Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilgilerini şimdi gördüm canım, boyun çok güzel zaten. Kilon Da fazla değil aypare ackerman
Evet ama benim vücut yapım biraz değişik olduğu için zayıf olmak istiyorum yani şöyle diyeyim kilom orantısız üst bölgemde hiç yok belim baya ince göbeğim de yok ama omuzlarım geniş , üst bacak popo basen var bende kilolarim orda omyuzden zayıf olmak istiyorum bakalım 7kgyu verdim şimdi sıra kalan 7kgda 2 ayda veririm inşallah

Benim de kilom alt bölgemde toplanmış durumda. İki ayda verebilirsin bence.

Tamam bana uyar, ne zaman başlıyoruz. Bu arada spor da yapıyor musun.
Zıpzıp yapmaya baslicam ipsiz ,yarın başlayalım bence ben ekmeği de kesiyorum onun yerine çiğ fındık yerim her sabah 1 torba fındık var kenarda duruyor. Yapabilirsen sende öyle dene ekmeği kesip şekeri kesip çok iyi kilo verebiliriz bence dikkat ederek

Sabah 9 bucuk:2 yumurtadan 2 kaşık lorla omlet,1 dilim peynir,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 fincan yeşilçay

Öğlen 14 gibi :1 kase limonlu mercimek çorbası+ 1 küçük tabak haşlanmış et

Ara :maden suyu

Aksam 17.00 :2 yumurta lor peynirli + 100gr haşlanmış tavuk

Ara:şekersiz sade kahve

2.5lt su içtim şimdiye kadar
20dk da pilates yapıcam simdi.aksam Zipzip-

Ben günlük 500 zıpzıp a başladım. Tabi 15 bin adım atıyorum günlük. Günlük wall sit, plank, köprü hareketi de yapıyorum. Sen kaç zıpzıp yapacaksın.

Ekmeği 2 dilim yiyorum, 1 e düşürürüm, yumurtayı ekmeksiz asla yiyemem çünkü. Şekeri keserim onda sorun yok. Patates pirinç beyaz un da yok.

Bende 500 zıpzıp yapabilirim şimdilik. Senin sporlar çok iyiymiş. Tamam madem 1e düşür, ben bir süre onu da keseceğim. Meyve dahi yemeyelim bence 21 gün . Aynen patates pirinç beyaz un yok

Bende 500 zıpzıp yapabilirim şimdilik. Senin sporlar çok iyiymiş. Tamam madem 1e düşür, ben bir süre onu da keseceğim. Meyve dahi yemeyelim bence 21 gün . Aynen patates pirinç beyaz un yok
Ufak tefek meyve olur belki ya, o kadar katı yapıp gümlemeyelim. Rafine şeker ve diğerleri asla yok. Yarın sabahtan başlıyoruz. Her gün birbirimizi etiket yapalım menülere.

Ufak tefek meyve olur belki ya, o kadar katı yapıp gümlemeyelim. Rafine şeker ve diğerleri asla yok. Yarın sabahtan başlıyoruz. Her gün birbirimizi etiket yapalım menülere.
Haftada 1 falan yerim yersem çünkü önceden meyveyi kesip iyi sonuç almıştım. Aynen rafine kesinlikle olmasın , paketli gıdaları da olmasın bence . Yarın başlayalım tamamdır menülere mutlaka etiket de yaparım

Hayırlı akşamlar
Gunaydinlara cevap veremedigim için böyle oldu.
Bugün bol proteinli bir gün geçirdim. Negocum bu hafta bir kilo verilecek diye yazmış....Bugunden başlamalıyım diye düşündüm. Sizler naptınız kızlar Gülümse' yi , hippoyu, alvillayi, maliyi hiç görmedim. Dur yeniden bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…