Benim için farketmez canımBence gençsin yahuyurtdışında vs 35deyince neredeyse 18lik mualemwsi görüyorsun sanırım yaş olayı bir tek Türkiye'de var ben isterim de sen ister misin tamam sadece hurma olsun
Ben denize havuza direk atlayanlardanimTamam canim sen duruma göre söylersin.
34 yaşındayım, evliyim, 2 çocuğum var. Öğretmenim, sabahlari okula gidiyorum, oglen evdeyim. Daha önce de belirttiğim gibi 12 kasımda diyetisyenle tekrar başladım, 64.2 ile. 62.3 gördüm ama adet oldum, bitti simdi yeni dususe geçiyorum. 63 kiloyum, boyum 1.56.en yüksek gördüğüm kilo dogum sonrası 2017de 76. Kendi cabalarimla 63e kadar indim, 2018 30 martta 63le yine bu takima basladim 2018de. O temmuz basi memlekete gittim 56.3 ile ve 57.3e kadar direndim, agustosta pes edip izne ayrildim takımı kotu etkiliyordum ve dondukten sonra bir kac ay icinde yine 63u buldum. Hep 63te takılıyorum. Hedefim burada 55 olup mezun olmak ama diyetisyenim yag oranin cok dedi, 48i gorebiliriz dedi, boy da kısa olunca :)
Diyet listeme çoğunlukla uyuyorum, adet döneminde kacamaklarim oldu, onları burayla birlikte sifirlamak istiyorum, menümü diger sayfaya yazacağım ama size cok gelebilir zira suan da cok doydum zaten, doymayinca kacamak yapıyorum o yüzden verdiklerini yemeye çalışıyorum. Suyum cok az onu en azından 2lt ye çıkarmak istiyorum. Günde 2 kupa bitki cayi içiyorum, bazen 3 oluyor. Aklıma gelenler bunlarbu arada cumaya arkadaşla hedef koymuştum, 61.9 diye bakalım tutturabilecek miyim
Doğru diyorsun arkadaşım da denize girerken yarim saat kadar sadece ayaklarım hizasında durdugumu bilirim, grup sayesinde direkt dalmayi başarırım artık
Biz de para sayma işi ailecek yapılırMmmm irişmeni yazdım köşeye.
Aktivitelerim arasına bir de para saymayı ekledim.eşsiz olmaz tabi .
Bı bu kadarı da yerin altında var diyorsunÇiğdem öğretmenim hoş geldin. Grupta öğretmenlerin sayısı hızla artıyordu.
İsmim Meryem, 25 yaşındayım. İki çocuğum var ben de öğretmenim. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğine ikna etti yazıların beni. Çok gerçekçi bir üslupla yazmışsın. Ben yeni sayılırım üç ay falan oldu takıma gelişim.
Edit: İtiraf ediyorum sadece gündüzleri baz alarak yazdım yaşımı.Hayırlı olsun canım aramiza geldiğin için mutluyum.
Delülük edip hep yalnız saymisim bunca zamandır. Mühendis bacimin fantezisi çok hoşuma gitti Snglcm.Biz de para sayma işi ailecek yapılırkumbaraya atıyoruz, kısmetse yazın Ankara planımız var, onun için biriktiriyoruz.
Yerin altını boş ver tatlım ya...şu 25 rakamı ne kadar mutluluk verici bir şey az bı tadını çıkarayım dur biBı bu kadarı da yerin altında var diyorsun
Bebeğim menun cok güzel. Ne kadar çok kendini tebrik etsen azdır. Cuma günü bunun acısını çıkaracaksın tartıda gördüğün rakamla. Takılma sen. Ayrıca menüyü ilk sayfaya bak orada bir link göreceksin orayı tıkla yaz. Buraya yapıştırmayi bilsem yormazdim seni ama üzgünüm Artemis' im.Kızlar moralim çok bozuk ama yemekten değil yememekten bu sefer ;( davete katıldım pasta, çikolata,poğaça,elmalı kurabiye,sarma ve börek vardı hiçbirini yemedim yesem daha çok moralim bozulurdu ama :/ Neyse menümü vereyim
Sabah 9 bucuk: 1.5 lorlu omlet ,bir dilim peynir,1 avuç çiğ fındık,1 fincan yeşilçay
Akşam 16.30:1 tabak tavuklu mantar sote ,1 kase yoğurt,1 kase salata ,3 fındık
Spor yapamadım bugün,su da 2lt civarında
sonngulen
Benim gönderecek yerim yok canım. Bizimki saymayı bildiği için büyük işi o yapıyor zaten. Onu fantezisi neydi ki ben unuttumDelülük edip hep yalnız saymisim bunca zamandır. Mühendis bacimin fantezisi çok hoşuma gitti Snglcm.Allah bereket versin kumbaraniza. Sen çocuğu nereye gondereceksin sayarken
Songül senin hedefin neydi tatlım? Boyumuz aynı ne güzel.Ben denize havuza direk atlayanlardanimaramıza hoşgeldin canım. Ben 35 yasindayim, 7 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. Bu aralar çok yoğunum. Farklı bir lisans bölümü ve doktora bitirmek üzereyim, son zamanların yoğunluğu üzerime çöktü. Ben de şu an 63 kiloyum. 78den geldim buralara ama biraz uzun sürdü. Boyum 1.60.
Diyetisyen listesi bizlere fazla görünse de onlar bu işi bilen kişiler sonuçta canım, o yüzden listene uymaya devam et.Gulumse24 de dolu dolu bir diyetisyen listesiyle aç kalmadan kilo veriyor.
Ayyy ben reşit bile değilim dahaYerin altını boş ver tatlım ya...şu 25 rakamı ne kadar mutluluk verici bir şey az bı tadını çıkarayım dur bi
Afiyet olsun canım güzel menü. Tebrik ediyorum seni dayanabildigin için. Ben de bu akşam kete teklifini geri çevirdimKızlar moralim çok bozuk ama yemekten değil yememekten bu sefer ;( davete katıldım pasta, çikolata,poğaça,elmalı kurabiye,sarma ve börek vardı hiçbirini yemedim yesem daha çok moralim bozulurdu ama :/ Neyse menümü vereyim
Sabah 9 bucuk: 1.5 lorlu omlet ,bir dilim peynir,1 avuç çiğ fındık,1 fincan yeşilçay
Akşam 16.30:1 tabak tavuklu mantar sote ,1 kase yoğurt,1 kase salata ,3 fındık
Spor yapamadım bugün,su da 2lt civarında
sonngulen
55 canım. Sonrasına duruma göre bakacağım.Songül senin hedefin neydi tatlım? Boyumuz aynı ne güzel.
Seezbin seğüzyüz seksendokuzBenim gönderecek yerim yok canım. Bizimki saymayı bildiği için büyük işi o yapıyor zaten. Onu fantezisi neydi ki ben unuttum
Aynı be ya ben de 55..yalnız şu an beni görenler hiç beğenmiyor o kiloyu görünce zombi görmüş gibi kaçarlar sanırım... yüzüm çok kötü görünüyor ama ben aldırmıyorum. Artık yüz sporu falan bir çaresine bakılacak...55 canım. Sonrasına duruma göre bakacağım.
Elifim bekliyoruz.Kardesim ve ablamla oturuyorum kızlar kardesim gidince geleceğim
Tamam canım,şu birlikte vakit geçirin,biz buralardayiz nasilsa.Kardesim ve ablamla oturuyorum kızlar kardesim gidince geleceğim
Hatırlamam mi o sahneyi, çok da severim eski filmleri, eski müzikleri.Seezbin seğüzyüz seksendokuz
Köyden indim şehire filmindeki bu sahneyi hatırladın mı? Eşle yalnız kalıp para saymak mühendisin fantezisituttum bunu bırakmam çocuksuz yapacaksın olmaz seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?