Dogru diyorsun canım hatırlatmak çözüm değilHerkes benim gibi şişeyle gezsin lütfen. 3 litreyi güne bölerek içiyorum. Ben hatırlatırım ama kimler görüp içer acaba.
İnşallah canım, eksiler de gelirse süper olur.Oooh ne ala kızın iyileşsin yine bir kardan adam bekliyoruz tatlım.
Harika canım tebrik ederim seni böyle olacağını bekliyordum. Devamı gelecek inşallah.
Güzel eksi görmüssün canım cumayada daha güzel sonuclar alacaksınKızlarr geç oldu biraz anca fırsat buldum
67.4 çıktım bu sabah eksi 300
Canım sabah da yazmıştım sanırım, ramazanda kilo verebildik, dediğin gibi sadece sahurda birazcık ekmek yersin. İftar yemeğini hafif atlatırsan bence kilo verebilirsin. Ben olsam iftar ve sahur arasında ara ögün yapmazdım ama.Yok Allah korusun bugün gayet iyi geçiyor hiç acıkmadım iftarada çorba salata sulu köfte yogurt şeklinde yapıcam iftarda ekmek yemeyeyim sahurda tok tutması için tüketeyim haftada 1 kilo hedef koydum inş liste günü 85 le gelicem bugün tartılmadım sadece cuma günleri tartılıcam inş
Inşallah canım geçen hafta sabitti bu hafta olsa süper olurGüzel eksi görmüssün canım cumayada daha güzel sonuclar alacaksın
Tamam canımZipzip- canım ben tekrar tartılamadım, tartımın pili bitmiş, ne zamandır sorun çıkarıyordu zaten. cumaya kadar almış olurum merak etme.
Haftanın 3 günü saat 5 de kalkıyorum eşim için sonra 7 de tekrar çocuklar için kalkıyorum ramazan ayı dışında imsaktan önce sahur yapmak gerekiyor o yüzden sabaha kadar yat kalk olacak tabi benim migren tavan yapacak o riski göze alamam canımGulumse24 borç tutuyosun sanırım allah kabul etsin. Benimde var fazlaca inş tutabilirim.
Oruçta her zaman yatmadan önce yapılan değil yatıp kalkılan sabaha yakın sahur daha doğru.
Ama yapamıyosan başka tabi.
İyi günler arkadaşlar.. hastalık bir türlü beni bırakmadı.. dün ateşim 38i geçti.. dudağımda yara çıktı.. parmak uçlarıma kdr ağrıyo
Allahım sen en kısa zmnda sağlığıma kavuşup düzenli spor yapmamı nasip et..
Amin canım insallah bir an önce sağlıgına kavusursunİyi günler arkadaşlar.. hastalık bir türlü beni bırakmadı.. dün ateşim 38i geçti.. dudağımda yara çıktı.. parmak uçlarıma kdr ağrıyo
Ara ögün yok zati canım dün akşam balık yediğim için agzımın tadı gitsin diye 2 tane hurma yedim bugün oda yok saat 16.57 de iftar oluyor saat 11 gibide sahur yaparım yatmadan 1 saat önceCanım sabah da yazmıştım sanırım, ramazanda kilo verebildik, dediğin gibi sadece sahurda birazcık ekmek yersin. İftar yemeğini hafif atlatırsan bence kilo verebilirsin. Ben olsam iftar ve sahur arasında ara ögün yapmazdım ama.
Yok ben İsveç yapmıyorum Karatay usulü bisey :)İsveç diyeti yapan senmiydin çaglamı ikinizi karıştırdım
Çok iyiymiş olculerinKalça 99 çıktı bu sabah. 3 hafta önce 103 tü, göbek 90dan 85 e inmiş (göbekte sarkma ve deri fazlalığı var), göğüs de 90dan 86ya inmiş. Tüm ölçüler 3 haftalık.
Dönme dolap gibiyim zipzipim.Gidiy geliy gidiy ve gelmiyyyy inşallah. Umudumuz mübarek cumaCok artı değilsin ablacım cumaya verirsin
Ablasının guzusu duana binlerce amin tatlım.En son kan değerlerine ne zaman baktirdin bebem? Bağışıklık çökmüş gibi. Dudak yaraları vitaminsizlikten de olabilir tabi ateşten de. Tekrar gitsen doktora nasıl tedavi oluyorsun şu an bilmiyorum da. Geçmiş olsun canım.İyi günler arkadaşlar.. hastalık bir türlü beni bırakmadı.. dün ateşim 38i geçti.. dudağımda yara çıktı.. parmak uçlarıma kdr ağrıyo
Olsun ablacım verirsin sağlık olsun daDönme dolap gibiyim zipzipim.Gidiy geliy gidiy ve gelmiyyyy inşallah. Umudumuz mübarek cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?