Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
Cnm sizide soğuklar vurmuş. Çoook geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlarsınız. Çocuklarada bulaşmaz inşallah

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin yavruna.
Sahurda çok yüklenmezsen bir şey olmaz herhalde canım. Ramazanda kilo verebilmistik biz burda.

İşyerinde akşam bi tek pilav kalmıştı.hurma kalmamış yoksa akşamları hurma yiyorum işteyken.bugün de yemek yedim mecbur.yarın inşallah gelirse alcam gene hurma
Evde yediğini düşünmüştüm canım, başka bişey bulamadiysan yapacak bişey yok canım. Çalışırken istediğimiz gibi beslenmek zor olabiliyor.

Gününüz aydın olsun. Güzel haberlerle uyanın inşallah. Aralik soğuğun kapısını araladı. Çok soğuk Gemlik. Oyle böyle değil. Kar kokusu geliyor bir yerlerden.
Gunaydinnn. Evet ya kış geldi. Çocuğu az önce servise bindirdim, buz gibi soğuk çarptı yüzüme.

Cnm günaydınnn ❤ Dün biz ordayız diye öğlende uyumadı. Bizde tüm gün onunla oynadık
Ohhh ne güzel hasret gidermissinizdir biraz. Sanırım şu an işbaşı yapmissindir. Hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah canım, Allah utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…