Teşekkür ederim canımÇiğdem öğretmenim hoş geldin. Grupta öğretmenlerin sayısı hızla artıyordu.
İsmim Meryem, 25 yaşındayım. İki çocuğum var ben de öğretmenim. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğine ikna etti yazıların beni. Çok gerçekçi bir üslupla yazmışsın. Ben yeni sayılırım üç ay falan oldu takıma gelişim.
Edit: İtiraf ediyorum sadece gündüzleri baz alarak yazdım yaşımı.Hayırlı olsun canım aramiza geldiğin için mutluyum.
Teşekkür ederim canım, hoşbuldumBen denize havuza direk atlayanlardanimaramıza hoşgeldin canım. Ben 35 yasindayim, 7 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. Bu aralar çok yoğunum. Farklı bir lisans bölümü ve doktora bitirmek üzereyim, son zamanların yoğunluğu üzerime çöktü. Ben de şu an 63 kiloyum. 78den geldim buralara ama biraz uzun sürdü. Boyum 1.60.
Diyetisyen listesi bizlere fazla görünse de onlar bu işi bilen kişiler sonuçta canım, o yüzden listene uymaya devam et. @Gulumse25 de dolu dolu bir diyetisyen listesiyle aç kalmadan kilo veriyor.
Yatılı okul fikri bayağı uzak. En iyisi üniversiteye başlasın o zamana kadar da kumbara iyice dolar. Sayarsiniz keyifli keyifli. Ben yaşlarında falan olursun o zamana neyse hormonlar hala çalışır inşallahHatırlamam mi o sahneyi, çok da severim eski filmleri, eski müzikleri.
Ben bunu yapmak için çocuğun evden yatılı okula gitmesini bekleyeceğim demek ki
Eğer sen kendini kötü hissetmeye başladıysan burda bırak çünkü vücudun çok iyi görünüyor. Ben açıkçası 60a gelince vücudum çok çökmüş görünürse bırakmaya karar vermiştim ama şu anki halime bakınca devam edebilecek gibi görünüyorum. Yine de kötü hissedecek noktaya gelirsem orda durabilirim.Aynı be ya ben de 55..yalnız şu an beni görenler hiç beğenmiyor o kiloyu görünce zombi görmüş gibi kaçarlar sanırım... yüzüm çok kötü görünüyor ama ben aldırmıyorum. Artık yüz sporu falan bir çaresine bakılacak...
İstiyorsan olur canım, ben alan değiştirmek için lisans okumaya başladım. Kısmet olursa ben de yaza ikisinden de mezun olacağım inşallah. Umarım sen de hedefin doğrultusunda devam edersin canım.Teşekkür ederim canım
Ben de açıkçası katildigima memnun oldum❤
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum
Hedefim yaza kadar tamam 48 olmasa da 50-55 arasına inmek, o yüzden birden vereyim de kurtulayım çabasında değilim, diyetisyenin verdikleriyle doyarak az da olsa kilo vermek işime geliyor
Akademisyenmissin, ne güzel, benim de hayalim eğitim üzerine uzmanlasmak, ama olur mu bilemem. Ben de bos durmamak için 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum, son sınıftayım, vizeleri atlattım, yaza inşallah mezun olacağım ☺
Aynaya bakmazsam çok mutluyum canım ya...sporu senin gibi düzenli yapabilsem yüzden vermem aslında. Bir alistirsam kendimi ...bir kere söz verdim kendime bırakamam ki tatlım...Eğer sen kendini kötü hissetmeye başladıysan burda bırak çünkü vücudun çok iyi görünüyor. Ben açıkçası 60a gelince vücudum çok çökmüş görünürse bırakmaya karar vermiştim ama şu anki halime bakınca devam edebilecek gibi görünüyorum. Yine de kötü hissedecek noktaya gelirsem orda durabilirim.
Bizimki Fransız lisesi istiyor, hayaller kuruyor. 7 yıl sonra olabilir belkiYatılı okul fikri bayağı uzak. En iyisi üniversiteye başlasın o zamana kadar da kumbara iyice dolar. Sayarsiniz keyifli keyifli. Ben yaşlarında falan olursun o zamana neyse hormonlar hala çalışır inşallah
Hayaller Paris tam da senin böcüğüne göreymiş.Bizimki Fransız lisesi istiyor, hayaller kuruyor. 7 yıl sonra olabilir belki
Bebeğim menun cok güzel. Ne kadar çok kendini tebrik etsen azdır. Cuma günü bunun acısını çıkaracaksın tartıda gördüğün rakamla. Takılma sen. Ayrıca menüyü ilk sayfaya bak orada bir link göreceksin orayı tıkla yaz. Buraya yapıştırmayi bilsem yormazdim seni ama üzgünüm Artemis' im.
Evet anlam biliyorum çok kalabalık servise yardım ediyorum açıkçası kolay diye buraya attım ama artık oraya atarım. Bu yememeye spor da yapmam lazım bacak inceltmem lazımAfiyet olsun canım güzel menü. Tebrik ediyorum seni dayanabildigin için. Ben de bu akşam kete teklifini geri çevirdimşimdi de spora başladım.
Program indir canım spor için. Yüz için çalışmalar da var.Aynaya bakmazsam çok mutluyum canım ya...sporu senin gibi düzenli yapabilsem yüzden vermem aslında. Bir alistirsam kendimi ...bir kere söz verdim kendime bırakamam ki tatlım...
Tam da bizimkine göre canım,inşallah gerçek de olur. Hem de ordan biriyle evlenip Fransa'da yasayacakmis. Bana da kıyamıyor özler misin diye soruyorHayaller Paris tam da senin böcüğüne göreymiş.İnşallah canım şimdiden büyük düşünüyor tatlısım maşallah. Robertlim kolejlim
Yarın spor da yaparsın canım.Evet anlam biliyorum çok kalabalık servise yardım ediyorum açıkçası kolay diye buraya attım ama artık oraya atarım. Bu yememeye spor da yapmam lazım bacak inceltmem lazımherşeye hayır dedim
Tamam canımProgram indir canım spor için. Yüz için çalışmalar da var.
Özgüven yerinde maşallah. Fransız gelin gelecek oooo anşanteTam da bizimkine göre canım,inşallah gerçek de olur. Hem de ordan biriyle evlenip Fransa'da yasayacakmis. Bana da kıyamıyor özler misin diye soruyorsürekli gidip gelirmisiz teselli de ediyor.
Eşime kalsa peşine takılıp biz de gideriz diyorTamam canım
Özgüven yerinde maşallah. Fransız gelin gelecek oooo anşantevalla ne demek bilmiyorum kulağa hoş geliyor. İnşallah bebeğim inşallah gerçek olur. Evlatlarımız mutlu olsun yüreğimize taş basarız.
Kesinlikle abla ah ah o pasta tazecik yemedimYarın spor da yaparsın canım.
21 gün sonunda kendimizi odullendiririz canım. Hem bizim kutlanacak bir günümüz varKesinlikle abla ah ah o pasta tazecik yemedim
Valla bak aynı düşüncedeyim. Aşk dilidir Fransızca , bayılıyorum dinlemeye. Notre Dame' nin Kamburu operasını izlemeni tavsiye ederim canım Fransizca ...Anlamasam da aglayasim geliyor. Bu arada operayi sevmem de sadece bunu seviyorum.Eşime kalsa peşine takılıp biz de gideriz diyorFransızca çok güzel yaa, küfür bile etseler güzel geliyor
Ben de hiç hoşlanmam operadan, klasik müzikten falan. Kıpır kıpır şeyleri severim ama senin için bakacağım hatta oğluma da izleteceğim.Valla bak aynı düşüncedeyim. Aşk dilidir Fransızca , bayılıyorum dinlemeye. Notre Dame' nin Kamburu operasını izlemeni tavsiye ederim canım Fransizca ...Anlamasam da aglayasim geliyor. Bu arada operayi sevmem de sadece bunu seviyorum.
Ben burdayım canım,yürüme bandındaBen geldim ama kimse yok sanırım
Süpersin canımBen burdayım canım,yürüme bandında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?