Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 651.Etap ***

Ytmz(63.6/
snglmlk(63.0/
Canfeb(67.7/
merryangel(71.0/
Malipina(98.6/
Bonus(109.5/

6.Takım Ortalaması :%

Free liste

Elhan (61.1/ ) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 58.9/
Negohatun(71/) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00 (66.9) yeni uye
mavitosbik07 (61.9)yeni üye
pastel34(62.8/)649.etapta 63.7 izne ayrılan üye
birmuhendisanne (57.6/) 649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
Elalis
_happy_mom_
Poyraznisam
-Artemis
lalegul52

Son düzenleme:
Kuzu ben listeye ne zaman girebilirim bide ayrildigimm kilodan eksi olarak dondugum icin sikinti olur mu

Yok be canim olur yarin baslayalim birbirimizide motive ederiz

Benim rutin sporum bu canim eski arkadaslar bilir beslenme seklimde farklidir benim normal diyet gibi beslenmiyorum vucut yapima ve yag oranima gore alip yaktigim kaloriyi dengeliyorum
Bana da ogretsen keşke şu işi canım.

Tamam canim

Kuzum yag kas oranini ve kan testlerini gormeden sana yardim edemem ben kilo verdigim surecte her ay duzenli kan verip baktiriyorum
Yakın zamanda kan testi yaptırmadım, yağ kas ölçümü yapılmıştı bir ay öncesinde falan. Nereden öğrenebilirim bir kaynak var mı. Kan testi yaptırıp bakmak isterim.

Yakın zamanda kan testi yaptırmadım, yağ kas ölçümü yapılmıştı bir ay öncesinde falan. Nereden öğrenebilirim bir kaynak var mı. Kan testi yaptırıp bakmak isterim.
Kuzum ben uzun yillar diyetisyen yaninda calistim bir cok spor hocasiyla program duzenledim o yuzden bu konuda bilgi birikimim var. Bir diyetisyenden kas yag oranini ogrenirsen kilo duzenlemesi beslenme kalorisi gibi durumlarda yardimci olabilirim sana ha diyetisyen degilim onuda soyliyim

Sağol canım,öğrenince yazarım sana diyetisyen değilsin ama bu işi bildiğin çok belli.

Merhaba arkadaşlar
Tamam canım teşekkürler
Dun akşam yemeği yemeyip açlık süresini uzatınca bugün eksi gördüm, tabi bunu sürekli yapmam
Benim de hic sevmediğim ogundur kahvaltı
Ama tabi kahvaltı önemli

Kahvaltı candır yaa, tüm öğünlerde kahvaltı yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…