Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Geçmiş olsun canım
Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.
Evet tutuyormus bir de kurubaklagil, süt ürünleri eksik kalır dedi, peyniri et grubuna dahil ediyor.
Kurubaklagil 5 yemek kaşığı 1 yumurta/et/1 kk peynire denk geliyor.

Geçmiş olsun canım

Evet tutuyormus bir de kurubaklagil, süt ürünleri eksik kalır dedi, peyniri et grubuna dahil ediyor.
Kurubaklagil 5 yemek kaşığı 1 yumurta/et/1 kk peynire denk geliyor.
Anladım canım, bazen miktar olarak çok fazla yenmesi gerekebilir yerine geçmesi için diye düşündüm ama oranlar iyiymiş.

İzmirlimiydin canım
Evet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablan
PFAPA sendromu canım, aylık nöbetlerimiz var malesef. Şükürler olsun ara biraz açıldı bir süredir. Birkaç aydır rahatsızlanmadı ama ben sürekli tetikte bekliyorum korkumdan.
Oy kuzum benim benim kizdada ilk bundan suphelenmislerdi ekstra genetik testleriyle fmf tanisi konuldu rabbim şafi ismiyle şifa versin pasaya
Özlemiştim senin sporlarını ve güzel menülerini. Sen yine yaz o menüleri de seni takip edeyim ben de.
valla canim bende burayi ozledim inatlasmayi diger gruplarla yarismayi

Benim oğluma da fmf için test yaptılar, başka genetik testler de yapıldı. Birbirine yakınmış zaten bu ikisi. Belirtiler çok benzermis, bizimkini geç farkettiler ama. O zamana kadar çok çektik.

Gel de tekrar diğer gruplara kendimizi hatırlatalım,bir süredir kötü gidiyoruz.

Iyi akşamlar kizlar
nasılsın canım iş hayatı nasıl gidiyo göremedim seni bu aralar pek
Iyiyim canim sen nasılsın ❤
Ablamda iyi duruma göre öğleden sonra cıkacsgız hastaneden
Canım ablanmi rahatsız kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun

Evet canim aynen cok benziyorlar geldim bakalim kaptanimiz uygun gordugunde alcak listeye duzelir toparlar kizlar da

Kızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Gözünüz aydın canım
Bugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.
Bende heyecanla bekliyorum
1 günde eksi 500 bekleme olursa da hepsi yağ değildir eltim
Bu diyetisyen detoksu ve yap yakıcı bir detoks canım
Tabi olur, ben yapıyordum spor. Halsiz bıraktığı için yapmayın diyorlar genelde

Arkadaşlar ben bir de menü paylaşımı yaptığımda kimi etiketleyecegim?
Ben takip etmeleri kolay olsun diye zıpzıp ve negohatunu etiketliyorum. Biri kaptan, biri de eli sopalı. Aslında benim de takip etmem lazım ama bu aralar koşturmacam biraz çok, yani istersen beni de etiketleyebilirsin. Bı de takımdan birini kendine rakip veya yoldaş seçersen o görsün diye onu da eklersin. Kimseyi eklemeden de olur bu arada. Ama her gün menü yaz mutlaka ve diğer menuleri de yorumla canım. Menü yorumu çok önemli.

Evet canim aynen cok benziyorlar geldim bakalim kaptanimiz uygun gordugunde alcak listeye duzelir toparlar kizlar da
Ben çok fena takıldım canım, 3 haftadır sabitim. İki gündür kabak detoksu yapıyorum. İnşallah yeniden vermeye başlayacağım bu sayede.

Eli sopalı ben oluyorum

Gözünüz aydın canım

Bende heyecanla bekliyorum

Bu diyetisyen detoksu ve yap yakıcı bir detoks canım

Tabi olur, ben yapıyordum spor. Halsiz bıraktığı için yapmayın diyorlar genelde
Bugün yorgundum az yaptım ama hiç yoktan iyidir. Sabah yazarım yine.

Ben çok fena takıldım canım, 3 haftadır sabitim. İki gündür kabak detoksu yapıyorum. İnşallah yeniden vermeye başlayacağım bu sayede.
Duraksamadaasin canim kabak detoksundan sonra mutlaka eksiyi gorursun simdi grup analizine baktim da bayaga cuvallamisiz ya benim oldugum donemde biz daha mi motiveydik acaba ki her hafta birinci ikinci geliyorduk insallah toparlariz grup olarak yoksa durum vahim gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…