- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Olur tabi canım. Biz ikimiz de sağlam spor yapıyoruz var mısın sen de. Birlikten kuvvet doğar
Harika menü, spor, suBugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım
Canım menü spor su güzel, bisküvi yerine kuru meyve yesen daha iyi olur tatlı isteğin için, mesela kuru incir sütü de artırırBugünkü menüm
Sabah 10.00
1.5 dilim kepekli ekmek 3 dilim köy peyniri az bidon peyniri 1 peynirli omlet
Ara 15.30 16.00
2 zeytinli form çubuk
2 petibör bisküvi
Akşam18.30
1 tabak ekşili ispanak
1 dilim ekmek
Ayran yeşillik
Su 2.5 lt
Spor 5 saat temizlik 5.320 adımZipzip-
Canım bu diyetisyen Menüsü mü? Çok az yemişsin, daha yolun başında bu kadar az yersen ilerde neyden kısacaksın. Su miktarını ve öğünler saatli yazar mısın birde. Spor yapıyor musun?Kahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış
Ara;
Yogurt
Afiyet olsun canım güzel menü4 Aralık
Sabah 8.30 peynir Antep fıstığı 2 lokma ekmek bir elma bir küçük portakal 2 tane yaprak sarma
Saat 12.30 bi kase nohut az lahana turşusu 3 kuru kayısı
Saat 20: iki çeşit peynir zeytin domates bir yumurta
1400 cc su
13 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, susabah
1 Adet (150gr) Peyni̇rli̇ Sandvi̇ç
ÖĞLEN
1 Porsi̇yon Lahana Çorbası
2 Di̇li̇m (30gr) Kepekli̇ Ekmek
1 bardak Ayran
ARA
1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)
2 Adet (15gr) Kuru Kayısı
2 Adet (10gr) Galeta (Kepekli̇)
AKŞAM
1 Porsi̇yon (200gr) Hamsi̇ Tava
1 Su Bardağı Ayran
2 Di̇li̇m (30gr) Kepekli̇ Ekmek
ARA
1 Adet Mandali̇na
1 Adet Havuç
2,5 LİTRE SU
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
TŞK EDERİM CANIM UMARIM BUGÜNDE SÜPER BİR MENÜM OLURHarika menü, spor, su
Canım menü spor su güzel, bisküvi yerine kuru meyve yesen daha iyi olur tatlı isteğin için, mesela kuru incir sütü de artırır
Canım bu diyetisyen Menüsü mü? Çok az yemişsin, daha yolun başında bu kadar az yersen ilerde neyden kısacaksın. Su miktarını ve öğünler saatli yazar mısın birde. Spor yapıyor musun?
Sohbete de gelsene duruma yazdığın diyet mesajları şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤günaydın herkese
Günaydın canım ❤herkese günaydın arkadaşlar.
Günaydın canım ❤Günaydın
Azimlisin olur benceTŞK EDERİM CANIM UMARIM BUGÜNDE SÜPER BİR MENÜM OLUR
Evet canım saatli içiyorum, bir an tamam geçti diyorum tekrar artıyor, ilaç bitene kadar böyle olacak sanırımsağol ablacım sen nasıl oldun? ilaçlarını saatinde alıyor musun
Aa tamam hatırladım canim, o da çok güzel bir spor zaten.Ben dizimden dolayı sadece 3 gün reformer yapıyorum ama
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz4 Aralık Çarşamba menüsü
09.00 kahvaltı
İki dilim peynir ile 2 yumurtalı omlet, yarım dilimden az ekşi mayalı ekmek.
12.30 öğle
1 yagsiz suyla pişmiş kabak,2 kaşık süzme yoğurt.
15.00 ara
2 küçük boy mandalina
17.30 ara
4 tam ceviz (normalde öğle ve akşam yemeğinde tuketmem gerekeni bu şekilde yedim,kabağın içinde sevmedim)
18.00 akşam
1 yagsiz suyla pişmiş kabak, 2 kaşık süzme yoğurt.
Su 2.75 lt
Spor 6000 adım
@Zipzip- @Negohatun @-Artemis_
hadi inşallah ablacımGünaydın
Günaydın
62yi görürsün bence.
abla bir şey dicem ama biliyorsundur belki, kara turpu yatmadan oyup (az kalcak altında tamamen delik olmadan) içine 1 TK bal dokuyorsun,sabaha kadar bal turptan damlıyor aşağı sabah da o balı içince hiç bir şeyin kalmıyor bir denesen aslındaEvet canım saatli içiyorum, bir an tamam geçti diyorum tekrar artıyor, ilaç bitene kadar böyle olacak sanırım
Agzın bal yesin valla çıksın artık yine baktım sağa sola yok bulamadımİki güne eski makinen de çıkar ortaya
Günaydın tatlışGünaydın arkadaşlar
Evet canım biliyorum bunu çocuklara öksürük olunca yapıyorum hep, birde kendime deniyim, geçen gün durumda biri daha yazmıştı, unutmazsam aldırayım bugün. Çocukların eksik listesini söylemekten kendininkini unutuyorumhadi inşallah ablacım
abla bir şey dicem ama biliyorsundur belki, kara turpu yatmadan oyup (az kalcak altında tamamen delik olmadan) içine 1 TK bal dokuyorsun,sabaha kadar bal turptan damlıyor aşağı sabah da o balı içince hiç bir şeyin kalmıyor bir denesen aslında
Çok güzel bir tarif ben çok yaparım çocuklara doktor söylemişti çocuklarınıza ilaç yerine bunu içirin diye ben büyük kara turp alıp içini oyuyorum içine balı doldurup turpun altını kürdanla deliyorum turp balı sulandırıyor deldigin yerden akıyor şifa şifa dene mutlakahadi inşallah ablacım
abla bir şey dicem ama biliyorsundur belki, kara turpu yatmadan oyup (az kalcak altında tamamen delik olmadan) içine 1 TK bal dokuyorsun,sabaha kadar bal turptan damlıyor aşağı sabah da o balı içince hiç bir şeyin kalmıyor bir denesen aslında
Severim seniAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Evet canım bende çok yaparım bunu. Birde balın içine kuru soğan doğrayıp onu şurup gibi veririmÇok güzel bir tarif ben çok yaparım çocuklara doktor söylemişti çocuklarınıza ilaç yerine bunu içirin diye ben büyük kara turp alıp içini oyuyorum içine balı doldurup turpun altını kürdanla deliyorum turp balı sulandırıyor deldigin yerden alıyor şifa şifa dene mutlakaNego
Daha iyiyim ama bi tam iyileştim diyemiyorum.. sen nasılsın?Günaydın nasıl oldun canım
Evet canım biliyorum bunu çocuklara öksürük olunca yapıyorum hep, birde kendime deniyim, geçen gün durumda biri daha yazmıştı, unutmazsam aldırayım bugün. Çocukların eksik listesini söylemekten kendininkini unutuyorum
aynen birebir geliyor ilaç niyetine sağlıklıÇok güzel bir tarif ben çok yaparım çocuklara doktor söylemişti çocuklarınıza ilaç yerine bunu içirin diye ben büyük kara turp alıp içini oyuyorum içine balı doldurup turpun altını kürdanla deliyorum turp balı sulandırıyor deldigin yerden alıyor şifa şifa dene mutlakaNego
Ben de eskiyi bulunca birini kızına verirsin diyordum ama ortak belliymiş zatenAgzın bal yesin valla çıksın artık yine baktım sağa sola yok bulamadımeşime kötü oldu traş bıçak başlığını o kullanıyordu sakallarını toplamak için bugün aldıgıma diyoki aç bakalım tras başlığı varmı dedim yok malesef üzüldü ortagım sanki evde 4 tane traş makinası var git onları kullan benenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?