Hoşgeldin canım, mezun olduktan sonra kilo mu aldın acaba.Tam hatırlamıyorum ama temmuz olması lazım canım temmuzun başlarında mezun oldum
Hoşbuldum canim evet verdigim kilonun çok büyük kısmını geri aldımHoşgeldin canım, mezun olduktan sonra kilo mu aldın acaba.
Bilgilerini şimdi gördüm canım, boyun çok güzel zaten. Kilon Da fazla değilHoşgeldin canım, mezun olduktan sonra kilo mu aldın acaba.
Evet ama benim vücut yapım biraz değişik olduğu için zayıf olmak istiyorum yani şöyle diyeyim kilom orantısız üst bölgemde hiç yok belim baya ince göbeğim de yok ama omuzlarım geniş , üst bacak popo basen var bende kilolarim orda omyuzden zayıf olmak istiyorum bakalım 7kgyu verdim şimdi sıra kalan 7kgda 2 ayda veririm inşallahBilgilerini şimdi gördüm canım, boyun çok güzel zaten. Kilon Da fazla değilaypare ackerman
Benim de kilom alt bölgemde toplanmış durumda. İki ayda verebilirsin bence.Evet ama benim vücut yapım biraz değişik olduğu için zayıf olmak istiyorum yani şöyle diyeyim kilom orantısız üst bölgemde hiç yok belim baya ince göbeğim de yok ama omuzlarım geniş , üst bacak popo basen var bende kilolarim orda omyuzden zayıf olmak istiyorum bakalım 7kgyu verdim şimdi sıra kalan 7kgda 2 ayda veririm inşallah
Ekmeği de kesmeyi dusunuyorum yersem en fazla 1 dilim yerim şekeri de kesicem inşallah eritirizBenim de kilom alt bölgemde toplanmış durumda. İki ayda verebilirsin bence.
Ben 21 gün şekersiz programına baslamistim daha önce. 15 gün falan yaptım, o da çok güzel oluyor. Hatta yine ona basliyim ben bu ara.Ekmeği de kesmeyi dusunuyorum yersem en fazla 1 dilim yerim şekeri de kesicem inşallah eritiriz
Beraber başlayalımBen 21 gün şekersiz programına baslamistim daha önce. 15 gün falan yaptım, o da çok güzel oluyor. Hatta yine ona basliyim ben bu ara.
Tamam bana uyar, ne zaman başlıyoruz. Bu arada spor da yapıyor musun.Beraber başlayalım
Zıpzıp yapmaya baslicam ipsiz ,yarın başlayalım bence ben ekmeği de kesiyorum onun yerine çiğ fındık yerim her sabah 1 torba fındık var kenarda duruyor. Yapabilirsen sende öyle dene ekmeği kesip şekeri kesip çok iyi kilo verebiliriz bence dikkat ederekTamam bana uyar, ne zaman başlıyoruz. Bu arada spor da yapıyor musun.
Ben günlük 500 zıpzıp a başladım. Tabi 15 bin adım atıyorum günlük. Günlük wall sit, plank, köprü hareketi de yapıyorum. Sen kaç zıpzıp yapacaksın.Zıpzıp yapmaya baslicam ipsiz ,yarın başlayalım bence ben ekmeği de kesiyorum onun yerine çiğ fındık yerim her sabah 1 torba fındık var kenarda duruyor. Yapabilirsen sende öyle dene ekmeği kesip şekeri kesip çok iyi kilo verebiliriz bence dikkat ederek
Bende 500 zıpzıp yapabilirim şimdilik. Senin sporlar çok iyiymiş. Tamam madem 1e düşür, ben bir süre onu da keseceğim. Meyve dahi yemeyelim bence 21 gün . Aynen patates pirinç beyaz un yokBen günlük 500 zıpzıp a başladım. Tabi 15 bin adım atıyorum günlük. Günlük wall sit, plank, köprü hareketi de yapıyorum. Sen kaç zıpzıp yapacaksın.
Ekmeği 2 dilim yiyorum, 1 e düşürürüm, yumurtayı ekmeksiz asla yiyemem çünkü. Şekeri keserim onda sorun yok. Patates pirinç beyaz un da yok.
Ufak tefek meyve olur belki ya, o kadar katı yapıp gümlemeyelim. Rafine şeker ve diğerleri asla yok. Yarın sabahtan başlıyoruz. Her gün birbirimizi etiket yapalım menülere.Bende 500 zıpzıp yapabilirim şimdilik. Senin sporlar çok iyiymiş. Tamam madem 1e düşür, ben bir süre onu da keseceğim. Meyve dahi yemeyelim bence 21 gün . Aynen patates pirinç beyaz un yok
Ben bı de artiyim düne göre. Hemen bir günde sonuç beklemeyelim canım.Spor yapıyom hala sabitim niye ki ya
Haftada 1 falan yerim yersem çünkü önceden meyveyi kesip iyi sonuç almıştım. Aynen rafine kesinlikle olmasın , paketli gıdaları da olmasın bence . Yarın başlayalım tamamdır menülere mutlaka etiket de yaparımUfak tefek meyve olur belki ya, o kadar katı yapıp gümlemeyelim. Rafine şeker ve diğerleri asla yok. Yarın sabahtan başlıyoruz. Her gün birbirimizi etiket yapalım menülere.
Gel Artemis im gel...hiç pişman olmayacaksın... kertenkele bacilarinin çoğu burada zaten...Bende mi buraya gelsem ne yapsam
Geldim ablamGel Artemis im gel...hiç pişman olmayacaksın... kertenkele bacilarinin çoğu burada zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?