Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah çok erken kalkmistim canım, dayanamayıp uyudum. Az önce kalktım mecburen.
Uyku kilo yapıyor benimde sabah kalkma düzenim annemler gittikten sonra bozuldu sabah erken kalkmak kahvaltıyı erken yapmak çok güzel oluyordu düzenim çok güzeldi yarın yine erken kalkarım ama oruç olunca akşamda olmazki

Aslında diyetisyene gidiyorum 3 hafta olacak, daha da motive olmak icin girsem mi yine dedim ama işte devam edebilir miyim grupta bilmiyorum, 2 hafta deneme süresi olacak yine degil mi
Diyetisyen candır en güzelini yapıyorsun burdada eli sopalılar var ikisi bir arada çok güzel kilo vere bilirsin canım hadi bi cesaret gel bence çünkü tek başına olmuyor bu işler burda herkesin amacı aynı olunca daha bi kolay geliyor diyet yapmak

Bu takimin elinden sopa hic eksik olmuyor desenize ben 2018 mart ayinda ilk geldigimde de bi eli sopalimiz vardi
Evet kendi basima her ne kadar diyetisyene gitsem de tam olarak motive olamıyorum, ufak kacamaklarim var mesela, buraya gelirsem onlar da gider diye düşünüyorum.

Mezun olamadım bir türlü, 2018 agustosunda izne ayrilip bi daha o kiloya dusemeyince giremedim listeye ama kacla ayrildigimi hatırlamıyorum, 59du galiba, tekrar girmem icin de yine o sart aranirsa yine giremem
İzne ayrıldıgın kiloya bakayım, birde simdiki kilonu söyle hesap yapayım

cgdmk 582.etapta 57.3 ile izne ayrılmıssın
Yuhh o kadar inmisim yaa
Keske 2 gün önce gelseydin ortalama da kötüydü hemen listeye alırdık
Cuma günkü ortalama durumuna bakarız %5 kuralını sağlıyorsun suan listeye girebilirsin
Çoktandır dolanıyordum da iste cesaret edemiyordum, girebiliyorsam basliyim mi hemen yani menulere falan. Umarım takımı kötü etkilemem.

Yeni gördüm benden büyüksün ablandiyim :)
Tamam ablacim hurma da çok severim alayım o zaman. Hurmanın içine fıstık ezmesi koyuyorlar çok güzel olyormus tatlı krizine birebir mis
35 yaşındayım istemezsen abla demek zorunda da degilsin. Fıstık ezmesi şeker ilavesiz olursa olur ama bence kullanmayalım. Hurma tek başına yeter.

Yuhh o kadar inmisim yaa

Çoktandır dolanıyordum da iste cesaret edemiyordum, girebiliyorsam basliyim mi hemen yani menulere falan. Umarım takımı kötü etkilemem.
Basla tabiki canım 61 kiloya kadar listeye girme hakkın var haftaya olmazsa diger hafta listede olursun
Menü ve sporlarını menü sayfamızda paylasabilirsin canım
İstersen birde kendini tanıt takım cok değişti canım

Bütün hafta erken kalkıyorum zaten canım,bugün fırsat bulup yattım iyi de oldu.

Oruç uykuya tutturulmaz derdi annem, Allah gücünü verir, sen erken kalk yine

35 yaşındayım istemezsen abla demek zorunda da degilsin. Fıstık ezmesi şeker ilavesiz olursa olur ama bence kullanmayalım. Hurma tek başına yeter.
Bence gençsin yahu yurtdışında vs 35deyince neredeyse 18lik mualemwsi görüyorsun sanırım yaş olayı bir tek Türkiye'de var ben isterim de sen ister misin tamam sadece hurma olsun

Tamam canim sen duruma göre söylersin.
34 yaşındayım, evliyim, 2 çocuğum var. Öğretmenim, sabahlari okula gidiyorum, oglen evdeyim. Daha önce de belirttiğim gibi 12 kasımda diyetisyenle tekrar başladım, 64.2 ile. 62.3 gördüm ama adet oldum, bitti simdi yeni dususe geçiyorum. 63 kiloyum, boyum 1.56.en yüksek gördüğüm kilo dogum sonrası 2017de 76. Kendi cabalarimla 63e kadar indim, 2018 30 martta 63le yine bu takima basladim 2018de. O temmuz basi memlekete gittim 56.3 ile ve 57.3e kadar direndim, agustosta pes edip izne ayrildim takımı kotu etkiliyordum ve dondukten sonra bir kac ay icinde yine 63u buldum. Hep 63te takılıyorum. Hedefim burada 55 olup mezun olmak ama diyetisyenim yag oranin cok dedi, 48i gorebiliriz dedi, boy da kısa olunca :)
Diyet listeme çoğunlukla uyuyorum, adet döneminde kacamaklarim oldu, onları burayla birlikte sifirlamak istiyorum, menümü diger sayfaya yazacağım ama size cok gelebilir zira suan da cok doydum zaten, doymayinca kacamak yapıyorum o yüzden verdiklerini yemeye çalışıyorum. Suyum cok az onu en azından 2lt ye çıkarmak istiyorum. Günde 2 kupa bitki cayi içiyorum, bazen 3 oluyor. Aklıma gelenler bunlar bu arada cumaya arkadaşla hedef koymuştum, 61.9 diye bakalım tutturabilecek miyim
Ayağının ucunu suya sokarak olmuyor, birden balıklama atlamak gerek
Doğru diyorsun arkadaşım da denize girerken yarim saat kadar sadece ayaklarım hizasında durdugumu bilirim, grup sayesinde direkt dalmayi başarırım artık

Mmmm irişmeni yazdım köşeye.
Aktivitelerim arasına bir de para saymayı ekledim. eşsiz olmaz tabi .

Çiğdem öğretmenim hoş geldin. Grupta öğretmenlerin sayısı hızla artıyordu.
İsmim Meryem, 25 yaşındayım. İki çocuğum var ben de öğretmenim. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğine ikna etti yazıların beni. Çok gerçekçi bir üslupla yazmışsın. Ben yeni sayılırım üç ay falan oldu takıma gelişim.
Edit: İtiraf ediyorum sadece gündüzleri baz alarak yazdım yaşımı. Hayırlı olsun canım aramiza geldiğin için mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…