- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.563
- 548
- 40
Günaydın negocum
Günaydın cnmGünaydınnnn hayırlı sabahlarrrrr kızlarrrrrrrr
Başlicam efom bugün erken çıkıp işten önce yüricemMenülerinin saatlerini yazar mısın bundan sonra.
Kızartma yemen iyi olmamış.
Akşam iki dilim ekmek fazla olmuş. Ekmek yerine yemeklerini birer tabak yemen daha iyi olurdu.
Sporun güzel
Afiyet olsun canım menünü beğendim, spora da başlayacakmışsın.
Menü ve sporu beğendim canım
Afiyet olsun canım menü güzel, akşam sebze yemeğini bir dolu tabak yiyebilirsin.
Sporsuz menü istemiyorum bundan sonra
Koruma menüsü olarak gayet güzel canım
Mercimek köftesinde sıkıntı yok ama kurabiyeler asla olmamış hem de akşam saati hiç olmamış, cuma ödülü de olsa gün içinde tüketelim ki hemen yağa dönüşmesin.
Ve de sabit gelene cuma ödülü yok bundan sonra
Sporunla kendi cezanı kesmişsin zaten
Canım bundan sonraa yediğin saatleri yazar mısın.
Onun harici İsveç diyetini bırakmana sevindim.
Diyet,ligt ürünler tüketmene gerek yok, vücudun sağlıklı yağlara da ihtiyacı var
Harikasın canım, bu hafta kıracaksın o zinciriÖdül değil zaten canım, ne yaptım ki ödülü hakedeyim. Pis bogazlik işte. Ne oldu yiyince sanki. Neyse o geride kaldı. Dediğin gibi cezamı da büyük kestim. Koyduğum hedefe durmadan yuruyecegime and içerim negom
CansınBaşlicam efom bugün erken çıkıp işten önce yüricem
Ben de hemen artı gördüm sabah ama geçici olduğunu biliyorum. Sen de tekrar döneceksin sahalara.Kızçelerim günaydınnnnn ❤
Bugünkü güncel kilom 57.1 kgdün kaçamaksız geçince sonuçta güzel oluyor haliyle.
Gel istersen canım da 3 de gördüm sanki seni :))Bende mi buraya gelsem ne yapsam
Evet canım oraya da yazdım ama bir türlü disipline giremedimGel istersen canım da 3 de gördüm sanki seni :))
Tamam o zaman canım hosgeldin diyorumEvet canım oraya da yazdım ama bir türlü disipline giremedimbugün başladım artık sonunda .bide bizim topikteki arkadaslar da burda ondan dediydim listeye girmeden gelirim zaten mezun kolonun altında olmam gerekiyor onun içinde 61.2 olmam lazım :)
Tam hatırlamıyorum ama temmuz olması lazım canım temmuzun başlarında mezun oldumTamam o zaman canım hosgeldin diyorum
Benim bu ara yogunlugum var cok ilgilenemiyorum ama bir iki haftaya normal düzene girerim
Ne zaman mezun oldun 6 ay dolmasına daha cok mu
İlk sayfadaki formuda doldur tanımayanlar için
Masallah boya bak aslında Boyuna göre fazla kilon yok senin biraz sıkılasmaya ihtiyacın var diye düşünüyorumADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:63 bu sabah tartıldım
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:-
ÇOCUK SAYISI:-
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 13.takimdan mezun oldum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:stres,yeme bozukluğu,şeker bağımlılığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ eski kıyafetlerime girmek siyah Jean giydigimde üstümde güzel durması fit olmak
58e kadar düşmüştüm geri 70lere çıktım.bi 3kg daha yağ gitse aslında süper olucak. Ama 56 istiyorum bu sefer bakalım veririm kafama koydum da ne zaman acaba :))Masallah boya bak aslında Boyuna göre fazla kilon yok senin biraz sıkılasmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum
Bu arada cok fazla kilon kalmamıs mezuniyet kilona inersin 1-2 haftaya
63 e kadar iyi düşmüşssün yine basarırsın hadi bakalım menülerini bekliyoruz58e kadar düşmüştüm geri 70lere çıktım.bi 3kg daha yağ gitse aslında süper olucak. Ama 56 istiyorum bu sefer bakalım veririm kafama koydum da ne zaman acaba :))
Düzenli menü verip birilerinin beni didiklemesi bile süper olur valla :) bugün başlıyorum menü vermeye :)63 e kadar iyi düşmüşssün yine basarırsın hadi bakalım menülerini bekliyoruz
Ben anlamam kız o çorbadanHippo balkabağı çorban varmı gizel lezzetli?
Tamam canımDüzenli menü verip birilerinin beni didiklemesi bile süper olur valla :) bugün başlıyorum menü vermeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?