Dün yazamadım yazim hemen
Servis olması da iyiymiş canim. Bu arada İstanbul'u hiç bilmiyorum, yani annenle yakın misiniz yine anlamadım ama boşver yorma kendini anlatmaya çalışıpCnm işle ev arası 20 km falan, servisle ne kadar sürer bilmiyorum ama araba ile 35-40 dk gibi hesapladık. İstanbul Halkalıda yaşıyorum ben, annem gebzede
Kötü oluyormuş hakkaten canım. Ne yapabilirsin ben de bilemedim.İnan içebilfiğim suyu da senin ikazınla içiyorum desem...çalışma saatleri uzun işyerinde sık sık tuvalet hoş olmuyor. E sonrası 2 saat yol çıkarken de içmiyorum yol uzun diye... Evegelişim oluyor 20.30 yemek çocuklarla sohbet derken gece kıymetli uykum bölünmesin diye yine fazla içememiş oluyorum ben de napıcam bilmiyorum
Güzel yöntem valla, ben de kalorisi hesaplamasına başladım. Senin gibi önceden belirleyip alacağım kaloriyi sinirlandirabilirim aslında.Gün içinde aksamı ayarlıyorum kafamda, mesela bu akşam dışarda yedik tavuk sis belirledim. Onceden yazınca dışına çıkmıyorum
Tek gunlukse çok sorun değil zaten canım.Bugün anneme geldik mecburen bu saat oldu
İyi olmanıza sevindim canımDün eve gittim az dinlendim sonra hastaneye geldim kardesimde burdaydı bakamadım bir sıkıntı yok yani canım tesekkur ederim
Sonunda gelmiş eksiler canım.Kızlar günaydınnnnnn ❤ Güncel kilom 56.7 kg bu sabah
Allah kavuştursun ayırmasın inşallah canım.İyiyim cnm çok şükür. Dün gece seni göremeyince merak ettik. Yorgunsundur diye düşündüm ama insan ister istemez olumsuz şeylerde düşünüyor.
Birazdan Gebzeye geçeceğiz, oğluma kavuşacağım için çoooook mutluyum bu sabah
Teşekkür ederim canımMenünü beğendim suyunu da yaz canım
Afiyet olsun harika menü yine..... sen benim etiketlere dönmüyorsun bu ara çok yoğun olduğundan beni boşladın herhalde
Gece meyve de olsa yeme canım çok acıkırsan yoğurt ye diyorlar meyvedeki şeker bi şeyler yapıyor diyorlar bizim Hasan önal karatayınkine benzer diyet yaptırıyor faydasını da gördük ya herkesin işine karışıyorum kusura bakmayın
Çok beğendim devam tosbiğim....
Offff ayran çorbası kaşarlı tost en bi sevdiklerim... yürüyüş de yapılmış afiyet olsun
Yulaflı kuruyemişli bar beni fena acıktırıyor
Canım Akşam karbonhidrat bi de azıcık acıktırır bence akşama sebze, baklagiller ya da ızgara et -balık daha uygun
Aslında aburcubur dışında iyiymiş ev temizliğinde annene yardım ediyorsan bir anne olarak teşekkür ederim
Harikasın......
Onun keyfi yerindeyse gerisi hallolur canım çok şükür.Öperim tabi kisürekli görüntülü arıyorum cnm ve her defasında ben yokmuşum gibi davranıyor. Yeğenimle birlikte çete olmuşlar
Çok geçmiş olsun canım, biraz daha iyi misin.Günaydın kızlar burdayım canım 2 gündür çok hasta oldum boğazlarım fenaydı
Tmm cnmEti formun ürünlerinden al bari canım.
Bende evde değildim sabah ne yedigimi unutuyorum kaldıki senin evde olmadığın aklımda kalacakSabah yazdım okumadın mıbugün evde olmuycam sayfa size emanet boş bırakmayın dedim, boş kalmış sayfa
En sevdiğim bozuk para ve saymak cüzdanımda bozuk param olmayınca param bitti gibi hissediyorum nedenseCnm 29 kasım eşimin doğum günüydü,o akşam sinemaya gittik aslında ama istediğimiz film burda vizyona girmemişti. The Irishman filmini merak ediyoruz. İlk fırsatta gideceğiz inşallah.
Para sayma işini mecburen yaptık cnm, 2 kavanoz bozuk gereksiz yer kaplıyordu mutfak dolabında.üstüne sürekli ekleniyordu bozuklar.
Sabahları aç karna 4 gün kurusu yada kuru kayısı üzerine 1bardak ılık su yarım saat sonra kahvaltını yap benim öyle düzene girdi çok şükür canımKızlar wc için etkili olan bir şey var mi
Teşekkür ederim canım hafiften bi kırgınlık var ama çok şükür iyiyimÇok geçmiş olsun canım, biraz daha iyi misin.
Teşekkür ederim canımÇook geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?