- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
İşte ben bi türlü düzen oturtamadım bu sene sorun o cnm.. spora başlasam sorun kalmıcak. İşte ben taşındım ev biraz büyük spora yetişemiyorum aslında..Vücut bazen duraklıyor ama elimizden geleni yapalım biz yeter ki.
Yaa ben seni hep üni öğrencisi sandım niyeyseTamam canım şimdi oldu :) Ben songül. 35 yaşındayım, 8 yıllık evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 78 kiloyla başladım, şu an 63 kilodayım. İnşallah sen de bizlerle birlikte hedef kilona ulaşacaksın.
memnun oldum canım. inşallah hep beraber dualarımız kabul olur. ve istediğimiz kiloya ulaşırız.Tamam canım şimdi oldu :) Ben songül. 35 yaşındayım, 8 yıllık evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, akademisyenim. 78 kiloyla başladım, şu an 63 kilodayım. İnşallah sen de bizlerle birlikte hedef kilona ulaşacaksın.
Büyük ev büyük dert hakkaten canım. Ama mutlaka spor için bir saat belirle, o saatlerde evi boşver.İşte ben bi türlü düzen oturtamadım bu sene sorun o cnm.. spora başlasam sorun kalmıcak. İşte ben taşındım ev biraz büyük spora yetişemiyorum aslında..
aaa öyle mi, yaşım da hiç uygun değil halbuki. Gerçi ikinci üniversiteyi okuyorum, ondan bahsettiysem öğrenci gibi düşünmüş olabilirsin belki.Yaa ben seni hep üni öğrencisi sandım niyeyse
Ondandır demekki..aaa öyle mi, yaşım da hiç uygun değil halbuki. Gerçi ikinci üniversiteyi okuyorum, ondan bahsettiysem öğrenci gibi düşünmüş olabilirsin belki.
Evet diyet listesiAfiyet olsun güzel menü, salep den bir şey olmaz ama su çok az spor da yok
Afiyet olsun canım güzel menü spor
Afiyet olsun canım güzel menü
Kahvaltı ve akşam yemeğin çok yetersiz geldi, su ve sporun güzel
Afiyet olsun canım, diyetisyen listesi sanırım
Menü, su, spor harika
Oyy oyy sarelle, noodle olmamış
Menü güzel, spor da. Suyu artır canım
Menü güzel, su ve spora çözüm lazım
Ne kolası ne kolası
Afiyet olsun da makarna yedim diye akşamı geçiştirmişsin6
Afiyet olsun canım kahvaltı neden yok
Şahane menü spor
Afiyet olsun güzel menü
Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündümKızlar ben bugün de detoksa devam ettim. Sabah 500 gr eksi görünce vazgecemedim
Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi banasalı menüm
sabah
1 Adet (150gr) Peyni̇rli̇ Sandvi̇ç
1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)
öğlen
1 Porsi̇yon Şehri̇ye Çorbası
2.00 x Kepekli̇ Ekmek
ara öğün
3.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı
akşam
2.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Deri̇si̇z)
1 Porsi̇yon Şehri̇ye Çorbası
1 Di̇li̇m (30gr) Kepekli̇ Ekmek
1 Adet Elma
1 Adet Muz
2,5 Li̇tre Su
1 Su Bardağı Ayran
1 Adet Havuç
45 dakika yürüyüş sporu nasıl bildiriyoruz listeye girmek için
yorumlarınızı bekliyorum.
O zaman diyetisyen listene tam uyman lazımBu arada son 3 gündür artı geliyordum, diyetisyen proteini cok eksik yiyorsun, ondan dedi, o yağları yakacak olan dedi. dün kahvaltı ve ögleyi atlatinca diyetisyende +100 ciktim, eve gelip wc ye girince de o 100 gitti
Bugun sabah tartildigimda dunden de 100 eksik geldim, yani 62.4 motivem artti, aksami hafif tutmayi düşünüyorum.
Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, kırmızı et pek sevmedigimden, tavuga da pek guvenemedigimden cok sık yemiyorum, peynir ve yumurtayla destekliyorum, daha da arttiracagim artık mecburYaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm
Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana
O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım
Bi eksi 500 de benden gelsinKızlar ben bugün de detoksa devam ettim. Sabah 500 gr eksi görünce vazgecemedim
Bu arkadaş buraya kilo almayamı gelmişADINIZ: ( isteğe bağlı )lale
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:34
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1 tanesine girdim ama aktifliğini beğenmeyip çıktım.
KİLO ALMA NEDENİNİZsikiyatri ilaçları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mısikolojik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel kıyafetler giyebilmek. ve sağlığım
Bu arkadaş buraya kilo almayamı gelmiş34 ne gııı
Fatkettim canımYanlış yazmış canim düzeltti
Vay güzel menü spor, aferin iki gözümUnutmadan şuraya menümü bırakayım
Sabah 9:00
Çift yumurtalı peynirli omlet,çeri domtis,maydanoz
Akşam 17:00
Karnıbahar graten
Yoğurt
Su 1.5 lt ama arttırmam lazım
Spor: 1 saat kadar yürüyüş
Nego negocum balım
Regl yakınken oluyor evetKizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefimdelirciimm
Vay güzel menü spor, aferin iki gözüm
Canım ilk sayfada link var menüleri başka sayfaya yazıyoruz
Regl yakınken oluyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?