Mesajları anca bitirdim. Çoktan gelmiş kuzum benim.Geldim ablamo sebeple geldim zaten çoğumuz burdayiz
Ne varsa yine sende var ablam benimHayırlı akşamlar
Gunaydinlara cevap veremedigim için böyle oldu.
Bugün bol proteinli bir gün geçirdim. Negocum bu hafta bir kilo verilecek diye yazmış....Bugunden başlamalıyım diye düşündüm. Sizler naptınız kızlar Gülümse' yi , hippoyu, alvillayi, maliyi hiç görmedim. Dur yeniden bakayım
Sağol ablamMesajları anca bitirdim. Çoktan gelmiş kuzum benim.Hayırlı olsun canım. Kontrol altında olmak çok etkili sonuç veriyor iyi yaptın gelmekle. Bizim kızlar da ince eleyip sık dokuyorlar Allah razı olsun hepsinden.
Çok güzel bir his insanlarin ne kadar zayıfladın demesiNe varsa yine sende var ablam benimbugün misafirliğe gittim aynı ailenin geliniyiz uzun zamandır gitmedim diyete başladım diye hep erteledim eltim haber vermiş gitmek zorunda kaldım bi ton fırça yedim gitmiyorum diye meger ne kadan seviliyormuşum sofradan kalktık diyo kız sen ne kadar zayıflamışsın kahvaltı yapmadım açlıktan fark etmemişim gözlerim yeni açıldı bir ton iltifat aldım yarın oruca başlıycam inş bugün baya kaçamak yaptım kemiklerim acıkmış resmen kendime inanamadım bugün ki menüyü unutun yarın iftar menümü yazarım haftaya pazara kadar devam edicem inş Allah
Tam yerine geldin o vakit çelik zırhını hazırlaSağol ablamaynen öyle
Bende didiklenmeyi seviyorum açıkçası iyi olacak benim için
Hiç sorma hangi ortama girsem gözler üzerimde ne yedin ne içtin nasıl verdin bi maşallah diyen yok nazar edeceklerÇok güzel bir his insanlarin ne kadar zayıfladın demesitebrik ederim darısı başıma amin inşallah
Hoş buldum canimmTam yerine geldin o vakit çelik zırhını hazırlahoş geldin canım aramıza
Maşallah maşallah 41 kere maşallahHiç sorma hangi ortama girsem gözler üzerimde ne yedin ne içtin nasıl verdin bi maşallah diyen yok nazar edecekler
Eyvallah canın yiyimHoş buldum canimm
Maşallah maşallah 41 kere maşallah
İltifatlari sonuna kadar hak ediyorsun ama tuzağa dusme tatlım Allah ne verdiyse götürme öyle...doğru şeyleri yersen sorun olmaz tabi. Bir yumurta yerine iki ye.Bol yeşillik bol peynir tercih et. Yazsaydın ne yediğine bakardık belki güzel şeyler yemişsindir. Oruç imdadına yetişecek bu haftanın bireyseldeki birinci benim arkadaşım. Oruç tutuyor o da uzun zamandır. Bir haftada üç kilo vermiş belki daha fazlaydı emin değilim. Sen başla ben de düşünüyorum oruç...gelirim arkandan. Yoksa beşleri zor göreceğim.Ne varsa yine sende var ablam benimbugün misafirliğe gittim aynı ailenin geliniyiz uzun zamandır gitmedim diyete başladım diye hep erteledim eltim haber vermiş gitmek zorunda kaldım bi ton fırça yedim gitmiyorum diye meger ne kadan seviliyormuşum sofradan kalktık diyo kız sen ne kadar zayıflamışsın kahvaltı yapmadım açlıktan fark etmemişim gözlerim yeni açıldı bir ton iltifat aldım yarın oruca başlıycam inş bugün baya kaçamak yaptım kemiklerim acıkmış resmen kendime inanamadım bugün ki menüyü unutun yarın iftar menümü yazarım haftaya pazara kadar devam edicem inş Allah
Buradayım canımMillet nerdesiniz yahuNego birmuhendisanne sonngulen Bonus malipina @Ytmz Alvillaa mavitosbik07 happy_mom_ retro_hippo deniz diyette
Ben oğluma yedirmeye çalışıyorum hepBen yarın bir davete gideceğim, yanımda arkadaşım var tabagindakileri yemezsen tek tek bana şutla dediinanılmaz rahatladım
Eğer kısır ,mercimek köftesi tarzı şeyler varsa yerim ama pasta olacakmış onu veririm,sarma olacakmış onu veririmBen oğluma yedirmeye çalışıyorum hep
Tosbim önceden mi hazirliyorsun menünü. Öğleden sonra paylaşmişsin. Her şey çok güzel. Afiyet olsun. Bu şekilde cumaya kadar gidebilirsen güzel sonuç alacaksın.30 Kasim
Saat:07.30 1haslanmis yumurta, 3zeytin, 2ceviz, 4ceri domates, 1yesil biber, beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği, yeşil cay
Saat:13.30 4kasik ıspanak yemeği, yogurt, yarim dilim çavdar ekmegi
Saat:15.30 1hurma
Saat:19.30 tavuk sis, salata
Spor: 1 saat reformer pilates, 5230 adim
Su: 3litre
Not: Aralarda sade filtre kahve ve yeşil cay
Hadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmayaEğer kısır ,mercimek köftesi tarzı şeyler varsa yerim ama pasta olacakmış onu veririm,sarma olacakmış onu veririm
Paketli gıda en başta yasak canım. Ben de çok meyve düşkünü değilim zaten. Çok tatlı ihtiyacı hissedersem atarım ağzıma.Haftada 1 falan yerim yersem çünkü önceden meyveyi kesip iyi sonuç almıştım. Aynen rafine kesinlikle olmasın , paketli gıdaları da olmasın bence . Yarın başlayalım tamamdır menülere mutlaka etiket de yaparım
Profil foton nereden canım.Geldim ablamo sebeple geldim zaten çoğumuz burdayiz
Allah kabul etsin canım oruclarini. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin haftaya. İltifat duymak insanı çok mutlu ve motive ediyor.Ne varsa yine sende var ablam benimbugün misafirliğe gittim aynı ailenin geliniyiz uzun zamandır gitmedim diyete başladım diye hep erteledim eltim haber vermiş gitmek zorunda kaldım bi ton fırça yedim gitmiyorum diye meger ne kadan seviliyormuşum sofradan kalktık diyo kız sen ne kadar zayıflamışsın kahvaltı yapmadım açlıktan fark etmemişim gözlerim yeni açıldı bir ton iltifat aldım yarın oruca başlıycam inş bugün baya kaçamak yaptım kemiklerim acıkmış resmen kendime inanamadım bugün ki menüyü unutun yarın iftar menümü yazarım haftaya pazara kadar devam edicem inş Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?