Balık ekmeği gömdün galiba2 gün önce 107,5 tum ne var ya
Sende iyce vur dedik öldürdün makarna tmm çiğ köfte nerden çıktı hadi çiğ köfte var makarna nerden çıktı kız tam dayaklıksınYandık deseneama akşama çiğköfte partisi var ne yapayım
Haftada 1.5 kilo dedi vurdu gol olduGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
malipina : 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
@mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
@Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
İnanıyorum yapacaksınHelal canım sana, söyle tabi sonuçta amacımız belli. Ben kesin 62 ile geleceğim söz veriyorum.
Bravo valla kızlar çok iyi böyle devamKızlar bugün sonuncu olduk ve sarı kartımız oldu haftaya ilk üçe girip sarı kartı sildireceğiz
Arkadaş pide yedi çünkü kaçamak hakkını kaybettiMakarnaya niye öyle öcü gibi bakıyorsunuz tabiki yiye bilirsin biz makarnada yiycez pilavda ama ölçülü canım
Hobi olsun diye kilo vermiyoruz, yeter lay lay lom kilo vermeler değil miHaftada 1.5 kilo dedi vurdu gol oldubacı ne yaptın sen yaaa valla elimden gelse 85 derdim ama elimden geleni yapıcam söz
Pideyi unuttum haklısın ama normal ögünlerde makarna tüketmekten korkmayın onu demek istedimİnanıyorum yapacaksın
Bravo valla kızlar çok iyi böyle devam
Arkadaş pide yedi çünkü kaçamak hakkını kaybetti
Hobi olsun diye kilo vermiyoruz, yeter lay lay lom kilo vermeler değil mi
Akşam soğan tavası dediğin şey soğanı yağda kavurmaksa çok yağlı olmaz mı?27 kasım
Sabah 10.20
1 omlet
2 dilim bez peynir
Az pekmez az labne
Ceri domates 1 dilim tb ekmek
Ara15.00
Peynir salatası
3 burçak
Yarım çay bardağı kayısı suyu
1 avuç içi fıstık
Akşam 19.30
1 küçük tabak soğan tavası
Ayran 1 dilim tb ekmek
Su 2 lt
Spor 2 350 adımZipzip-
Valla menüyü önden yazdım demişsin uyduysan güzel menü.....28 Kasim
Saat:7.30 1yumurta, 4çeri, 3zeytin, 2ceviz, 1parca beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği ve cay
Saat:13.00 1kase mercimek çorbası, az salata
Saat:16.00 1 hurma
Saat:19.00 fırında levrek, salata, 1dilim cavdar
Saat:21.00 süt
Aralarda yeşil cay ve kahve
Su: 3 litre
Spor: 1 saat reformer pilates, 5700 adimZipzip-
Menümü önce yazıyorum ki uymam kolay olsun
Dolmalar çok büyük değilse menünü beğendim. Zaten kilo da vermişsin tebrik ederimDünkü menüm Çarşamba
Kahvaltı 08:30
1 h yumurta
2 zeytin 1 kk peynir
2 parça pastırma
Küçük ekmek köşedi
1 çk bal
öğle 13:00
Tarhana çorbası yulaflı
akşam 17:00
2 dolma 4 sarma az pirinçli
Yarım tabak brokoli salatası
4 kaşık yoğurt
Az yemiş deli gibi koşturmuşsun ama pazartesiden beri eksidesin karşılığını da almışsın sevindim canım senin adına
Canım özelde de yazdım artık pek annenlere de gidemezsin evde ve iş yerinde aburcubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar olacak oğlun da büyüdü cici bebe yerine başka şeyler verebilirsiniz hepinizin sağlığı için....Kızlar 28 ekim menüsü;
05:30 duble şekersiz türk kahvesi
8:15 1 küçük peynirli domatesli sandwich ve şekersiz küçük çay
14:15 2 avuç müsli+süt+ 1 adet mandalina
17:30 1 kase mercimek çorbası, et haşlama ama yiyemedim pek, 1/2 haşlama patates, 1 kase yoğurt
20:30 1 küçük armut, 1 mandalina, 1 paket burçak kremalı bisküvi ( vurun beni)
21:15 1 fincan şekersiz nescafe
1.5 lt su
12792 adım (8.9 km yürüyüş)
Beğendim canım afiyet olsunSabah kahvaltım kuranda saat 11.30
2 kaşık yoğurtlu havuç
1 kaşık patates salatası
1 kaşık fasulye salatası
Yarım yumurta haşlama
Akşam yemeği saat 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık pırasa
1 kaşık yoğurt
1 litre dukan birası
1 litre su
45 dk yürüyüş
Akşam iki dilim ekmek fazla bence ondan sonra kuru üzüm leblebi yediysen o da gereksiz olmuşMenum
Kahvaltı
1 dilimi tbe, domates biber kızartması 2 kaşık
2 çatal peynir 4zeytin roka maydanoz
Ara
Muz
Aksam
Yarım tabak ıspanak yarım tabak taze fasulye
Kabak tarator 2 dilim ekmek
Ara
1 kivi
Kuru üzüm leblebi yarım avuç
Spor 1 saat yürüyüş
Beğendim mali afiyet olsunBi menü bırakayım
Khvaltı 10.30
Bi buçuk dilim tb ekmek
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 çeri domates
Bi dilim peynir
Öğlen 15.00
Üç parça fırında tavuk iki ince dilim pattis
Bi kaşık bulgur pilavı
İki kaşık salata
Ayran
Akşam 18.00 ya da 18.30 olabilir
7 hurma
Bi küçük kutu yoğurt
Su 2 lt olur
Spora başlicam yarın inşallah
@Zipzip-
Afiyet olsun canımPerşwmbe menüm
Sabah 10.00
1.5 dilim tb ekmek
1 sahanda yumurta
2 dilim bez peyniri
Az pekmez
Ara 15.00
1 avuç kavrulmuş fıstık
Akşam19.30
Yarım tabak pilav(azdı )
1 pinçikk tavuk haşlanmış
1 kase cacık
Su 3 lt
Spor 3.000 adımZipzip-
Spor da olsa tam olurmuş gerçekten bugün en beğendiğim menü mantar iştah kapatıyor diyorlar29 Kasim
09:00 1yumurta, peynir, 3ceri, 3zeytin, 2ceviz, 1yesil biber, yeşil cay, 1 dilim çavdar ekmeği
14:00 1kase mercimek çorbası, salata
16:00 hurma
19:00 4kaşık ıspanak yemeği, 3kucuk mantar, yogurt
21:00 1sb süt
Su:3 litre
Spor: yok
Malikini ne kızAkşam soğan tavası dediğin şey soğanı yağda kavurmaksa çok yağlı olmaz mı?
Valla menüyü önden yazdım demişsin uyduysan güzel menü.....
Dolmalar çok büyük değilse menünü beğendim. Zaten kilo da vermişsin tebrik ederim
Az yemiş deli gibi koşturmuşsun ama pazartesiden beri eksidesin karşılığını da almışsın sevindim canım senin adına
Canım özelde de yazdım artık pek annenlere de gidemezsin evde ve iş yerinde aburcubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar olacak oğlun da büyüdü cici bebe yerine başka şeyler verebilirsiniz hepinizin sağlığı için....
Beğendim canım afiyet olsun
Akşam iki dilim ekmek fazla bence ondan sonra kuru üzüm leblebi yediysen o da gereksiz olmuş
Beğendim mali afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Spor da olsa tam olurmuş gerçekten bugün en beğendiğim menü mantar iştah kapatıyor diyorlar
Yapacam canım, seni yürüme bandından 8500 adımla selamlıyorum. Yürümeye devam.İnanıyorum yapacaksın
Bravo valla kızlar çok iyi böyle devam
Arkadaş pide yedi çünkü kaçamak hakkını kaybetti
Hobi olsun diye kilo vermiyoruz, yeter lay lay lom kilo vermeler değil mi
Mali yazdım ki malikini de neMalikini ne kızben de diyom takımda başka mali de mi var
SüpersinYapacam canım, seni yürüme bandından 8500 adımla selamlıyorum. Yürümeye devam.
Elhan hocam bi şey sorcam sen buraya kaç kiloyla başladın bi 70 olduğunu biliyorum sanki resimlerinden oldum olası çok da kilolu olmadığını düşünüyorum
Bravo canım,ben iki sıkım mercimek köfte yedim. Onun için binlerce adım atıyorum. İnsan nasıl pişman oluyor iki lokma için.Bugün dışarıda yemek yedik, avmye geçmiştik eşimle. Kaçamaksız günü tamamladım
Tatlım geçen Eylül'de( 2018) başladığımda 80.2 kiloydum. Mezun olduğumda 60.2Elhan hocam bi şey sorcam sen buraya kaç kiloyla başladın bi 70 olduğunu biliyorum sanki resimlerinden oldum olası çok da kilolu olmadığını düşünüyorum
Katmer yesek dedi eşim, içim gide gide hayır dedimBravo canım,ben iki sıkım mercimek köfte yedim. Onun için binlerce adım atıyorum. İnsan nasıl pişman oluyor iki lokma için.
Yavrum bir paket margarin kadarı gitti işte ...ona bile sevinir oldukÇok sevindim canım kilo vermene....
Benimde eklermisinizGelsin hedefler
Amaç ne, kilo vermek. Neden burdayız, daha sağlıklı fit olmak için. Ufak tefek kaçamaklar ile bu iş olmaz.
Kaçamak hakkı sadece cuma günleri kaptamızın izniyle olabilir, onun harici ucundan tadına baktım falan yook
Tabi o kaçamağı haketmek lazım, eksi gelmeyen, sabit gelen, ucundan azcık kilo verenler kaçamak düşünmesin bile
Bu iş lay lay lom ile olmuyor, hepimiz biliyoruz, sıkı disiplin şart.
Biri kaçamak yapınca olsun canım demek yok, ceza keselim ki bir daha yapamasın
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa söylesin, ben yine de yazıcam ha ha ha
Gulumse24 : 88 / Hedef = 86.5
@Ytmz : 63.6 / Hedef = 62.5
sonngulen : 63 / Hedef = 62
@Canfeb: 67.7/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71.3 / Hedef = 70
malipina : 98.6/ Hedef = 97
@Bonus : 109.5/ Hedef = 108
Elhan : 61.1 / Hedef = 60
H hasbeenandgone : 58.9/Hedef = Koruma
Nego : 71 / Hedef = 69.5
@caglaa00 : 66.9 / Hedef = 66
@mavitosbik07 : 61.9 / Hedef = 61
@pastel34 :62.8 / Hedef = 62
birmuhendisanne : 56.3 / Hedef = 55.5
@Elalis : 79.9 / Hedef / = 78.9
15 bin yaptım canım, devam ediyorum. Şıp şıp ter akitiyorum. Sen yemeyerek iyi yapmışsın canım. Ben o iradeyi gosteremedim bugün, cezasını da çekiyorum.Katmer yesek dedi eşim, içim gide gide hayır dedimyoksa dediğin gibi çok pişman oluyorum bende. Kolay gelsin cnm sanada ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?