- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
süper menü canım
afiyet olsun ablacm
çok güzel menü cankm bnde şu müsliden alamadım gtti
harika menü canım
sende benim gbi tost yemişsin ama ekmeğin çok olmuş cankm yoksa menün çok güzel
çok güzel menü ablacm
bnde makarna yedim canım seninkide kepekli makarnadır inş
kek olmasa iyiymiş canım balık hastasıyım sanada afiyet olshn
Agiyet olsun canım menün güzel
Evet mkaarna kepekli. Sporada başlıca ama işim çok vakit bulamiyorum evde işlerim bitsin başlıcamCanım menü spor çok iyi ama gece meyve asla olmamalı, direk yapa dönüşür. Gece acıkınca yoğurt, süt, kefir tercih edebilirsin
Menü, spor, su harika
Menü spor güzel, suyu az içiyorsun kilo oranına göre en az 2.5 litre olmalı, su ne kadar çok o kadar vücuttan yağ atımı demek
Menü, su, spor çok iyi
Su güzel, spor yapman daha güzel sonuç verir. Makarna kepekli mi?
Menü güzel canım, su miktarı az olmuş
Kendine çok acil diyet listesi bulman lazım canım, sağlıklı ve dengeli değil bu menü
Menü, su spor çok iyi beğendim canım
Karbonhidrat çukuruna düşmeye mi niyet ettin canım? Patates salatası yiyorsun üstüne ekmek çiğ köfte, sence bu diyete uygun mu?
Ertesi gün birde makarna yiyorsun.
Burçak bisküvi ne zamandan beri diyet de var?
Bu hafta bol spor bekliyorum senden, asla ufacık kaçamak dahi görmek istemiyorum
Bundan böyle dikkat edicem. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.Menünü beğendim suyunu da yaz canım
Afiyet olsun harika menü yine..... sen benim etiketlere dönmüyorsun bu ara çok yoğun olduğundan beni boşladın herhalde
Gece meyve de olsa yeme canım çok acıkırsan yoğurt ye diyorlar meyvedeki şeker bi şeyler yapıyor diyorlar bizim Hasan önal karatayınkine benzer diyet yaptırıyor faydasını da gördük ya herkesin işine karışıyorum kusura bakmayın
Çok beğendim devam tosbiğim....
Offff ayran çorbası kaşarlı tost en bi sevdiklerim... yürüyüş de yapılmış afiyet olsun
Yulaflı kuruyemişli bar beni fena acıktırıyor
Canım Akşam karbonhidrat bi de azıcık acıktırır bence akşama sebze, baklagiller ya da ızgara et -balık daha uygun
Aslında aburcubur dışında iyiymiş ev temizliğinde annene yardım ediyorsan bir anne olarak teşekkür ederim
Harikasın......
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım hafiften bi kırgınlık var ama çok şükür iyiyim
Tamam canım şekersiz yapıyodum ama yiyim bari:)Sabahları aç karna 4 gün kurusu yada kuru kayısı üzerine 1bardak ılık su yarım saat sonra kahvaltını yap benim öyle düzene girdi çok şükür canım
Canım geçmiş olsunBen bu kış hiç iyileşemicek miyim
Saol cnm 1 aydır hastayım bi iyileşemedim..Canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun hippocumSaol cnm 1 aydır hastayım bi iyileşemedim..
Dinleniyorum canım eve geldimPazar sendromu çökmüş yine takıma herkesler pekbi sessiz
Gecmis olsun canımSaol cnm 1 aydır hastayım bi iyileşemedim..
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Şekersiz yaparken doğal meyve şekeri abartmadan kullanılabiliyor canım. Özellikle hurma ve kuru kayısı yiyebilirsin.Tamam canım şekersiz yapıyodum ama yiyim bari:)
Sabah çok erken kalkmistim canım, dayanamayıp uyudum. Az önce kalktım mecburen.Pazar sendromu çökmüş yine takıma herkesler pekbi sessiz
Yeni gördüm benden büyüksün ablandiyim :)Şekersiz yaparken doğal meyve şekeri abartmadan kullanılabiliyor canım. Özellikle hurma ve kuru kayısı yiyebilirsin.
İyiyim canım, buralarda dolanıyorum ama kendimde eski cesareti henüz bulamıyorumIyiyim canim sen nasılsın ❤
Daha önce basardın yine yapabilirsin canımİyiyim canım, buralarda dolanıyorum ama kendimde eski cesareti henüz bulamıyorum
Daha önce basardın yine yapabilirsin canımİyiyim canım, buralarda dolanıyorum ama kendimde eski cesareti henüz bulamıyorum
Mezun mu oldun izne mi ayrılmıstın canımAslında diyetisyene gidiyorum 3 hafta olacak, daha da motive olmak icin girsem mi yine dedim ama işte devam edebilir miyim grupta bilmiyorum, 2 hafta deneme süresi olacak yine degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?