Bugün hep evdeydim, gündüz de uyudum. Şu an 12 bin adimdayim. Bırakacağım birazdan. Sen ne yaptın, gitti mi kardeşin.Süpersin canım
Sağolsun nego takip etti canım. Ben de spor bitince yatmadan yazarım bugunkunuMenüleri hiç takip edemedim eksik menüleri bekliyorum kızlar
Cook zorlama canım 12 bin güzel rakamBugün hep evdeydim, gündüz de uyudum. Şu an 12 bin adimdayim. Bırakacağım birazdan. Sen ne yaptın, gitti mi kardeşin.
Tamam canım tesekkur ederim sizlereSağolsun nego takip etti canım. Ben de spor bitince yatmadan yazarım bugunkunu
Cook zorlama canım 12 bin güzel rakam
Kardesim gitti canım 2-3 içinde bizde hastanden cıkarız sanırım
13 binde bıraktım canım.Tamam canım tesekkur ederim sizlere
Aynen21 gün sonunda kendimizi odullendiririz canım. Hem bizim kutlanacak bir günümüz var
Ablan rahatça kalkıp dolasabiliyor mu canım. Tam olarak iyileşme ne kadar surermis.Cook zorlama canım 12 bin güzel rakam
Kardesim gitti canım 2-3 içinde bizde hastanden cıkarız sanırım
Kaldı 20Aynen1. Gün bitti şekersiz
Olsun o bir gün benim için ne kadar zordu bilsen . Poğaça ,börek en sevdiğim elmalı kurabiye ve en sevdiğim sarma , pasta çikolata hiç yemedim. İçim gittiKaldı 20saymaya çok erken başladık.
Kötü bir günde başlamışız senin içinOlsun o bir gün benim için ne kadar zordu bilsen . Poğaça ,börek en sevdiğim elmalı kurabiye ve en sevdiğim sarma , pasta çikolata hiç yemedim. İçim gitti
Rahatca dolasıyor canım 2 saatte bir yürüyoruzAblan rahatça kalkıp dolasabiliyor mu canım. Tam olarak iyileşme ne kadar surermis.
İnşallah canım. Ne okuyorsun ve alanın neydi merak ettimİstiyorsan olur canım, ben alan değiştirmek için lisans okumaya başladım. Kısmet olursa ben de yaza ikisinden de mezun olacağım inşallah. Umarım sen de hedefin doğrultusunda devam edersin canım.
Aynen valla. Genelde insanlar ilk gün bırakır sonra bırakmaz bakalım atlattık bugünü. Karnım da açıktıKötü bir günde başlamışız senin içinaslında da bı taraftan da iyi sayılır, o kadar kalorili yiyeceği yemedin bu sayede.
Şu an yönetim alanindayim canım, sosyal hizmet okuyorum, sağlık alanına geçiş yapacağım inşallah.İnşallah canım. Ne okuyorsun ve alanın neydi merak ettim ☺
Acıkmak iyidir yağlar yanıyor derler.Aynen valla. Genelde insanlar ilk gün bırakır sonra bırakmaz bakalım atlattık bugünü. Karnım da açıktı
İnşallah oyledirAcıkmak iyidir yağlar yanıyor derler.
Cok iyi, inşallah hedefine ulaşırsınŞu an yönetim alanindayim canım, sosyal hizmet okuyorum, sağlık alanına geçiş yapacağım inşallah.
Afiyet olsun canım,burçak konusu netliğe kavuşmuştu zaten.Cuma menüsü
2 haş yumurta 1.5 ekmekten kaşarlı tost
1 çatal çilek reçeli
Öğle15.00
3 burçak
1 avuç fıstık
Akşam18.15
Patates salatası
1 dilim ekmek ayran
4 çiğköfte bolca yeşillik ayran(21.00)
15 dk cardio
25 dk jillian
5 dk tabata
Su 3 lt
Cmt menüm
Sbah10.00
1.5 dilim tb
1 sahanda yumurta
2 dilim köy peyniri
1 çatal patatesli yumurta
Öğle15.00
3 burçak
Az antepfıatığı
Akşam18.00
1 küçük tabakta kıymalj kepekli makarna
Ayran salata
Su 3 lt
Spor 20 dk cardio
5 dk tabata
Zipzip-
Afiyet sun canım menü güzel, yürüyüş ve su biraz az kalmış bugün.Kızlar 30 kasım menüsü;
Sabah kahvaltısı 12:00 2 dilim tb ekmek, çok az tereyağ ve köy balı, 2 kk kadar peynir, 1 tost dilim kaşar, 2 haşlanmış yumurta ( eşim yemeyince mecburen onunkinide yedim).domates, salatalık, şekersiz 3 küçük çay
16:30 2 ara avuç müsli+süt
19:30 akşam yemeği 1 kase arpa şehriyeli çorba, 5 orta boy köfte, salata
21:00 ara 2 adet mandalina
1.5 lt su
3300 adım(2.5 km) sabah yürüyüşü
Afiyet olsun canım,sen zaten menüdeki hataların farkındasın, suyu da çok az içmişsin umarım sadece bugünlük böyledir.30 kasım
11:30
2-3 yumurtalı bol menemen
4-5 ceviz, 1 kk beyaz peynir
Salatalık, 1 küçük portakal
15:00
Hazır salep
18:30
Kıvırcık yapraklarıyla domatesli döner dürüm ölçüsü yok koyup koyup yedim
1 bardak koyu ayran
Gece 1 de sütlü neskafe
Su gün içinde az toplam 1 litre anca olur olmaz.
Biliyorum karatayda hazır yok şekerli yok leptin saati gelmeden yemek yok.
Çok tatlı bişeyler yemek istedim kahve yapıcakken salebi görünce elim gitti ondaki şeker bile nasıl iyi geldi o an.
Yemektense içmiş oldum.
Afiyet olsun canım, bulgur miktarı fazla mı olmuş bilemedim. Yürüyüş güzel.Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağda 1 yumurta
Peynir
10 zeytin
1 çeri domates
2 dilim tb ekmek
Öğlen 15.00
Bi servis kaşığı bulgur pilavı üstüne bi kepçe kuru fasulye
Ayran
Akşam 18.00
Bi küçük kutu yoğurt
Bi servis kaşığı bulgur pilavı
Su 2 olmadı
35 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü, su da güzel olmuş bugün. Her ictiginde beni hatirladigina eminim1 Aralık
Sabah 8 bir kk dan az peynir
Saat 12 kahvaltı sucuklu yumurta peynir 2 lokma ekmek
Saat 13.25 bir elma bir portakal
Saat 15.45 yarım mandalina az lahana turşusu
Saat 18.45 akşam: bir porsiyon fırında köfte-patates, havuç salatası, 1,5 dilim ekmek
Su 1,5 lt hatta daha fazla ( itina ile su içilir) sonngulen
Spor ev işi
Menü de spor da çok iyi canım afiyet olsun.1 Aralık
Kahvaltı öncesi saat 9 :30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - menemen 1 dlm çvd ekmeği
Ara saat 12 - limonlu yeşil çay , 3 adet hurma 1 kuru kayısı
Ara14:00 - 1 kase yoğurt
Akşam saat 18:00 - Kırmızı mercimek çorbası + yrm dlm ekmek
Ara 19:00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 11500 adım
Afiyet olsun canım, ekmek fazla diyen olacak ama diyetisyen menüsü olunca bir şey diyemem tabi. Akşam da çok çeşitli olmuş. Senden ricam bundan sonra menü saatlerini de yazar mısın lütfen.1 Aralık menüsü
Kahvaltı
4 dl tb ekmeğinden kaşarlı tost
(Haftasonu kahvaltısı olduğu için gec oldu, oglendeki 2 dl ekmekle birlestirdim, öğlen yemedim)
Domates, salatalık, 1 kk kadar peynir
8 y zeytin
1 tk bal
İkindi
1.5 meyve hakkımı yedim, elma ve az üzüm
Akşam
Az tavuk ızgara
Bol salata
4 yk yeşil mercimek yemeği
1 dl ekmeğe denk gelecek kadar yaklaşık 1yk gibi çiğ köfte (aksamki 1 dl ekmek yerine)
5 yk bamya
1 yk kadar yoğurt
Gece
Yoğurt kürü
2 kupa bitki çayı
2 lt su
@Zipzip- @Negohatun @-Artemis_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?