Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence gençsin yahu yurtdışında vs 35deyince neredeyse 18lik mualemwsi görüyorsun sanırım yaş olayı bir tek Türkiye'de var ben isterim de sen ister misin tamam sadece hurma olsun
Benim için farketmez canım ben de zayıfladıkça yaşımı gostermez oldum çok şükür.

Ben denize havuza direk atlayanlardanim aramıza hoşgeldin canım. Ben 35 yasindayim, 7 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. Bu aralar çok yoğunum. Farklı bir lisans bölümü ve doktora bitirmek üzereyim, son zamanların yoğunluğu üzerime çöktü. Ben de şu an 63 kiloyum. 78den geldim buralara ama biraz uzun sürdü. Boyum 1.60.
Diyetisyen listesi bizlere fazla görünse de onlar bu işi bilen kişiler sonuçta canım, o yüzden listene uymaya devam et. Gulumse24 de dolu dolu bir diyetisyen listesiyle aç kalmadan kilo veriyor.

Bı bu kadarı da yerin altında var diyorsun

Biz de para sayma işi ailecek yapılır kumbaraya atıyoruz, kısmetse yazın Ankara planımız var, onun için biriktiriyoruz.
Delülük edip hep yalnız saymisim bunca zamandır. Mühendis bacimin fantezisi çok hoşuma gitti Snglcm. Allah bereket versin kumbaraniza. Sen çocuğu nereye gondereceksin sayarken

Kızlar moralim çok bozuk ama yemekten değil yememekten bu sefer ;( davete katıldım pasta, çikolata,poğaça,elmalı kurabiye,sarma ve börek vardı hiçbirini yemedim yesem daha çok moralim bozulurdu ama :/ Neyse menümü vereyim

Sabah 9 bucuk: 1.5 lorlu omlet ,bir dilim peynir,1 avuç çiğ fındık,1 fincan yeşilçay

Akşam 16.30:1 tabak tavuklu mantar sote ,1 kase yoğurt,1 kase salata ,3 fındık

Spor yapamadım bugün,su da 2lt civarında
sonngulen

Bebeğim menun cok güzel. Ne kadar çok kendini tebrik etsen azdır. Cuma günü bunun acısını çıkaracaksın tartıda gördüğün rakamla. Takılma sen. Ayrıca menüyü ilk sayfaya bak orada bir link göreceksin orayı tıkla yaz. Buraya yapıştırmayi bilsem yormazdim seni ama üzgünüm Artemis' im.

Delülük edip hep yalnız saymisim bunca zamandır. Mühendis bacimin fantezisi çok hoşuma gitti Snglcm. Allah bereket versin kumbaraniza. Sen çocuğu nereye gondereceksin sayarken
Benim gönderecek yerim yok canım. Bizimki saymayı bildiği için büyük işi o yapıyor zaten. Onu fantezisi neydi ki ben unuttum

Songül senin hedefin neydi tatlım? Boyumuz aynı ne güzel.

Afiyet olsun canım güzel menü. Tebrik ediyorum seni dayanabildigin için. Ben de bu akşam kete teklifini geri çevirdim şimdi de spora başladım.

Benim gönderecek yerim yok canım. Bizimki saymayı bildiği için büyük işi o yapıyor zaten. Onu fantezisi neydi ki ben unuttum
Seezbin seğüzyüz seksendokuz
Köyden indim şehire filmindeki bu sahneyi hatırladın mı? Eşle yalnız kalıp para saymak mühendisin fantezisi tuttum bunu bırakmam çocuksuz yapacaksın olmaz seninki

Seezbin seğüzyüz seksendokuz
Köyden indim şehire filmindeki bu sahneyi hatırladın mı? Eşle yalnız kalıp para saymak mühendisin fantezisi tuttum bunu bırakmam çocuksuz yapacaksın olmaz seninki
Hatırlamam mi o sahneyi, çok da severim eski filmleri, eski müzikleri.

Ben bunu yapmak için çocuğun evden yatılı okula gitmesini bekleyeceğim demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…