmaz ben araştırıp öğrendim
Perde pilavıından bi dilim yedim yanında çorba ile.. hatta hala evde var biliyo musunson kalan dilimi dolaptaydı kv ayağı kırılınca apar topar gittik dolapta kalmış.. evi baya toplamam lazım..
Aşkolsun kız canın saolsunBileydim sana oy verirdimpilava gittim geldim aslında ama nasip dolmayla içli köfteyeymiş
Yok daha neler 106 ya ne oldu
Aşkolsun kız canın saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?