Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle tek günde zayıflanır mı sanıyorlar

Merhaba burdayım bugün ev temizliği vardı tam olarak temizlikte diyilde eşyaların yerini değiştiriyorum sıkıldım değişiklik olsun istedim o yüzden uğrayamadım bugün bir ara uğradim okudum yazdıklarınızı bir kaç tanede alinti yaptım ama yok alıntılar gitmişler
Neyse yeniden kaçıyorum. Herkese iyi geceler.

çok komik bide ne yiyorsa ondan yiyelim demişler 1 günde verilerdi
Paketli gıda en başta yasak canım. Ben de çok meyve düşkünü değilim zaten. Çok tatlı ihtiyacı hissedersem atarım ağzıma.
Tamamdır anlaştık
Profil foton nereden canım.
Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktı
Can kurban öyle arkadaşa
Onun da işine geliyor

çok komik bide ne yiyorsa ondan yiyelim demişler 1 günde verilerdi

Tamamdır anlaştık

Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktı

Onun da işine geliyor
Çıktı alıp dolaba yapistirasim geldi. Bı tane böyle güzel kız, bı de doktor nowzoradan lazım

İnşallah cnm ❤ İlk günler zor geçiyor sadece. Yarın anneme geçeceğiz
İşin evine yakın mı, ben bı de şeyi karistirdim. Sen istanbuldasin ama annen değil galiba. Ya da sen kayinvalideye de anne dediğin için ben karıştırıyorum, çünkü Gebze var işin içinde benim kafa çorba resmen

sabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi

öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir

akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz

spor yapamadım ama 1500 adım attım
Afiyet olsun canım, meyve suları pek iyi değil diye biliyorum diyet için. Çok fazla şeker almış oluyorsun, menü saatlerini de ekler misin canım bundan sonrakilere.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Adımlar da iyi.
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben emin değilim ama gece yenen meyve yağa dönüşür diye bişey biliyorum sanki. Adımların da güzel.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel, sadece akşam yemeğini daha erken yesen daha mı iyi olur acaba.
Afiyet olsun canım güzel menü, yürüyüş de iyi, suyu artirmalisin.
Menü de spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşamı erken kapatman iyi olmuş.
Afiyet olsun canım menü iyi ama akşam geç olmuş, sanırım ancak bu saatte yiyebiliyorsun. Su yine az

Kızla benziyoruz birazda omuzlar ve bel yapımız aynı sadece bacakları benden daha ince ağır yasamlari izliyor muydun
Valla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktır

Valla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktır
Üst taraf öyle ama alt ajsjjsj yanlada doğru basen var bende bide üst bacak kalın ve selülitlerim de var :/
Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…