Hadi Insallah güzel eksiler gelecek bu cumaSağol canım, diğer ölçülerim de çok güzel geldi. Acayip motive oldum. Bu cuma da güzel bir eksiyle gelirsem tutmayın beni.
Deneyeyim onu bakalım sağol canım :)Teşekkür ederim
WC sorunun içinde ayran yap tuz yerine karabiber at
Teşekkürler canım . Evet yeni başladığım için böyle
İnanıyorum :)Sıkma canını, eksileri de göreceksin.
Süper belin baya incelmiş,kalça falan kaç cmZipzip- sabah erken tartıldım
Cuma 63.0
Pazartesi 63.2
Öğleye doğru eve gideceğim, tekrar tartilirim. Bu arada ölçüm yaptım, belim 69 cm e düşmüş, diğer bölgelerden de birkaç cm incelmisim. Spor kiloda artı yapıyor ama vücut incelmemde işe yaramış.
Yeni başladığım için bu kadar çok gitdi bide ödem vardı herhalde bende anlamadımki
Senide tebrik ederim aynı kilolardayız. Hedefin kaç ?
Zipzip- sabah erken tartıldım
Cuma 63.0
Pazartesi 63.2
Öğleye doğru eve gideceğim, tekrar tartilirim. Bu arada ölçüm yaptım, belim 69 cm e düşmüş, diğer bölgelerden de birkaç cm incelmisim. Spor kiloda artı yapıyor ama vücut incelmemde işe yaramış.
Senin 1 haftayı gecti canım bence güzel bir rakam görmüssünBen de yeni başladım ya o yüzden o zamanHedef aslında 55 ama ilk hedef 57
Senin 1 haftayı gecti canım bence güzel bir rakam görmüssün
Olsun canım kilolarda gidecek güzel eksi görmüssün
Olsun canım kilolarda gidecek güzel eksi görmüssün
Güzel eksi tebrik ederim canım
Diyet felan kalmadı bende herseyi yiyebilirimAğzın ne yese bilemedim ❤
Güzel eksi tebrik ederim canım
Diyet felan kalmadı bende herseyi yiyebilirim
Teşekkür ederimSüpersin canım. Tebrik ederim
Benim ilk hedefim 55 ama sonra 50 ye düşmek istiyorumBen de yeni başladım ya o yüzden o zamanHedef aslında 55 ama ilk hedef 57
Şişde olsa iyi gitmiş maşaAllah
Teşekkür ederim
Benim ilk hedefim 55 ama sonra 50 ye düşmek istiyorum
Şişde olsa iyi gitmiş maşaAllah
çok geçmiş olsun canımHayırlı geceler kızlar acilden geldik şimdi yine baş ağrısıyla gittik 2 serum takıldı geçmedi ağız yoluyla şurup verildi sabaha kadar müşada altında kalsın sabah nöroloji görsün dedi müşade odası tıklım tık çoğu erkek rahatsız oldum kalmak istemedim eve geldim şimdi sahur yaptık inş bu sahurlar bana artı olarak geri gelmez napıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun canim taze zencefili biraz balin icine taze zencefil rendeliyip yedim iyi geldi bogazlarimaİyi geceler kızlar, çok hastayım gelemiycem merak etmeyin.
Boğaz vücut ağrısı çok fena, uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim de aynı şekilde hasta.
Sabah ola hayrola
En son 2 yıl bundan önce görmüstümAy ben hayatım boyunca 50 olmadımNormalim 52-54 arası oldu hep
Yaaa doğru bugün işte ilk günün senin.Cnm günaydın ❤İstanbulda dün çok soğuktu ama bu sabah nispeten daha ılık bir hava var. Yola çıktım ben, işe gidiyorum şimdi. Artık sıkıntıdan mı, gerçekten havanın ılıman olmasında mı bilmiyorum, üşemedim.
En son 2 yıl bundan önce görmüstümevlendiğimde. Yeniden görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?