Spor konusunda mi canım.Ben ne yapsam Acep 2 hafta 2 gün kaldı 85 görmeme
Geçmiş olsun canımKızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Evet tutuyormus bir de kurubaklagil, süt ürünleri eksik kalır dedi, peyniri et grubuna dahil ediyor.Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.
Sağol canım ❤Geçmiş olsun canım
Evet tutuyormus bir de kurubaklagil, süt ürünleri eksik kalır dedi, peyniri et grubuna dahil ediyor.
Kurubaklagil 5 yemek kaşığı 1 yumurta/et/1 kk peynire denk geliyor.
Anladım canım, bazen miktar olarak çok fazla yenmesi gerekebilir yerine geçmesi için diye düşündüm ama oranlar iyiymiş.Geçmiş olsun canım
Evet tutuyormus bir de kurubaklagil, süt ürünleri eksik kalır dedi, peyniri et grubuna dahil ediyor.
Kurubaklagil 5 yemek kaşığı 1 yumurta/et/1 kk peynire denk geliyor.
Evet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablanİzmirlimiydin canım
Oy kuzum benim benim kizdada ilk bundan suphelenmislerdi ekstra genetik testleriyle fmf tanisi konuldu rabbim şafi ismiyle şifa versin pasayaPFAPA sendromu canım, aylık nöbetlerimiz var malesef. Şükürler olsun ara biraz açıldı bir süredir. Birkaç aydır rahatsızlanmadı ama ben sürekli tetikte bekliyorum korkumdan.
Özlemiştim senin sporlarını ve güzel menülerini. Sen yine yaz o menüleri de seni takip edeyim ben de.
Ben de 6000 adım atabildim sadece.30 dk yürüdüm
Benim oğluma da fmf için test yaptılar, başka genetik testler de yapıldı. Birbirine yakınmış zaten bu ikisi. Belirtiler çok benzermis, bizimkini geç farkettiler ama. O zamana kadar çok çektik.Evet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablan
Oy kuzum benim benim kizdada ilk bundan suphelenmislerdi ekstra genetik testleriyle fmf tanisi konuldu rabbim şafi ismiyle şifa versin pasaya
valla canim bende burayi ozledim inatlasmayi diger gruplarla yarismayi
nasılsın canım iş hayatı nasıl gidiyo göremedim seni bu aralar pekKızlar günaydınnnn, geç kaldık bugün hala servisteyim. İş devraldığım için gün içinde yoğunluk oluyor ama akşama burdayım inşallah. Arada fırsat bulursam yine gelirim. Kocaman öpüyorum hepinizi ☺
@Elhan cnm kumbaralara laf yokbak yeni mont param çıktı o bozuklardan
Canım ablanmi rahatsız kaçırdım sanırım ben geçmiş olsunIyiyim canim sen nasılsın ❤
Ablamda iyi duruma göre öğleden sonra cıkacsgız hastaneden
Evet canim aynen cok benziyorlar geldim bakalim kaptanimiz uygun gordugunde alcak listeye duzelir toparlar kizlar daBenim oğluma da fmf için test yaptılar, başka genetik testler de yapıldı. Birbirine yakınmış zaten bu ikisi. Belirtiler çok benzermis, bizimkini geç farkettiler ama. O zamana kadar çok çektik.
Gel de tekrar diğer gruplara kendimizi hatırlatalım,bir süredir kötü gidiyoruz.
Kimseyi etiketlemene gerek yokki canim bizler menu sayfasindan alintilayip yorumluyoruzArkadaşlar ben bir de menü paylaşımı yaptığımda kimi etiketleyecegim?
Gözünüz aydın canımKızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Bende heyecanla bekliyorumBugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.
Bu diyetisyen detoksu ve yap yakıcı bir detoks canım1 günde eksi 500 bekleme olursa da hepsi yağ değildir eltim
Tabi olur, ben yapıyordum spor. Halsiz bıraktığı için yapmayın diyorlar geneldeHaydi kızlar spora diyorum ve yürüme bandina cikiyorum.
Nego canım kabak detoksunda spor önerilmez diyordu ama ben yapıyorum daha çok faydası olur mu sence. Seni de iyice detoksçubaşı ilan ettim
aypare ackerman sen napiyosun bakalım, hadi biraz spor yapalım.
Ben takip etmeleri kolay olsun diye zıpzıp ve negohatunu etiketliyorum. Biri kaptan, biri de eli sopalı. Aslında benim de takip etmem lazım ama bu aralar koşturmacam biraz çok, yani istersen beni de etiketleyebilirsin. Bı de takımdan birini kendine rakip veya yoldaş seçersen o görsün diye onu da eklersin. Kimseyi eklemeden de olur bu arada. Ama her gün menü yaz mutlaka ve diğer menuleri de yorumla canım. Menü yorumu çok önemli.Arkadaşlar ben bir de menü paylaşımı yaptığımda kimi etiketleyecegim?
Ben çok fena takıldım canım, 3 haftadır sabitim. İki gündür kabak detoksu yapıyorum. İnşallah yeniden vermeye başlayacağım bu sayede.Evet canim aynen cok benziyorlar geldim bakalim kaptanimiz uygun gordugunde alcak listeye duzelir toparlar kizlar da
Eli sopalı ben oluyorumBen takip etmeleri kolay olsun diye zıpzıp ve negohatunu etiketliyorum. Biri kaptan, biri de eli sopalı. Aslında benim de takip etmem lazım ama bu aralar koşturmacam biraz çok, yani istersen beni de etiketleyebilirsin. Bı de takımdan birini kendine rakip veya yoldaş seçersen o görsün diye onu da eklersin. Kimseyi eklemeden de olur bu arada. Ama her gün menü yaz mutlaka ve diğer menuleri de yorumla canım. Menü yorumu çok önemli.
Bugün yorgundum az yaptım ama hiç yoktan iyidir. Sabah yazarım yine.Gözünüz aydın canım
Bende heyecanla bekliyorum
Bu diyetisyen detoksu ve yap yakıcı bir detoks canım
Tabi olur, ben yapıyordum spor. Halsiz bıraktığı için yapmayın diyorlar genelde
Duraksamadaasin canim kabak detoksundan sonra mutlaka eksiyi gorursun simdi grup analizine baktim da bayaga cuvallamisiz ya benim oldugum donemde biz daha mi motiveydik acaba ki her hafta birinci ikinci geliyorduk insallah toparlariz grup olarak yoksa durum vahim gorunuyorBen çok fena takıldım canım, 3 haftadır sabitim. İki gündür kabak detoksu yapıyorum. İnşallah yeniden vermeye başlayacağım bu sayede.
6 bin adım gayet iyi zatenBugün yorgundum az yaptım ama hiç yoktan iyidir. Sabah yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?