Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet diyetisyen ilk verdiğinde bana da fazla geldi çünkü kendim yaparken ekmek 1 2 dl yiyordum. 5 dl yerken de kilo verdiğimi görünce yemez miyim yedim tabi
Saati yazarım tabi, hatta bugünü düzenleyeyim simdi
Edit: süre geçtiği için duzenleyemedim, buradan yazayım.
Kahvaltı 11.45
İkindi 15.30
Akşam 18.00

Ben geldim ama kimse yok sanırım
Geldim ama yakalayamadım. Güzel haberlerini aldım tatlım. Tez zamanda taburcu olmasını diliyorum daha da iyileserek.
Ben de hiç hoşlanmam operadan, klasik müzikten falan. Kıpır kıpır şeyleri severim ama senin için bakacağım hatta oğluma da izleteceğim.
YouTube de bölüm bölüm var kuzum. Eserin özetini okutursan tema hakkında ön bilgi iyi olur. Esmeralda sözcüğünü Fransız aksanıyla müthiş çıkarıyorlar ,beğeneceğinizi ümit ederim.Etmezseniz de canınız sağ olsun.
Ben burdayım canım,yürüme bandında
Yürüyor yürüyor durmadan yürüyordu... 10 km tekabül etmiştir sanırsam. Ayaklarına sağlık kuzum.
Bugün hep evdeydim, gündüz de uyudum. Şu an 12 bin adimdayim. Bırakacağım birazdan. Sen ne yaptın, gitti mi kardeşin.
En güzel şekilde geçmiş pazarın. Kulüpte de bana arkadaşlık ettin çok teşekkür ederim kuzum. Buralar biraz sakin gibi...ama yalnız kalmadım senle...

Akşam erkenmis canım süper. Ben de gideceğim bu ara diyetisyene. Kilo vermem durdu çok fena, biseyleri yanlış yapıyor olabilirim.

Ben de sayende yalnız kalmamış oldum

Hayırlı geceler kızlar acilden geldik şimdi yine baş ağrısıyla gittik 2 serum takıldı geçmedi ağız yoluyla şurup verildi sabaha kadar müşada altında kalsın sabah nöroloji görsün dedi müşade odası tıklım tık çoğu erkek rahatsız oldum kalmak istemedim eve geldim şimdi sahur yaptık inş bu sahurlar bana artı olarak geri gelmez napıcam bilmiyorum

İşyerinde akşam bi tek pilav kalmıştı.hurma kalmamış yoksa akşamları hurma yiyorum işteyken.bugün de yemek yedim mecbur.yarın inşallah gelirse alcam gene hurma

İyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola

Geçmiş olsun negom, çok zordur Boğaz agrisi, acil şifalar olsun

Çok geçmiş olsun canım. Çaresiz dua ettim. Rabbim acil şifalar versin.

Cnm çok çok geçmiş olsun ilaçlar fayda eder diye düşünmüştüm... inşallah tez vakitte şifa bulur kuzum.

Gününüz aydın olsun. Güzel haberlerle uyanın inşallah. Aralik soğuğun kapısını araladı. Çok soğuk Gemlik. Oyle böyle değil. Kar kokusu geliyor bir yerlerden.
Cnm günaydın İstanbulda dün çok soğuktu ama bu sabah nispeten daha ılık bir hava var. Yola çıktım ben, işe gidiyorum şimdi. Artık sıkıntıdan mı, gerçekten havanın ılıman olmasında mı bilmiyorum, üşemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…