Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sabah da yazmıştım sanırım, ramazanda kilo verebildik, dediğin gibi sadece sahurda birazcık ekmek yersin. İftar yemeğini hafif atlatırsan bence kilo verebilirsin. Ben olsam iftar ve sahur arasında ara ögün yapmazdım ama.

Haftanın 3 günü saat 5 de kalkıyorum eşim için sonra 7 de tekrar çocuklar için kalkıyorum ramazan ayı dışında imsaktan önce sahur yapmak gerekiyor o yüzden sabaha kadar yat kalk olacak tabi benim migren tavan yapacak o riski göze alamam canım

Geçmiş olsun ne kötü olmuşsun öyle negoda hasta.
Dudağımda yaralar uçuklar çıktı inş bende hastalanmam

Amin canım insallah bir an önce sağlıgına kavusursun

Ara ögün yok zati canım dün akşam balık yediğim için agzımın tadı gitsin diye 2 tane hurma yedim bugün oda yok saat 16.57 de iftar oluyor saat 11 gibide sahur yaparım yatmadan 1 saat önce

İsveç diyeti yapan senmiydin çaglamı ikinizi karıştırdım
Yok ben İsveç yapmıyorum Karatay usulü bisey :)
Kalça 99 çıktı bu sabah. 3 hafta önce 103 tü, göbek 90dan 85 e inmiş (göbekte sarkma ve deri fazlalığı var), göğüs de 90dan 86ya inmiş. Tüm ölçüler 3 haftalık.
Çok iyiymiş olculerin

Ablasının guzusu duana binlerce amin tatlım.En son kan değerlerine ne zaman baktirdin bebem? Bağışıklık çökmüş gibi. Dudak yaraları vitaminsizlikten de olabilir tabi ateşten de. Tekrar gitsen doktora nasıl tedavi oluyorsun şu an bilmiyorum da. Geçmiş olsun canım.

Merhaba arkadaşlar ben de ilk bildirimimi yapayim, cuma burada değildim ama kaydediyorum, 62.7 imiş, bugün 63.2 geldim, dün 63.0 idi. Neden artı geliyorum bilmiyorum, bugünün izahı su olabilir, diyetisyene başladığımdan beri ekmek değişimi olarak ilk defa çiğ köfte yedim tahmini 1 yemek kaşığı kadar, sanırım şişkinlik yaptı. Cumaya inşallah normale iner. Cok güzel eksiler var, tebrikler, bu eksilerin yanında benim cumaya listeye girmem imkânsız
Hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…