Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 07 30 yumurta peynir, salatalık domates zeytin
11 .00 Filtre kahve
13 .00 çiğ badem 5-6 tane
17.30 kereviz salatası yoğurtlu cevizli tavuklu
3 litre su spor yok
Nego Zipzip-
menün çok güzel ablacm
afiyet olsun canım menünde sporunda güzel
afiyet olsun canım benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır o yüzden detoks yapamıyorum kahvaltı yapamazsam duramam
spor müko canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün güzel

Süt arttırmak için ne yiyip içebilirim ara öğün yapmak istemiyorum
Kızım bugünlerde çok emiyor çok acıkıyorum kızımı üç öğün yediriyorum ve aralarda meyve de veriyorum şu acıkmamı yatıştırıcak bişeler
Dereotu geldi aklıma ilk, gün içinde düşünüp yazayım ben

Evet canim bir ara goz attim cok fazla yeni kisi gelmisti diyetten cok sohbet ortami olusmustu girip yazmasamda ara ara baktim menulere sporlara insallah toplariz hep beraber
Bu hafta güzel eksiler gelecek bence, ortalama yükselince şevkimiz de artar.

Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü. Zipzip- da yapmasın bence. Hergun yazmayip alışkanlık haline getirenler takımda olmayiverir, yorulmasin.

Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü. Zipzip- da yapmasın bence. Hergun yazmayip alışkanlık haline getirenler takımda olmayiverir, yorulmasin.

Günaydın canim Tartıya çıktın mi bakalım

Evet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablan
Sagol canım daha iyi işte oturup kalkarken biraz sıkıntı cekiyor oda zamanla gecer
Canım ablanmi rahatsız kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun
Sagol canım ❤
Ablam rahatsız değil canım da meme dikleştirme ve karın germe ameliyatı oldu gecen persembe dün hastaneden cıktık
Gözünüz aydın canım
Sağol canım ❤
Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Kimler yazmıyor bugün bir bakayım canım
Bugün bakayım canım yarın listeden cıkartırız
Zıp zıp daha yeni listede ayıklama yaptı canım. Bu ikinci haftamız sayılır yenilerle. Bakalım nasıl olacak.
Bir kac kişi kaldı onlarıda cıkaracagım sanırım
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤

Yakın zamanda bir sürü kişiyi listelerden sildi canım. Aynı konuşmayı çok kez yaptik. İnşallah o bol motiveli günlere döneceğiz.

Hayirli geceler kizlar
Motivasyon icin diyet arkadasi arayan yada benimle yarismak isteyen olur mu acep bu sekilde kilo vermek inat edip hirslanmak daha guzel oluyor da
Sen ezip geçiyorsun canım yaa ama cumartesiden itibaren rekabete varım ben. Hatta yarından başlarız. Bugün spor yapamiycam.

Iyi akşamlar kizlar
nasılsın canım iş hayatı nasıl gidiyo göremedim seni bu aralar pek
Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor yaşlandım bence, hep bundan bu haller...

Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor yaşlandım bence, hep bundan bu haller...
Evet işte mesleğini yapıyorsun paranı kazanıyorsun annenlere ufak tefek yardım edersin Onlar artık çalışamıyor napıcan canım gençlikte çalışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…