Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim ablam o sebeple geldim zaten çoğumuz burdayiz
Mesajları anca bitirdim. Çoktan gelmiş kuzum benim. Hayırlı olsun canım. Kontrol altında olmak çok etkili sonuç veriyor iyi yaptın gelmekle. Bizim kızlar da ince eleyip sık dokuyorlar Allah razı olsun hepsinden.

Ne varsa yine sende var ablam benim bugün misafirliğe gittim aynı ailenin geliniyiz uzun zamandır gitmedim diyete başladım diye hep erteledim eltim haber vermiş gitmek zorunda kaldım bi ton fırça yedim gitmiyorum diye meger ne kadan seviliyormuşum sofradan kalktık diyo kız sen ne kadar zayıflamışsın kahvaltı yapmadım açlıktan fark etmemişim gözlerim yeni açıldı bir ton iltifat aldım yarın oruca başlıycam inş bugün baya kaçamak yaptım kemiklerim acıkmış resmen kendime inanamadım bugün ki menüyü unutun yarın iftar menümü yazarım haftaya pazara kadar devam edicem inş Allah

Sağol ablam aynen öyle
Bende didiklenmeyi seviyorum açıkçası iyi olacak benim için

Çok güzel bir his insanlarin ne kadar zayıfladın demesi tebrik ederim darısı başıma amin inşallah

İltifatlari sonuna kadar hak ediyorsun ama tuzağa dusme tatlım Allah ne verdiyse götürme öyle...doğru şeyleri yersen sorun olmaz tabi. Bir yumurta yerine iki ye.Bol yeşillik bol peynir tercih et. Yazsaydın ne yediğine bakardık belki güzel şeyler yemişsindir. Oruç imdadına yetişecek bu haftanın bireyseldeki birinci benim arkadaşım. Oruç tutuyor o da uzun zamandır. Bir haftada üç kilo vermiş belki daha fazlaydı emin değilim. Sen başla ben de düşünüyorum oruç...gelirim arkandan. Yoksa beşleri zor göreceğim.

Tosbim önceden mi hazirliyorsun menünü. Öğleden sonra paylaşmişsin. Her şey çok güzel. Afiyet olsun. Bu şekilde cumaya kadar gidebilirsen güzel sonuç alacaksın.

Eğer kısır ,mercimek köftesi tarzı şeyler varsa yerim ama pasta olacakmış onu veririm,sarma olacakmış onu veririm
Hadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmaya neyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın bugün iyi yicemda

Paketli gıda en başta yasak canım. Ben de çok meyve düşkünü değilim zaten. Çok tatlı ihtiyacı hissedersem atarım ağzıma.

Allah kabul etsin canım oruclarini. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin haftaya. İltifat duymak insanı çok mutlu ve motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…