Evetİnsallah görürsün canim ki görmek için motive oldun tartıda
Tamam canım
Allah razı olsun ablammmÇok geçmiş olsun canım. Çaresiz dua ettim. Rabbim acil şifalar versin.
Buraya dün geceden beri yağıyor abla her yer bembeyaz bu yıl geç kaldı geçen yıl 25 ekimde yagmaya başlamıştı gözümüz yollarda kaldı yagmadı diyeGününüz aydın olsun. Güzel haberlerle uyanın inşallah.Aralik soğuğun kapısını araladı. Çok soğuk Gemlik. Oyle böyle değil. Kar kokusu geliyor bir yerlerden.
Sagol canım bugün 1 tablete başlıyoruz 1 hafta oldu yarım içiyordu inş geçer geçsin artık çok YoruldumCnm çok çok geçmiş olsunilaçlar fayda eder diye düşünmüştüm... inşallah tez vakitte şifa bulur kuzum.
Kolay gelsin canım ilk iş günün çok güzel geçer inşCnm günaydın ❤İstanbulda dün çok soğuktu ama bu sabah nispeten daha ılık bir hava var. Yola çıktım ben, işe gidiyorum şimdi. Artık sıkıntıdan mı, gerçekten havanın ılıman olmasında mı bilmiyorum, üşemedim.
10 yaşındaki kızım canım 4 aydır baş ağrısı çekiyoruz götürmedigim bölüm kalmadı en son nöroloji migren ilacını başladı akşamda acilde kronik baş ağrısı dendiTeşekkür ederim :)
Geçmiş olsun acil şifalar kim hastalandı ?
Sanada geçmiş olsun herkes hasta ya :/
İsveç diyeti yapan senmiydin çaglamı ikinizi karıştırdımMaşallah yaa
Günaydın kizlar pastaları yemeyip +300 geldim yesem eksi olurdum kesinwc sorununu da naisl çözerim bilmiyorum hiç bişey fayda etmedi
Cook gecmis olsun canımSagol canım bugün 1 tablete başlıyoruz 1 hafta oldu yarım içiyordu inş geçer geçsin artık çok Yoruldum
Sagol canım Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim taze zencefili biraz balin icine taze zencefil rendeliyip yedim iyi geldi bogazlarima
Geldiğin vakit tünaydınlık bir vakitti zatenGünaydınnnn diycektim geçmiş yapana kadar tünaydınnnnn oldu
Canım yaa çok geçmiş olsun . Allah tez vakitte şifasını versin10 yaşındaki kızım canım 4 aydır baş ağrısı çekiyoruz götürmedigim bölüm kalmadı en son nöroloji migren ilacını başladı akşamda acilde kronik baş ağrısı dendi
Beni mi ispikliyon len
Evet farkındayım kış geldi suyum azaldı o yüzden gitmiyo zaten ya
Hadi bir bardak su iç simdi arada su hatırlatması mı yapsak ki kısın su içmek zor oluyor gercektenEvet farkındayım kış geldi suyum azaldı o yüzden gitmiyo zaten yaarttırmam lazım
Kasadayken bi litre içiyom şişem var ,eve gidince de bi litre içerim zipzipimHadi bir bardak su iç simdi arada su hatırlatması mı yapsak ki kısın su içmek zor oluyor gercekten
Tamam canımKasadayken bi litre içiyom şişem var ,eve gidince de bi litre içerim zipzipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?