- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.563
- 548
- 40
15 bin adım yeter bence cnm, sonrasında kaslarda şişlik yapmasın?15 bin yaptım canım, devam ediyorum. Şıp şıp ter akitiyorum. Sen yemeyerek iyi yapmışsın canım. Ben o iradeyi gosteremedim bugün, cezasını da çekiyorum.
Siz nasıl uygun görürseniz öyle olsunhappy_mom_ sende 2. Takımdan takım kapanınca ayrılmıssın kendi isteğiyle ayrılan üye uygulaması yapacagız 2 hafta sonra cuma listedesin
Hoşbulduk canımhappy_mom_ aramıza hoşgeldin cnm ❤
15.300 de bıraktım canım.15 bin adım yeter bence cnm, sonrasında kaslarda şişlik yapmasın?
Ben yazdım mi bilmiyorum ama hoşgeldin canımSiz nasıl uygun görürseniz öyle olsun
Hoşbulduk canım
Hoşbulduk :) bende bilmiyorum sağolsun herkes yazdı .Ben yazdım mi bilmiyorum ama hoşgeldin canım
Rica ederim canım. Bu arada menünü gördüm, ilk sayfamızda menü ve sporlarimizi yazdığımız sayfanın linki var canım. Yarından itibaren orada paylaşabilir misin.Hoşbulduk :) bende bilmiyorum sağolsun herkes yazdı .teşekkür ederim
Akşam soğan tavası dediğin şey soğanı yağda kavurmaksa çok yağlı olmaz mı?
Valla menüyü önden yazdım demişsin uyduysan güzel menü.....
Dolmalar çok büyük değilse menünü beğendim. Zaten kilo da vermişsin tebrik ederim
Az yemiş deli gibi koşturmuşsun ama pazartesiden beri eksidesin karşılığını da almışsın sevindim canım senin adına
Canım özelde de yazdım artık pek annenlere de gidemezsin evde ve iş yerinde aburcubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar olacak oğlun da büyüdü cici bebe yerine başka şeyler verebilirsiniz hepinizin sağlığı için....
Beğendim canım afiyet olsun
Akşam iki dilim ekmek fazla bence ondan sonra kuru üzüm leblebi yediysen o da gereksiz olmuş
Beğendim mali afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Spor da olsa tam olurmuş gerçekten bugün en beğendiğim menü mantar iştah kapatıyor diyorlar
A tabi gözümden kaçmış kusura bakmayınRica ederim canım. Bu arada menünü gördüm, ilk sayfamızda menü ve sporlarimizi yazdığımız sayfanın linki var canım. Yarından itibaren orada paylaşabilir misin.
O neydıııı gıııı
Canım menü listesi ilk sayfada oraya yazıyoruz birde yemek saatlerini yazarmısın kuzumBende menümü yazayim
Kahvaltı öncesi limonlu su
Kahvaltı omlet ,1 dlm çvd ekmeği , 3 dlm salatalık , 2 adet kayısı kurusu.
Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 adet sarma, 3 y/k yoğurt, 3-4 çatal salata.
Ara limonlu yeşil çay
Su 2.5 litre
Spora 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum.
Son ana kadar çok güzel gidip en sonda ateş ediyorsun canım ya. Bari paketi bitirmeseydin. Adımların çok güzel.Kızlar 28 ekim menüsü;
05:30 duble şekersiz türk kahvesi
8:15 1 küçük peynirli domatesli sandwich ve şekersiz küçük çay
14:15 2 avuç müsli+süt+ 1 adet mandalina
17:30 1 kase mercimek çorbası, et haşlama ama yiyemedim pek, 1/2 haşlama patates, 1 kase yoğurt
20:30 1 küçük armut, 1 mandalina, 1 paket burçak kremalı bisküvi ( vurun beni)
21:15 1 fincan şekersiz nescafe
1.5 lt su
12792 adım (8.9 km yürüyüş)
Afiyet olsun canım, menünün geneli iyi ama bu su miktarı ne böyle. Hiç icmemissin ki sen canım.28 Kasım
3 kase mercimek çorba( ısıttık bitsin diye yedim) 5 zeytin küçük bir parça peynir
Saat 12 bir kase zeytinyağlı barbunya bir avuç fındık
Saat 15 bir elma
Saat 20.30 küçük birkase Menemen, 3 dilim ızgara sucuk, az peynir, bir küçük dilim patates, yarım dilim kepekli ekmek
530 cc su ( yatana kadar 1 lt yaparım inşallah) spor: yürüyüş yarım saatten fazla, çoğu yokuş yukarı
Menü de spor da güzel olmuş canım afiyet olsun.Sabah kahvaltım kuranda saat 11.30
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık patates salatası
1 kaşık fasulye salatası
Yarım yumurta haşlama
Akşam yemeği saat 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık pırasa
1 kaşık yoğurt
1 litre dukan birası
1 litre su
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, sporun güzel.Menum
Kahvaltı
1 dilimi tbe, domates biber kızartması 2 kaşık
2 çatal peynir 4zeytin roka maydanoz
Ara
Muz
Aksam
Yarım tabak ıspanak yarım tabak taze fasulye
Kabak tarator 2 dilim ekmek
Ara
1 kivi
Kuru üzüm leblebi yarım avuç
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü.Bi menü bırakayım
Khvaltı 10.30
Bi buçuk dilim tb ekmek
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 çeri domates
Bi dilim peynir
Öğlen 15.00
Üç parça fırında tavuk iki ince dilim pattis
Bi kaşık bulgur pilavı
İki kaşık salata
Ayran
Akşam 18.00 ya da 18.30 olabilir
7 hurma
Bi küçük kutu yoğurt
Su 2 lt olur
Spora başlicam yarın inşallah
@Zipzip-
Afiyet olsun canım, pilav pirinç değilse çok sorun olmaz az dediğin için.Perşwmbe menüm
Sabah 10.00
1.5 dilim tb ekmek
1 sahanda yumurta
2 dilim bez peyniri
Az pekmez
Ara 15.00
1 avuç kavrulmuş fıstık
Akşam19.30
Yarım tabak pilav(azdı )
1 pinçikk tavuk haşlanmış
1 kase cacık
Su 3 lt
Spor 3.000 adımZipzip-
Afiyet olsun canım güzel menü, suyun da çok iyi.29 Kasim
09:00 1yumurta, peynir, 3ceri, 3zeytin, 2ceviz, 1yesil biber, yeşil cay, 1 dilim çavdar ekmeği
14:00 1kase mercimek çorbası, salata
16:00 hurma
19:00 4kaşık ıspanak yemeği, 3kucuk mantar, yogurt
21:00 1sb süt
Su:3 litre
Spor: yok
Afiyet olsun canım. Akşam çok geç olmuş ama çok ağır değil neyse ki. Ben yine su çok az desem kızar misin.29 Kasım
Sabah 8.305-6 kızarmış patates, bir dilim tereyağlı ekmek, bir yağda kızarmış yumurta (cuma ödülü)
Öğlen 15: bir kıymalı yumurta yanına yağsız yeşillik birazcık çiğ fındık
Saat 20.40: çiğ fındık az peynir 1 porsiyon mercimek çorbası, bir lokma tost( çocuğun tostundan küçük bir ısırık aldım), bir adet lahana sarma
12 dakika yürüyüş(tempolu)
1300 cc su-soda
Afiyet olsun canım güzel menü, saatleri de eklersen güzel olur.Bende menümü yazayim
Kahvaltı öncesi limonlu su
Kahvaltı omlet ,1 dlm çvd ekmeği , 3 dlm salatalık , 2 adet kayısı kurusu.
Akşam 1 kase kırmızı mercimek çorbası,3 adet sarma, 3 y/k yoğurt, 3-4 çatal salata.
Ara limonlu yeşil çay
Su 2.5 litre
Spora 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum.
Estağfurullah ne kusuru.A tabi gözümden kaçmış kusura bakmayın
Yemedim makarnaSende iyce vur dedik öldürdün makarna tmm çiğ köfte nerden çıktı hadi çiğ köfte var makarna nerden çıktı kız tam dayaklıksın
Canım soğan tavası kıyma ve soğan domates biber fırındaAkşam soğan tavası dediğin şey soğanı yağda kavurmaksa çok yağlı olmaz mı?
Valla menüyü önden yazdım demişsin uyduysan güzel menü.....
Dolmalar çok büyük değilse menünü beğendim. Zaten kilo da vermişsin tebrik ederim
Az yemiş deli gibi koşturmuşsun ama pazartesiden beri eksidesin karşılığını da almışsın sevindim canım senin adına
Canım özelde de yazdım artık pek annenlere de gidemezsin evde ve iş yerinde aburcubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar olacak oğlun da büyüdü cici bebe yerine başka şeyler verebilirsiniz hepinizin sağlığı için....
Beğendim canım afiyet olsun
Akşam iki dilim ekmek fazla bence ondan sonra kuru üzüm leblebi yediysen o da gereksiz olmuş
Beğendim mali afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Spor da olsa tam olurmuş gerçekten bugün en beğendiğim menü mantar iştah kapatıyor diyorlar
Bulgur canımSon ana kadar çok güzel gidip en sonda ateş ediyorsun canım ya. Bari paketi bitirmeseydin. Adımların çok güzel.
Afiyet olsun canım, menünün geneli iyi ama bu su miktarı ne böyle. Hiç icmemissin ki sen canım.
Menü de spor da güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, sporun güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, pilav pirinç değilse çok sorun olmaz az dediğin için.
Afiyet olsun canım güzel menü, suyun da çok iyi.
Afiyet olsun canım. Akşam çok geç olmuş ama çok ağır değil neyse ki. Ben yine su çok az desem kızar misin.
Afiyet olsun canım güzel menü, saatleri de eklersen güzel olur.
ADINIZ: ozenti
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 4. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ Bol bol yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: her sporu yapamıyorum.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel bir duruş
BEN DE KATİLMAK İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?