- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.561
- 548
- 40
Cnm sizide soğuklar vurmuş. Çoook geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlarsınız. Çocuklarada bulaşmaz inşallahİyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
Günaydın cnm
Cok sükür iyi durumu canım 2 güne cıkarız hastanedenGünaydın cnm ❤ Amin inşallahhh, Allah razı olsun. Ablan nasıl oldu?
İnşallah sonrasında enfeksiyon vs olmadan tamamen sağlığına kavuşur cnm ablan. İyi olmasına çok sevindim.Cok sükür iyi durumu canım 2 güne cıkarız hastaneden
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yavruna.Hayırlı geceler kızlar acilden geldik şimdi yine baş ağrısıyla gittik 2 serum takıldı geçmedi ağız yoluyla şurup verildi sabaha kadar müşada altında kalsın sabah nöroloji görsün dedi müşade odası tıklım tık çoğu erkek rahatsız oldum kalmak istemedim eve geldim şimdi sahur yaptık inş bu sahurlar bana artı olarak geri gelmez napıcam bilmiyorum
Evde yediğini düşünmüştüm canım, başka bişey bulamadiysan yapacak bişey yok canım. Çalışırken istediğimiz gibi beslenmek zor olabiliyor.İşyerinde akşam bi tek pilav kalmıştı.hurma kalmamış yoksa akşamları hurma yiyorum işteyken.bugün de yemek yedim mecbur.yarın inşallah gelirse alcam gene hurma
İkinize de geçmiş olsun canım, dikkat et çabuk toparlan tatlım.İyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
Günaydın canım bayağı erkencisin.Günaydıiiiiinnnn
Hayirli Sabahlaaaaarrr
Amin canım. Cuma neydi.Günaydın kizlarHepimize bol eksili bir hafta olsun insallah
Pazartesi ölçüm 61.2
Gunaydinnn. Evet ya kış geldi. Çocuğu az önce servise bindirdim, buz gibi soğuk çarptı yüzüme.Gününüz aydın olsun. Güzel haberlerle uyanın inşallah.Aralik soğuğun kapısını araladı. Çok soğuk Gemlik. Oyle böyle değil. Kar kokusu geliyor bir yerlerden.
Amin canım. Cuma neydi.
Ohhh ne güzel hasret gidermissinizdir biraz. Sanırım şu an işbaşı yapmissindir. Hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah canım, Allah utandırmasın.Cnm günaydınnn ❤ Dün biz ordayız diye öğlende uyumadı. Bizde tüm gün onunla oynadık
Olsun canım, bugün ilk gün telaşı normal.Kızlar ben aceleden tartılmayı unuttumaklım başıma az önce geldi.
Günaydın canımGünaydınn
-700 çok güzel canım, tebrik ederim61.9 mus canim
Tesekkur ederim canımİnşallah sonrasında enfeksiyon vs olmadan tamamen sağlığına kavuşur cnm ablan. İyi olmasına çok sevindim. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?