Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başlicam efom bugün erken çıkıp işten önce yüricem

Harikasın canım, bu hafta kıracaksın o zinciri
Başlicam efom bugün erken çıkıp işten önce yüricem
Cansın

Gel istersen canım da 3 de gördüm sanki seni :))
Evet canım oraya da yazdım ama bir türlü disipline giremedim bugün başladım artık sonunda .bide bizim topikteki arkadaslar da burda ondan dediydim listeye girmeden gelirim zaten mezun kolonun altında olmam gerekiyor onun içinde 61.2 olmam lazım :)

Tamam o zaman canım hosgeldin diyorum
Benim bu ara yogunlugum var cok ilgilenemiyorum ama bir iki haftaya normal düzene girerim
Ne zaman mezun oldun 6 ay dolmasına daha cok mu
İlk sayfadaki formuda doldur tanımayanlar için

Tamam o zaman canım hosgeldin diyorum
Benim bu ara yogunlugum var cok ilgilenemiyorum ama bir iki haftaya normal düzene girerim
Ne zaman mezun oldun 6 ay dolmasına daha cok mu
İlk sayfadaki formuda doldur tanımayanlar için
Tam hatırlamıyorum ama temmuz olması lazım canım temmuzun başlarında mezun oldum

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:63 bu sabah tartıldım
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ:-
ÇOCUK SAYISI:-

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 13.takimdan mezun oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:stres,yeme bozukluğu,şeker bağımlılığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ eski kıyafetlerime girmek siyah Jean giydigimde üstümde güzel durması fit olmak

Masallah boya bak aslında Boyuna göre fazla kilon yok senin biraz sıkılasmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum
Bu arada cok fazla kilon kalmamıs mezuniyet kilona inersin 1-2 haftaya

Masallah boya bak aslında Boyuna göre fazla kilon yok senin biraz sıkılasmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum
Bu arada cok fazla kilon kalmamıs mezuniyet kilona inersin 1-2 haftaya
58e kadar düşmüştüm geri 70lere çıktım.bi 3kg daha yağ gitse aslında süper olucak. Ama 56 istiyorum bu sefer bakalım veririm kafama koydum da ne zaman acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…