Kalça 99 çıktı bu sabah. 3 hafta önce 103 tü, göbek 90dan 85 e inmiş (göbekte sarkma ve deri fazlalığı var), göğüs de 90dan 86ya inmiş. Tüm ölçüler 3 haftalık.Deneyeyim onu bakalım sağol canım :)
İnanıyorum :)
Süper belin baya incelmiş,kalça falan kaç cm
Evet canım bana da öyle demişti. Geçen gün kas ağırlığımi yazmıştım, çok abartılı bulmuştuk burda, belki de gerçekten doğru orandır.Kas yapıyorsun o zaman, kas yağ yakimini hızlandırır demişti diyetisyen
Harikasın canım, yakında ikili sayılar gelecek.
Senin bildirimini görüp ben de aynı şeyi yazdım canım, ikimiz de aynı hissediyoruz.Eksiler çok iyi bu hafta biz 1 oluruz böyle devam edersek
Hastane ortamında olur öyle canım. Evine dönünce yine bize katılırsın.Güzel eksi tebrik ederim canım
Diyet felan kalmadı bende herseyi yiyebilirim
Evet canım bana da öyle demişti. Geçen gün kas ağırlığımi yazmıştım, çok abartılı bulmuştuk burda, belki de gerçekten doğru orandır.
Öyle yapacagım artık canımHastane ortamında olur öyle canım. Evine dönünce yine bize katılırsın.
Oooh ne ala kızın iyileşsin yine bir kardan adam bekliyoruz tatlım.Buraya dün geceden beri yağıyor abla her yer bembeyaz bu yıl geç kaldı geçen yıl 25 ekimde yagmaya başlamıştı gözümüz yollarda kaldı yagmadı diye
Harika canım tebrik ederim seni böyle olacağını bekliyordum. Devamı gelecek inşallah.Kalça 99 çıktı bu sabah. 3 hafta önce 103 tü, göbek 90dan 85 e inmiş (göbekte sarkma ve deri fazlalığı var), göğüs de 90dan 86ya inmiş. Tüm ölçüler 3 haftalık.
Cok artı değilsin ablacım cumaya verirsinPazartesi bildirimim
61.4
Cuma 61.1
Afiyet olsun canım iyi yapmıssın yumurta tok tutar gercektenZipzip- kaptanım bi konuda yardıma ihtiyacım var gece 12 den sonraydı sanırım sahur yaptım dün akşam yemegim saat 18 de olmuştu bu sahurlar bana artı olarak dönermi acaba akşam sahurum 1 dilim kaşarla 2 yumurtadan omlet yaptım 2 dilim tambugday ekmeği yedim bilmiyorum doğru bir tercihmi yaptım yumurta tok tutar diye düşündüm
Yok Allah korusun bugün gayet iyi geçiyor hiç acıkmadım iftarada çorba salata sulu köfte yogurt şeklinde yapıcam iftarda ekmek yemeyeyim sahurda tok tutması için tüketeyim haftada 1 kilo hedef koydum inş liste günü 85 le gelicem bugün tartılmadım sadece cuma günleri tartılıcam inşAfiyet olsun canım iyi yapmıssın yumurta tok tutar gercekten
Biz burda ramazan ayındada kilo vermeye devam ettik özellikle aksam yemeğini abartmadan ve tatlılara sarılmazsan güzel kilo verirsin
Tamam canım o zaman kilo vermeye devam edersinYok Allah korusun bugün gayet iyi geçiyor hiç acıkmadım iftarada çorba salata sulu köfte yogurt şeklinde yapıcam iftarda ekmek yemeyeyim sahurda tok tutması için tüketeyim haftada 1 kilo hedef koydum inş liste günü 85 le gelicem bugün tartılmadım sadece cuma günleri tartılıcam inş
Beni mi ispikliyon len
Herkes benim gibi şişeyle gezsin lütfen. 3 litreyi güne bölerek içiyorum. Ben hatırlatırım ama kimler görüp içer acaba.Hadi bir bardak su iç simdi arada su hatırlatması mı yapsak ki kısın su içmek zor oluyor gercekten
AtılmıyorDoğrudur bence, totona bir çimdik at, kolay atılıyor mu, atılmıyorsa çok iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?