Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harika menü, spor, su
Canım menü spor su güzel, bisküvi yerine kuru meyve yesen daha iyi olur tatlı isteğin için, mesela kuru incir sütü de artırır
Kahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış

Ara;
Yogurt
Canım bu diyetisyen Menüsü mü? Çok az yemişsin, daha yolun başında bu kadar az yersen ilerde neyden kısacaksın. Su miktarını ve öğünler saatli yazar mısın birde. Spor yapıyor musun?
Sohbete de gelsene duruma yazdığın diyet mesajları şahane
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su

TŞK EDERİM CANIM UMARIM BUGÜNDE SÜPER BİR MENÜM OLUR

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Günaydın

Günaydın

62yi görürsün bence.
hadi inşallah ablacım
Evet canım saatli içiyorum, bir an tamam geçti diyorum tekrar artıyor, ilaç bitene kadar böyle olacak sanırım
abla bir şey dicem ama biliyorsundur belki, kara turpu yatmadan oyup (az kalcak altında tamamen delik olmadan) içine 1 TK bal dokuyorsun,sabaha kadar bal turptan damlıyor aşağı sabah da o balı içince hiç bir şeyin kalmıyor bir denesen aslında

İki güne eski makinen de çıkar ortaya
Agzın bal yesin valla çıksın artık yine baktım sağa sola yok bulamadım eşime kötü oldu traş bıçak başlığını o kullanıyordu sakallarını toplamak için bugün aldıgıma diyoki aç bakalım tras başlığı varmı dedim yok malesef üzüldü ortagım sanki evde 4 tane traş makinası var git onları kullan benenee

Evet canım biliyorum bunu çocuklara öksürük olunca yapıyorum hep, birde kendime deniyim, geçen gün durumda biri daha yazmıştı, unutmazsam aldırayım bugün. Çocukların eksik listesini söylemekten kendininkini unutuyorum

Çok güzel bir tarif ben çok yaparım çocuklara doktor söylemişti çocuklarınıza ilaç yerine bunu içirin diye ben büyük kara turp alıp içini oyuyorum içine balı doldurup turpun altını kürdanla deliyorum turp balı sulandırıyor deldigin yerden akıyor şifa şifa dene mutlaka Nego

Son düzenleme:
Evet canım bende çok yaparım bunu. Birde balın içine kuru soğan doğrayıp onu şurup gibi veririm
Dün öksürük için oğluma sütle ve hatmi çiçeği çayı yaptım, şıp diye kesti cidden, bunca zaman boşa beklemişim

aynen birebir geliyor ilaç niyetine sağlıklı

Ben de eskiyi bulunca birini kızına verirsin diyordum ama ortak belliymiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…