- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
sesli güldüm yaBu arkadaş buraya kilo almayamı gelmiş34 ne gııı
regl zamanı bende kuru kayısı ya sen baklavasın diyip öyle yiyordum öncedenKizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefimdelirciimm
geçmiş olsun kaptanımKızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Sağol canım ❤sesli güldüm ya
regl zamanı bende kuru kayısı ya sen baklavasın diyip öyle yiyordum öncedenregl zamanı ben aynı oluyorum
geçmiş olsun kaptanım
Bugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm
Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana
O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım
Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, kırmızı et pek sevmedigimden, tavuga da pek guvenemedigimden cok sık yemiyorum, peynir ve yumurtayla destekliyorum, daha da arttiracagim artık mecbur
1 günde eksi 500 bekleme olursa da hepsi yağ değildir eltimBugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.
Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyorBen çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.
Süpersin canım. Cuma birincilik gelsin artık bize.Bi eksi 500 de benden gelsinakşam üzeri tartılsaydım sahada eksi görürdüm bence
Şeytan ayrıntıda gizlidir ben izindeyimSüpersin canım. Cuma birincilik gelsin artık bize.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.Unutmadan şuraya menümü bırakayım
Sabah 9:00
Çift yumurtalı peynirli omlet,çeri domtis,maydanoz
Akşam 17:00
Karnıbahar graten
Yoğurt
Su 1.5 lt ama arttırmam lazım
Spor: 1 saat kadar yürüyüş
Nego negocum balım
İstemez olur mu yaa, hele ben o kabakları yerken gözümün önünde neler uçuştuKizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefimdelirciimm
Tamam canım iyi olmanıza çok sevindimKızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
Tesekkur ederim canımTamam canım iyi olmanıza çok sevindim
Ödem, yağ, su, tuz artık her neyse gitsin yeter ki biraz canım. Hepsi yağdan gitse mucize olur zaten1 günde eksi 500 bekleme olursa da hepsi yağ değildir eltim
Ben tekrar diyetisyene gidip bir liste alayım en iyisi. Bazen neyin yerine ne koyabilirim diye şaşırıyorum, bana yol gösterir.Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyor
Aaa unuttum ben ya onuŞeytan ayrıntıda gizlidir ben izindeyim
tamamdır bende bos boş oturuyordum pilates yapayımHaydi kızlar spora diyorum ve yürüme bandina cikiyorum.
Nego canım kabak detoksunda spor önerilmez diyordu ama ben yapıyorum daha çok faydası olur mu sence. Seni de iyice detoksçubaşı ilan ettim
aypare ackerman sen napiyosun bakalım, hadi biraz spor yapalım.
Süper fikir. Bitirince yazarsın canım.tamamdır bende bos boş oturuyordum pilates yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?