Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle daha motiveydik canım bir süredir herkes dağıldı. Ama yeni gelen arkadaşlarla toparlayacak gibiyiz. Bir ara çok kalabalık oldu bizim takım, sanki o ara koptuk gibi geliyor bana. Kimse menü yazmaz ve yorumlamaz oldu. Onların önemini de biliyorsun.

Evet canim bir ara goz attim cok fazla yeni kisi gelmisti diyetten cok sohbet ortami olusmustu girip yazmasamda ara ara baktim menulere sporlara insallah toplariz hep beraber

Börek yani börek tebrikler
Kahvalti
12.00
Yumurtalı pazı kavurması
1 dilim ekmek
Ara
Yarım muz yoğurt
Aksam
19.00
Etli nohut
Erik hosafi
Salata
1 dilim ekmek
Spor yarım saat yürüyüş
Su1litre
Afiyet olsun güzel menü, su çok az
Güzel menü spor
Spor listesi yok canım
Öğünleri atlıyorsun canım böyle takılır kilon
Afiyet olsun güzel menü su
Afiyet olsun menüler güzel
Sabah 07 30 yumurta peynir, salatalık domates zeytin
11 .00 Filtre kahve
13 .00 çiğ badem 5-6 tane
17.30 kereviz salatası yoğurtlu cevizli tavuklu
3 litre su spor yok
Nego Zipzip-
Afiyet olsun güzel menü ama az mı sanki
Afiyet olsun güzel menü
Yine öğün atlamışsın su iyi spor da
Afiyet olsun güzel menü ve harika spor

Menu ve su guzel ama gunde en az 30 dk nida kalici ve saglikli kilo vermek icin spora ayirmalisin
Borek olmamis o borege en az 10.000 adim atman lazim kendizie bahaneler uretmeyin misafirliktede olsaniz saglikli beslenmeye dikkat etmelisiniz
Kahvalti
12.00
Yumurtalı pazı kavurması
1 dilim ekmek
Ara
Yarım muz yoğurt
Aksam
19.00
Etli nohut
Erik hosafi
Salata
1 dilim ekmek
Spor yarım saat yürüyüş
Su1litre
Saat aralari duzensiz olsada menu guzel canim bok eksiler
Guzel menu canim sporda iyi bol eksiler
Sizin menu alintilayinca niye boyle cikiyor acaba kopy mi yapiyorsunuz ?
.
Duzenli beslenin tartida eksi gelmek icin ac kalirsaniz calisan metabolizmanizida yavaslatirsiniz
Menu cok iyi canim ama sporda eklemelisin
Menu guzel spor bir tik daha olursa iyi olur
Sabah 07 30 yumurta peynir, salatalık domates zeytin
11 .00 Filtre kahve
13 .00 çiğ badem 5-6 tane
17.30 kereviz salatası yoğurtlu cevizli tavuklu
3 litre su spor yok
Nego Zipzip-
Spor sart kalici kilo vermenin formulu bu
Guzel menu
Memu iyi gibi suyu ve sporu arttirmanda fayda var

Bugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım

Canim menude sporda guzel ama menuleri menu ve spor sayfasina yaziyoruz ilk sayfada linki var

Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Canim kendini yorma gercekten hedefi olan saglikli olan ve birazda sorumluluk sahibi olan birisi boyle takibe etikete gerek kalmadan menusunude paylasir sporunuda bence Zipzip- kuzu bu sekilde olanlari cikar listeden madem faydalari yok zararlarida olmasin sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz grubun amaci ne birbirini motive ederek kilo vermek baskalarininda kilo vermesine yardimci olmak

Zıp zıp daha yeni listede ayıklama yaptı canım. Bu ikinci haftamız sayılır yenilerle. Bakalım nasıl olacak.

Nasıl olduki sen begendin gözlerim yaşardı suluköfte erişte çorbasından sonra şaşırdımmm bayan merdane başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…