Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arkadaş buraya kilo almayamı gelmiş 34 ne gııı
sesli güldüm ya
Kizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefim delirciimm
regl zamanı bende kuru kayısı ya sen baklavasın diyip öyle yiyordum önceden regl zamanı ben aynı oluyorum
Kızlar eve geldik ablamın durumu iyi müsait olunca gelirim yine
geçmiş olsun kaptanım

Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm

Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana

O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım
Bugün yapma diyordum ama düne göre -500 görünce yapmamak ne mümkün. Sabah olsa da tartilsam diye bekledim, yarın sabah için de heyecanlıyım canım.

Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, kırmızı et pek sevmedigimden, tavuga da pek guvenemedigimden cok sık yemiyorum, peynir ve yumurtayla destekliyorum, daha da arttiracagim artık mecbur
Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.

Ben çok etçil bir insanım çok severim. Peynir ve yumurta onların yerine tutuyor mu peki canım.
Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyor

Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.

Yumurya peynir kuru baklagiller et yerine geçiyor canım diyetisyen et olmadığı zamanlar bunlardan birini ye demişti listenin arka sayfasında miktarlarıda yazıyor
Ben tekrar diyetisyene gidip bir liste alayım en iyisi. Bazen neyin yerine ne koyabilirim diye şaşırıyorum, bana yol gösterir.

tamamdır bende bos boş oturuyordum pilates yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…