Ablan nasıl oldu canım ne zaman taburcu olacakDinleniyorum canım eve geldim
Aksama yine hastaneye döneceğim
Ablamın durumu gayet iyi masallah güzel toparladı canım, takılı olan direnler var onların cıkmasını bekliyoruz 2_3 gün sürecek sanırımAblan nasıl oldu canım ne zaman taburcu olacak
Uyku kilo yapıyor benimde sabah kalkma düzenim annemler gittikten sonra bozuldu sabah erken kalkmak kahvaltıyı erken yapmak çok güzel oluyordu düzenim çok güzeldi yarın yine erken kalkarım ama oruç olunca akşamda olmazkiSabah çok erken kalkmistim canım, dayanamayıp uyudum. Az önce kalktım mecburen.
Diyetisyen candır en güzelini yapıyorsun burdada eli sopalılar varAslında diyetisyene gidiyorum 3 hafta olacak, daha da motive olmak icin girsem mi yine dedim ama işte devam edebilir miyim grupta bilmiyorum, 2 hafta deneme süresi olacak yine degil mi
Bu takimin elinden sopa hic eksik olmuyor desenizeDiyetisyen candır en güzelini yapıyorsun burdada eli sopalılar varikisi bir arada çok güzel kilo vere bilirsin canım hadi bi cesaret gel bence çünkü tek başına olmuyor bu işler burda herkesin amacı aynı olunca daha bi kolay geliyor diyet yapmak
Mezun olamadım bir türlü, 2018 agustosunda izne ayrilip bi daha o kiloya dusemeyince giremedim listeyeMezun mu oldun izne mi ayrılmıstın canım
İzne ayrıldıgın kiloya bakayım, birde simdiki kilonu söyle hesap yapayımMezun olamadım bir türlü, 2018 agustosunda izne ayrilip bi daha o kiloya dusemeyince giremedim listeyeama kacla ayrildigimi hatırlamıyorum, 59du galiba, tekrar girmem icin de yine o sart aranirsa yine giremem
Bu sabah 63.0 geldim tamİzne ayrıldıgın kiloya bakayım, birde simdiki kilonu söyle hesap yapayım
Keske 2 gün önce gelseydin ortalama da kötüydü hemen listeye alırdıkBu sabah 63.0 geldim tam
Yuhh o kadar inmisim yaacgdmk 582.etapta 57.3 ile izne ayrılmıssın
Çoktandır dolanıyordum da iste cesaret edemiyordum, girebiliyorsam basliyim mi hemen yani menulere falan. Umarım takımı kötü etkilemem.Keske 2 gün önce gelseydin ortalama da kötüydü hemen listeye alırdık
Cuma günkü ortalama durumuna bakarız %5 kuralını sağlıyorsun suan listeye girebilirsin
35 yaşındayımYeni gördüm benden büyüksün ablandiyim :)
Tamam ablacim hurma da çok severim alayım o zaman. Hurmanın içine fıstık ezmesi koyuyorlar çok güzel olyormus tatlı krizine birebir mis
Basla tabiki canım 61 kiloya kadar listeye girme hakkın var haftaya olmazsa diger hafta listede olursunYuhh o kadar inmisim yaa
Çoktandır dolanıyordum da iste cesaret edemiyordum, girebiliyorsam basliyim mi hemen yani menulere falan. Umarım takımı kötü etkilemem.
Ayağının ucunu suya sokarak olmuyor, birden balıklama atlamak gerekİyiyim canım, buralarda dolanıyorum ama kendimde eski cesareti henüz bulamıyorum
Bütün hafta erken kalkıyorum zaten canım,bugün fırsat bulup yattım iyi de oldu.Uyku kilo yapıyor benimde sabah kalkma düzenim annemler gittikten sonra bozuldu sabah erken kalkmak kahvaltıyı erken yapmak çok güzel oluyordu düzenim çok güzeldi yarın yine erken kalkarım ama oruç olunca akşamda olmazki
Bence gençsin yahu35 yaşındayımistemezsen abla demek zorunda da degilsin. Fıstık ezmesi şeker ilavesiz olursa olur ama bence kullanmayalım. Hurma tek başına yeter.
Tamam canim sen duruma göre söylersin.Basla tabiki canım 61 kiloya kadar listeye girme hakkın var haftaya olmazsa diger hafta listede olursun
Menü ve sporlarını menü sayfamızda paylasabilirsin canım
İstersen birde kendini tanıt takım cok değişti canım
Doğru diyorsun arkadaşım da denize girerken yarim saat kadar sadece ayaklarım hizasında durdugumu bilirim, grup sayesinde direkt dalmayi başarırım artıkAyağının ucunu suya sokarak olmuyor, birden balıklama atlamak gerek
Genciz tabi kiBence gençsin yahuyurtdışında vs 35deyince neredeyse 18lik mualemwsi görüyorsun sanırım yaş olayı bir tek Türkiye'de var ben isterim de sen ister misin tamam sadece hurma olsun
Mmmm irişmeni yazdım köşeye.Cnm 29 kasım eşimin doğum günüydü,o akşam sinemaya gittik aslında ama istediğimiz film burda vizyona girmemişti. The Irishman filmini merak ediyoruz. İlk fırsatta gideceğiz inşallah.
Para sayma işini mecburen yaptık cnm, 2 kavanoz bozuk gereksiz yer kaplıyordu mutfak dolabında.üstüne sürekli ekleniyordu bozuklar.
Çiğdem öğretmenim hoş geldin. Grupta öğretmenlerin sayısı hızla artıyordu.Tamam canim sen duruma göre söylersin.
34 yaşındayım, evliyim, 2 çocuğum var. Öğretmenim, sabahlari okula gidiyorum, oglen evdeyim. Daha önce de belirttiğim gibi 12 kasımda diyetisyenle tekrar başladım, 64.2 ile. 62.3 gördüm ama adet oldum, bitti simdi yeni dususe geçiyorum. 63 kiloyum, boyum 1.56.en yüksek gördüğüm kilo dogum sonrası 2017de 76. Kendi cabalarimla 63e kadar indim, 2018 30 martta 63le yine bu takima basladim 2018de. O temmuz basi memlekete gittim 56.3 ile ve 57.3e kadar direndim, agustosta pes edip izne ayrildim takımı kotu etkiliyordum ve dondukten sonra bir kac ay icinde yine 63u buldum. Hep 63te takılıyorum. Hedefim burada 55 olup mezun olmak ama diyetisyenim yag oranin cok dedi, 48i gorebiliriz dedi, boy da kısa olunca :)
Diyet listeme çoğunlukla uyuyorum, adet döneminde kacamaklarim oldu, onları burayla birlikte sifirlamak istiyorum, menümü diger sayfaya yazacağım ama size cok gelebilir zira suan da cok doydum zaten, doymayinca kacamak yapıyorum o yüzden verdiklerini yemeye çalışıyorum. Suyum cok az onu en azından 2lt ye çıkarmak istiyorum. Günde 2 kupa bitki cayi içiyorum, bazen 3 oluyor. Aklıma gelenler bunlarbu arada cumaya arkadaşla hedef koymuştum, 61.9 diye bakalım tutturabilecek miyim
Doğru diyorsun arkadaşım da denize girerken yarim saat kadar sadece ayaklarım hizasında durdugumu bilirim, grup sayesinde direkt dalmayi başarırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?