Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftada 1.5 kilo dedi vurdu gol oldu bacı ne yaptın sen yaaa valla elimden gelse 85 derdim ama elimden geleni yapıcam söz

Helal canım sana, söyle tabi sonuçta amacımız belli. Ben kesin 62 ile geleceğim söz veriyorum.
İnanıyorum yapacaksın
Kızlar bugün sonuncu olduk ve sarı kartımız oldu haftaya ilk üçe girip sarı kartı sildireceğiz
Bravo valla kızlar çok iyi böyle devam

Makarnaya niye öyle öcü gibi bakıyorsunuz tabiki yiye bilirsin biz makarnada yiycez pilavda ama ölçülü canım
Arkadaş pide yedi çünkü kaçamak hakkını kaybetti
Haftada 1.5 kilo dedi vurdu gol oldu bacı ne yaptın sen yaaa valla elimden gelse 85 derdim ama elimden geleni yapıcam söz
Hobi olsun diye kilo vermiyoruz, yeter lay lay lom kilo vermeler değil mi

İnanıyorum yapacaksın

Pideyi unuttum haklısın ama normal ögünlerde makarna tüketmekten korkmayın onu demek istedim

Akşam soğan tavası dediğin şey soğanı yağda kavurmaksa çok yağlı olmaz mı?
Valla menüyü önden yazdım demişsin uyduysan güzel menü.....
Dolmalar çok büyük değilse menünü beğendim. Zaten kilo da vermişsin tebrik ederim
Az yemiş deli gibi koşturmuşsun ama pazartesiden beri eksidesin karşılığını da almışsın sevindim canım senin adına
Canım özelde de yazdım artık pek annenlere de gidemezsin evde ve iş yerinde aburcubur yerine sağlıklı atıştırmalıklar olacak oğlun da büyüdü cici bebe yerine başka şeyler verebilirsiniz hepinizin sağlığı için....
Beğendim canım afiyet olsun
Akşam iki dilim ekmek fazla bence ondan sonra kuru üzüm leblebi yediysen o da gereksiz olmuş
Beğendim mali afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Spor da olsa tam olurmuş gerçekten bugün en beğendiğim menü mantar iştah kapatıyor diyorlar

Malikini ne kız ben de diyom takımda başka mali de mi var

Çok sevindim canım kilo vermene....

İnanıyorum yapacaksın

Yapacam canım, seni yürüme bandından 8500 adımla selamlıyorum. Yürümeye devam.

Elhan hocam bi şey sorcam sen buraya kaç kiloyla başladın bi 70 olduğunu biliyorum sanki resimlerinden oldum olası çok da kilolu olmadığını düşünüyorum

Elhan hocam bi şey sorcam sen buraya kaç kiloyla başladın bi 70 olduğunu biliyorum sanki resimlerinden oldum olası çok da kilolu olmadığını düşünüyorum
Tatlım geçen Eylül'de( 2018) başladığımda 80.2 kiloydum. Mezun olduğumda 60.2
Gelgelelim Şubat'ta mezun olduktan sonra hazirana kadar kilomu korudum ondan sonra saliverdim bile isteye...Eylül ayına(2019) tekrar geldiğimde 64.4 olmuştum...debelenip duruyorum ondan beri biliyorsun işte.

Bravo canım,ben iki sıkım mercimek köfte yedim. Onun için binlerce adım atıyorum. İnsan nasıl pişman oluyor iki lokma için.
Katmer yesek dedi eşim, içim gide gide hayır dedim yoksa dediğin gibi çok pişman oluyorum bende. Kolay gelsin cnm sanada

Benimde eklermisiniz

Katmer yesek dedi eşim, içim gide gide hayır dedim yoksa dediğin gibi çok pişman oluyorum bende. Kolay gelsin cnm sanada ❤
15 bin yaptım canım, devam ediyorum. Şıp şıp ter akitiyorum. Sen yemeyerek iyi yapmışsın canım. Ben o iradeyi gosteremedim bugün, cezasını da çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…