Kem gözlerin gözü çıksınHiç sorma hangi ortama girsem gözler üzerimde ne yedin ne içtin nasıl verdin bi maşallah diyen yok nazar edecekler
Tatlım bugün oğlum çok üzgündü, BİLSEMe gitmek istemedi. Tüm gün onu bekledim dersleri bitene kadar. Eve gelip yemek yedikten sonra da LEGO oynadık. Daha az önce bıraktık, şimdi animasyon izliyor. Ben de bı gayret kalkıp spor yapayım diyorum.Millet nerdesiniz yahu @Negohatunbirmuhendisanne sonngulen @Bonus @malipina @Ytmz @Alvillaa @mavitosbik07 happy_mom_ @retro_hippo @ozenti
Can kurban öyle arkadaşaBen yarın bir davete gideceğim, yanımda arkadaşım var tabagindakileri yemezsen tek tek bana şutla dediinanılmaz rahatladım
Öyle tek günde zayıflanır mı sanıyorlarHadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmayaneyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın bugün iyi yicemda
Merhaba burdayımMillet nerdesiniz yahu @Negohatunbirmuhendisanne sonngulen @Bonus @malipina @Ytmz @Alvillaa @mavitosbik07 happy_mom_ @retro_hippo @ozenti
Cnm eşimle evdeki bozuk paraları saydık, markete vermek için ayarladıkMillet nerdesiniz yahu @Negohatunbirmuhendisanne sonngulen @Bonus @malipina @Ytmz @Alvillaa @mavitosbik07 happy_mom_ @retro_hippo @ozenti
Pazartesi işe başlıyorsun heyecanlı misinCnm eşimle evdeki bozuk paraları saydık, markete vermek için ayarladık
Hiç heyecanlı değilim aslında cnmPazartesi işe başlıyorsun heyecanlı misin
Zor olduğunu biliyorum canım ama eminim kısa zamanda düzen oturtursunuz, lütfen biraz sabretmeye çalış.Hiç heyecanlı değilim aslında cnmİlk kez mutsuzum...oğlum annemde...
Hadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmayaneyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın bugün iyi yicemda
Tamamdır anlaştıkPaketli gıda en başta yasak canım. Ben de çok meyve düşkünü değilim zaten. Çok tatlı ihtiyacı hissedersem atarım ağzıma.
Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktıProfil foton nereden canım.
Onun da işine geliyorCan kurban öyle arkadaşa
İnşallah cnmZor olduğunu biliyorum canım ama eminim kısa zamanda düzen oturtursunuz, lütfen biraz sabretmeye çalış.
Canım şu tatil gününü insan para sayarak mi degerlendirir?İnşallah cnm ❤ İlk günler zor geçiyor sadece. Yarın anneme geçeceğiz
Çıktı alıp dolaba yapistirasim geldi. Bı tane böyle güzel kız, bı de doktor nowzoradan lazımçok komik bide ne yiyorsa ondan yiyelim demişler 1 günde verilerdi
Tamamdır anlaştık
Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktı
Onun da işine geliyor
İşin evine yakın mı, ben bı de şeyi karistirdim. Sen istanbuldasin ama annen değil galiba. Ya da sen kayinvalideye de anne dediğin için ben karıştırıyorum, çünkü Gebze var işin içindeİnşallah cnm ❤ İlk günler zor geçiyor sadece. Yarın anneme geçeceğiz
Çok haklısın benceCanım şu tatil gününü insan para sayarak mi degerlendirir?Çocuk annede Bas başa bir sinemaya gidin, Kızkulesine çıkın niye carpe diem yapmıyorsunuz
Afiyet olsun canım, meyve suları pek iyi değil diye biliyorum diyet için. Çok fazla şeker almış oluyorsun, menü saatlerini de ekler misin canım bundan sonrakilere.sabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi
öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir
akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz
spor yapamadım ama 1500 adım attım
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Adımlar da iyi.Dünkü menüm
Sabah 11.00 İki yumurta kayısı kivami haş. Peynir, dereotu, üç dört zeytin, iki ceviz, yarım tb ekmeği, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım avuç yer fıstığı, kuru üzüm
17.30 Ciğer , sebze söğüş, ayran
Bitki çayı , 6000 küsur adım
@Negohatun , @Zipzip-
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben emin değilim ama gece yenen meyve yağa dönüşür diye bişey biliyorum sanki. Adımların da güzel.Kızlar günaydın ❤ 29 ekim menüsü;
11:00 kahvaltı 1 şekersiz çay, 2 tost dilim tb ekmek, 1 kk peynir, 1 tost dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, 1 tk bal
15:15 2 avuç müsli+süt
17:00 1 fincan şekersiz nescafe
18:30 150 gr kadar karışık ızgara, salata, ayran, çok az pide
20:30 1 americano kahve (şekersiz)
01:45 1/2 den biraz fazla armut, 1 mandalina (tv izlerken acıktım)
1.5 lt kadar su
5340 adım atıldı.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel, sadece akşam yemeğini daha erken yesen daha mı iyi olur acaba.30 Kasim
Saat:07.30 1haslanmis yumurta, 3zeytin, 2ceviz, 4ceri domates, 1yesil biber, beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği, yeşil cay
Saat:13.30 4kasik ıspanak yemeği, yogurt, yarim dilim çavdar ekmegi
Saat:15.30 1hurma
Saat:19.30 tavuk sis, salata
Spor: 1 saat reformer pilates, 5230 adim
Su: 3litre
Not: Aralarda sade filtre kahve ve yeşil cay
Afiyet olsun canım güzel menü, yürüyüş de iyi, suyu artirmalisin.29 kasım menüsü
Sabah kahvaltım saat 9.30
2 tam buğday ekmek arası kaşarlı sucuklu tost
Ara ögün saat 14.00
1 tane mandalina
Akşam yemeği saat 17.30
1 kase ayran çorbası
1 kepçe sulu köfte
1 kase karışık salata
Ara ögün saat 21.00
3 tane hurma
1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş AVM de
Menü de spor da güzel olmuş.Cumartesi menüm
Sabah 8.00 Bir yumurta, peynir, dere otu, zeytin, domates, salatalık, çay
14.00 Yulaflı, kuruyemisli bar
16.00 Bir ayva
18.00 İki yumurta omlet, üç kaşık et kavurma, üç kaşık yoğurt
20.00 Bir tutam yer fıstığı az kuru üzümlü karışık
İki buçuk litre su
9564 adım
@Zipzip- @Negohatun
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşamı erken kapatman iyi olmuş.Cumartesi menü
Kahvaltı öncesi saat 9:00 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00. -2 yumurtadan omlet, 1 dlm çvd ekmeği , 1 adet salatalık , yarım demet maydanoz
Ara saat 13:00 limonlu yeşil çay , 3 adet hurma ,
Akşam saat 17:00 - 4 çatal makarna , 3 y/k yoğurt , birazda salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım menü iyi ama akşam geç olmuş, sanırım ancak bu saatte yiyebiliyorsun. Su yine az30 Kasım
Sabah 8 bir kase mercimek çorbası 1-1,5 kk peynir 2 kuru kayısı bir avuç fındık
Saat 13.43 bir kase yağsız yoğurtlu makarna iki küçük kuru dolma
Akşam 20 bir kase çorba bir fırında pişmiş baget tavuk eti
27 dakika yürüdüm
1,2 lt su-soda
Kızla benziyoruz birazdaÇıktı alıp dolaba yapistirasim geldi. Bı tane böyle güzel kız, bı de doktor nowzoradan lazım
Valla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktırKızla benziyoruz birazdaomuzlar ve bel yapımız aynı sadece bacakları benden daha ince ağır yasamlari izliyor muydun
Üst taraf öyle ama alt ajsjjsjValla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?