Kesinlikle canımYok başım ne yaparsan yap kış memleketinde yaşıyoruz kombi bize göre degil en güzeli merkezi sistem kömür yada doğalgaz halamların merkezi 22 daire var kişi başı 317 lira gelmiş oda aidat la birlikte
Tamam canım,ekmek oranı dikkatimi çekti sorayım dedim.evet diyetisyen menüsünden esinlenerek yapıyorum. geçen haftaya kadar özel bir diyetisyene gidiyordum.
Ne çok paralar bunlar yaş. Sıcak memleketin gözünü seveyim, Erzurum gibi yerlerde ister istemez sürekli yanıyor kaloriferler.Allah yardımcımız olsun benim yarı bodrum kat geçen yıl kombiden dolayı daha çok geliyor diye ev sahibi degiştirdi sağolsun baymaktı Demirdöküm aldı inş 500 geçmez onada razıyız geçen yıl 680 gördük eltime 1000 lira geldi kirası 500 doğalgaz 1000 lira şaka gibi
Teşekkür ederim canım deneyeceğim severimdeDereotu geldi aklıma ilk, gün içinde düşünüp yazayım ben
Negom kuru incirim dondurucuda idi yoksa sütle pişirip tarçında atıp içicektimHarika menü, spor, su
Canım menü spor su güzel, bisküvi yerine kuru meyve yesen daha iyi olur tatlı isteğin için, mesela kuru incir sütü de artırır
Canım bu diyetisyen Menüsü mü? Çok az yemişsin, daha yolun başında bu kadar az yersen ilerde neyden kısacaksın. Su miktarını ve öğünler saatli yazar mısın birde. Spor yapıyor musun?
Sohbete de gelsene duruma yazdığın diyet mesajları şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su
Rezene ve hurmam btti negom havuçj çiğ yesem olur mu
helloooHelööö
Yok be canimSen ezip geçiyorsun canım yaaama cumartesiden itibaren rekabete varım ben. Hatta yarından başlarız. Bugün spor yapamiycam.
Benim rutin sporum bu canim eski arkadaslar bilir beslenme seklimde farklidir benim normal diyet gibi beslenmiyorum vucut yapima ve yag oranima gore alip yaktigim kaloriyi dengeliyorumsporun harika ötesi olmuş maşallah dkkturmussun,hep böyle mi spor yapıyorsun
menü de çok güzel ama sporuna göre biraz hafif kalmış sanki daha çok protein alman gerekir
kendin mi hazırlıyorsun canım çok iyi, ben de hazırlıyim kendime öyleYok be canimolur yarin baslayalim birbirimizide motive ederiz
Benim rutin sporum bu canim eski arkadaslar bilir beslenme seklimde farklidir benim normal diyet gibi beslenmiyorum vucut yapima ve yag oranima gore alip yaktigim kaloriyi dengeliyorum
Sabah yürüyüşlerine basladın demek kiAyyy kizlar sabah yuruyuse ciktim da anam bu ne soguk. Hepten kis geldi valla bir kac gune kar duser buralara
Evet canim dun bismillah dedim basladim bakalim hayirlisiyla 50 yi gorurum ins9
Sabah yürüyüşlerine basladın demek ki
Dikkat et canım cokk soguk havalar üşütme
Havuç çiğ daha iyi zaten diyette, pişince diyete uygun olmuyor canımRezene ve hurmam btti negom havuçj çiğ yesem olur mu
Rica ederimTeşekkür ederimNego
Afiyet olsun canım menü spor güzel, suyu azcık daha artır
Hoş geldinHelööö
Hem de ne soğuk buraya yağdı karAyyy kizlar sabah yuruyuse ciktim da anam bu ne soguk. Hepten kis geldi valla bir kac gune kar duser buralara
çok güzel gozukuyor afiyet olsun
Sağol canımçok güzel gozukuyor afiyet olsun
Afiyet olsun canim bende hibuskus demledim valla kis ayinda en iyisi sicacik bitki cayi
Sağol canım, hibuskus da var içindeAfiyet olsun canim bende hibuskus demledim valla kis ayinda en iyisi sicacik bitki cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?