Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım
Ben de açıkçası katildigima memnun oldum
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum
Hedefim yaza kadar tamam 48 olmasa da 50-55 arasına inmek, o yüzden birden vereyim de kurtulayım çabasında değilim, diyetisyenin verdikleriyle doyarak az da olsa kilo vermek işime geliyor
Akademisyenmissin, ne güzel, benim de hayalim eğitim üzerine uzmanlasmak, ama olur mu bilemem. Ben de bos durmamak için 2 yıllık çocuk gelişimi okuyorum, son sınıftayım, vizeleri atlattım, yaza inşallah mezun olacağım

Hatırlamam mi o sahneyi, çok da severim eski filmleri, eski müzikleri.

Ben bunu yapmak için çocuğun evden yatılı okula gitmesini bekleyeceğim demek ki
Yatılı okul fikri bayağı uzak. En iyisi üniversiteye başlasın o zamana kadar da kumbara iyice dolar. Sayarsiniz keyifli keyifli. Ben yaşlarında falan olursun o zamana neyse hormonlar hala çalışır inşallah

Eğer sen kendini kötü hissetmeye başladıysan burda bırak çünkü vücudun çok iyi görünüyor. Ben açıkçası 60a gelince vücudum çok çökmüş görünürse bırakmaya karar vermiştim ama şu anki halime bakınca devam edebilecek gibi görünüyorum. Yine de kötü hissedecek noktaya gelirsem orda durabilirim.

İstiyorsan olur canım, ben alan değiştirmek için lisans okumaya başladım. Kısmet olursa ben de yaza ikisinden de mezun olacağım inşallah. Umarım sen de hedefin doğrultusunda devam edersin canım.

Aynaya bakmazsam çok mutluyum canım ya...sporu senin gibi düzenli yapabilsem yüzden vermem aslında. Bir alistirsam kendimi ...bir kere söz verdim kendime bırakamam ki tatlım...

Yatılı okul fikri bayağı uzak. En iyisi üniversiteye başlasın o zamana kadar da kumbara iyice dolar. Sayarsiniz keyifli keyifli. Ben yaşlarında falan olursun o zamana neyse hormonlar hala çalışır inşallah
Bizimki Fransız lisesi istiyor, hayaller kuruyor. 7 yıl sonra olabilir belki

Afiyet olsun canım güzel menü. Tebrik ediyorum seni dayanabildigin için. Ben de bu akşam kete teklifini geri çevirdim şimdi de spora başladım.
Evet anlam biliyorum çok kalabalık servise yardım ediyorum açıkçası kolay diye buraya attım ama artık oraya atarım. Bu yememeye spor da yapmam lazım bacak inceltmem lazım herşeye hayır dedim

Hayaller Paris tam da senin böcüğüne göreymiş. İnşallah canım şimdiden büyük düşünüyor tatlısım maşallah. Robertlim kolejlim
Tam da bizimkine göre canım,inşallah gerçek de olur. Hem de ordan biriyle evlenip Fransa'da yasayacakmis. Bana da kıyamıyor özler misin diye soruyor sürekli gidip gelirmisiz teselli de ediyor.

Program indir canım spor için. Yüz için çalışmalar da var.
Tamam canım
Tam da bizimkine göre canım,inşallah gerçek de olur. Hem de ordan biriyle evlenip Fransa'da yasayacakmis. Bana da kıyamıyor özler misin diye soruyor sürekli gidip gelirmisiz teselli de ediyor.
Özgüven yerinde maşallah. Fransız gelin gelecek oooo anşante valla ne demek bilmiyorum kulağa hoş geliyor. İnşallah bebeğim inşallah gerçek olur. Evlatlarımız mutlu olsun yüreğimize taş basarız.

Eşime kalsa peşine takılıp biz de gideriz diyor Fransızca çok güzel yaa, küfür bile etseler güzel geliyor

Eşime kalsa peşine takılıp biz de gideriz diyor Fransızca çok güzel yaa, küfür bile etseler güzel geliyor
Valla bak aynı düşüncedeyim. Aşk dilidir Fransızca , bayılıyorum dinlemeye. Notre Dame' nin Kamburu operasını izlemeni tavsiye ederim canım Fransizca ...Anlamasam da aglayasim geliyor. Bu arada operayi sevmem de sadece bunu seviyorum.

Ben de hiç hoşlanmam operadan, klasik müzikten falan. Kıpır kıpır şeyleri severim ama senin için bakacağım hatta oğluma da izleteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…