Ben msj gördükten sonra senden baya tırstımHayirli geceler kizlar
Motivasyon icin diyet arkadasi arayan yada benimle yarismak isteyen olur mu acep bu sekilde kilo vermek inat edip hirslanmak daha guzel oluyor da
menün çok güzel ablacm
afiyet olsun canım menünde sporunda güzelsabah 8: 1 haşlanmış yumurta,3 tam ceviz,1 dilim peynir,3 hindi füme,1 fincan yeşilçay,1 çay bardağı beyaz leblebi
ara:sade türk kahvesi
akşam 16:00:1 büyük kase türlü yemeği (2 patlıcan 1 kapya biber 1 soğan 3 köfte kadar tavuk ve 1 kepçe nohuttan yaptım yarısı da yarına duruyor),1 kase yoğurt
ara:1 fincan bitki çayı
2 lt su içildi
30dk yürüyüş
Zipzip- sonngulen
afiyet olsun canım benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır o yüzden detoks yapamıyorum kahvaltı yapamazsam duramamÇarşamba menüsü
Kahvaltı 9.45
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Peynir
1 küçük domates
Öğlen 13.15
Hazırda yemek olmadığı için gelir gelmez yine hemen kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 küçük domates
2 dl ekmek
İkindi
16.00 kahve
Akşam
Yemedim, karnım hiç aç değildi, sebze yemeği yiyecektim, onu da yemedim.
Gece
22.00 (henüz yemedim ama yoğurt kürü ile kefir içeceğim.)
2 kupa bitki çayı
2 lt su
Spor
Sadece 1.2 metre yürüyüş
@Zipzip- @Negohatun
spor müko canım afiyet olsunSabah 6.00 20.000 bin adim
Sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 lt limonlu su 4 tam ceviz bir dilim beyaz peynir iki yaprak marul 2 dal yesil sogan bir domates
11.30 bir kuru kasi bir kuru erik 3 yk yogurt
14.00 6 kasik lahana corbasi
16.00 sekersiz turk kahvesi 2 tane diyet tatli ( ev yapimi)
18.00 minik bir kase etli kuru bamya corbasi
21.00 3 yk pul biberli limonlu yogurt
Toplam 3.7 lt su
20.000 bin adima ek olarak 45 dk jilian
45 dk leslie 5 mile 15 dk hizli mekik 6+6 dk plank
Afiyet olsun canım menün güzelBugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım
Süt arttırmak için ne yiyip içebilirim ara öğün yapmak istemiyorum
Dereotu geldi aklıma ilk, gün içinde düşünüp yazayım benKızım bugünlerde çok emiyor çok acıkıyorum kızımı üç öğün yediriyorum ve aralarda meyve de veriyorum şu acıkmamı yatıştırıcak bişeler
Günaydın ❤
Bu hafta güzel eksiler gelecek bence, ortalama yükselince şevkimiz de artar.Evet canim bir ara goz attim cok fazla yeni kisi gelmisti diyetten cok sohbet ortami olusmustu girip yazmasamda ara ara baktim menulere sporlara insallah toplariz hep beraber
Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü.Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü.Zipzip- da yapmasın bence. Hergun yazmayip alışkanlık haline getirenler takımda olmayiverir, yorulmasin.
Sagol canım daha iyi işte oturup kalkarken biraz sıkıntı cekiyor oda zamanla gecerEvet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablan
Sagol canım ❤Canım ablanmi rahatsız kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun
Sağol canım ❤Gözünüz aydın canım
Kimler yazmıyor bugün bir bakayım canımZipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Bugün bakayım canım yarın listeden cıkartırızCanim kendini yorma gercekten hedefi olan saglikli olan ve birazda sorumluluk sahibi olan birisi boyle takibe etikete gerek kalmadan menusunude paylasir sporunuda benceZipzip- kuzu bu sekilde olanlari cikar listeden madem faydalari yok zararlarida olmasin sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz grubun amaci ne birbirini motive ederek kilo vermek baskalarininda kilo vermesine yardimci olmak
Bir kac kişi kaldı onlarıda cıkaracagım sanırımZıp zıp daha yeni listede ayıklama yaptı canım. Bu ikinci haftamız sayılır yenilerle. Bakalım nasıl olacak.
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Yakın zamanda bir sürü kişiyi listelerden sildi canım. Aynı konuşmayı çok kez yaptik. İnşallah o bol motiveli günlere döneceğiz.Canim kendini yorma gercekten hedefi olan saglikli olan ve birazda sorumluluk sahibi olan birisi boyle takibe etikete gerek kalmadan menusunude paylasir sporunuda benceZipzip- kuzu bu sekilde olanlari cikar listeden madem faydalari yok zararlarida olmasin sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz grubun amaci ne birbirini motive ederek kilo vermek baskalarininda kilo vermesine yardimci olmak
Sen ezip geçiyorsun canım yaaHayirli geceler kizlar
Motivasyon icin diyet arkadasi arayan yada benimle yarismak isteyen olur mu acep bu sekilde kilo vermek inat edip hirslanmak daha guzel oluyor da
-500 daha gördüm canımGünaydın canimTartıya çıktın mi bakalım
Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyorIyi akşamlar kizlar
nasılsın canım iş hayatı nasıl gidiyo göremedim seni bu aralar pek
Evet işte mesleğini yapıyorsun paranı kazanıyorsun annenlere ufak tefek yardım edersin Onlar artık çalışamıyor napıcan canım gençlikte çalışmak lazımGünaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyoryaşlandım bence, hep bundan bu haller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?