Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm işle ev arası 20 km falan, servisle ne kadar sürer bilmiyorum ama araba ile 35-40 dk gibi hesapladık. İstanbul Halkalıda yaşıyorum ben, annem gebzede
Servis olması da iyiymiş canim. Bu arada İstanbul'u hiç bilmiyorum, yani annenle yakın misiniz yine anlamadım ama boşver yorma kendini anlatmaya çalışıp

Kötü oluyormuş hakkaten canım. Ne yapabilirsin ben de bilemedim.

Gün içinde aksamı ayarlıyorum kafamda, mesela bu akşam dışarda yedik tavuk sis belirledim. Onceden yazınca dışına çıkmıyorum
Güzel yöntem valla, ben de kalorisi hesaplamasına başladım. Senin gibi önceden belirleyip alacağım kaloriyi sinirlandirabilirim aslında.

Allah kavuştursun ayırmasın inşallah canım.

Teşekkür ederim canım Bazen ben de yorum yaparken kendi kendime bilmiş bilmiş konuşma diyorum (lafım kimseye değil arkadaşlar yanlış anlamayın) karbonhidrat protein vs. Pek bilmezdim buraya başlamadan önce. Kendine çok hayrın yok insanlara yorum mu yapıyorsun bir de diyorum kendime ama bildiğimiz tek şey bile bir başkasına yardımcı oluyorsa bu çok önemli canım. O yüzden yorum yaparken sen de kendini her şeye karışıyormuş gibi kötü hissetme. Buradaki en önemli şeylerden biri yorumlarla doğru yolu bulmamız.

Sabah yazdım okumadın mı bugün evde olmuycam sayfa size emanet boş bırakmayın dedim, boş kalmış sayfa
Bende evde değildim sabah ne yedigimi unutuyorum kaldıki senin evde olmadığın aklımda kalacak gittigim yerde çocuk çoktu tuğçeye yanıma otur al sana telefon sesin çıkmasın dedim zati internette yoktu giremezdim bacı

En sevdiğim bozuk para ve saymak cüzdanımda bozuk param olmayınca param bitti gibi hissediyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…