Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa ben seni hep üni öğrencisi sandım niyeyse

memnun oldum canım. inşallah hep beraber dualarımız kabul olur. ve istediğimiz kiloya ulaşırız.

İşte ben bi türlü düzen oturtamadım bu sene sorun o cnm.. spora başlasam sorun kalmıcak. İşte ben taşındım ev biraz büyük spora yetişemiyorum aslında..
Büyük ev büyük dert hakkaten canım. Ama mutlaka spor için bir saat belirle, o saatlerde evi boşver.

Evet diyet listesi

Merhaba arkadaşlar
Dün fırsat bulup giremedim, kusura bakmayın.
Ptesi menümü dun paylaşacaktım, kaldı.
Bugün ptesi ve saliyi yazacagim diğer sayfaya

Bu arada son 3 gündür artı geliyordum, diyetisyen proteini cok eksik yiyorsun, ondan dedi, o yağları yakacak olan dedi. dün kahvaltı ve ögleyi atlatinca diyetisyende +100 ciktim, eve gelip wc ye girince de o 100 gitti
Bugun sabah tartildigimda dunden de 100 eksik geldim, yani 62.4 motivem artti, aksami hafif tutmayi düşünüyorum.

Kızlar ben bugün de detoksa devam ettim. Sabah 500 gr eksi görünce vazgecemedim
Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm
Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana
O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım

Yaa harika, az önce aklımdan geçtin acaba sabah tartıldı mı diye düşündüm

Canım öğün saatlerini yazar mısın, meyve miktarı çok geldi bana

O zaman diyetisyen listene tam uyman lazım
Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, kırmızı et pek sevmedigimden, tavuga da pek guvenemedigimden cok sık yemiyorum, peynir ve yumurtayla destekliyorum, daha da arttiracagim artık mecbur

Bu arkadaş buraya kilo almayamı gelmiş 34 ne gııı

Unutmadan şuraya menümü bırakayım
Sabah 9:00
Çift yumurtalı peynirli omlet,çeri domtis,maydanoz

Akşam 17:00
Karnıbahar graten
Yoğurt

Su 1.5 lt ama arttırmam lazım
Spor: 1 saat kadar yürüyüş
Nego negocum balım

Vay güzel menü spor, aferin iki gözüm
Canım ilk sayfada link var menüleri başka sayfaya yazıyoruz
Kizlar ya sizde de oluyor mu böyle. Bugün hep birseyler yemek istiyorum. Mercimek çorbası yaparken mercimek köftesi yapmak istefim delirciimm
Regl yakınken oluyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…