- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hibiskus metabolizma hızlandırır diyolar doğru mu acaba o aktarda ben de görmüştüm baya kişi alıyorduSağol canım, hibuskus da var içinde
Afiyet olsun canım ❤
Onu bilmiyorum da canım c vitamini var diye aldırmıştım benhibiskus metabolizma hızlandırır diyolar doğru mu acaba o aktarda ben de görmüştüm baya kişi alıyordu
Sağol canımAfiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ne çayı bu
Hibuskus hem sut arttirir hemde ogun onceleri icilirse metabolizmayi hizlandirip kilo vermeye yardimci olurhibiskus metabolizma hızlandırır diyolar doğru mu acaba o aktarda ben de görmüştüm baya kişi alıyordu
Kuzu ben listeye ne zaman girebilirim bide ayrildigimm kilodan eksi olarak dondugum icin sikinti olur mu***6.Takım 651.Etap ***
Ytmz(63.6/
snglmlk(63.0/
Canfeb(67.7/
merryangel(71.0/
Malipina(98.6/
Bonus(109.5/
6.Takım Ortalaması :%
Free liste
Elhan (61.1/ ) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 58.9/
Negohatun(71/) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00 (66.9) yeni uye
mavitosbik07 (61.9)yeni üye
pastel34(62.8/)649.etapta 63.7 izne ayrılan üye
birmuhendisanne (57.6/) 649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
Elalis
_happy_mom_
Poyraznisam
-Artemis
lalegul52
Bu hafta ortalamaya göre hareket ederiz canım sıkıntı yok listeye girmede yüzden bölünecek sadeceKuzu ben listeye ne zaman girebilirim bide ayrildigimm kilodan eksi olarak dondugum icin sikinti olur mu
Bana da ogretsen keşke şu işi canım.Yok be canimolur yarin baslayalim birbirimizide motive ederiz
Benim rutin sporum bu canim eski arkadaslar bilir beslenme seklimde farklidir benim normal diyet gibi beslenmiyorum vucut yapima ve yag oranima gore alip yaktigim kaloriyi dengeliyorum
Tamam canimBu hafta ortalamaya göre hareket ederiz canım sıkıntı yok listeye girmede yüzden bölünecek sadece
Kuzum yag kas oranini ve kan testlerini gormeden sana yardim edemem ben kilo verdigim surecte her ay duzenli kan verip baktiriyorumBana da ogretsen keşke şu işi canım.
Yakın zamanda kan testi yaptırmadım, yağ kas ölçümü yapılmıştı bir ay öncesinde falan. Nereden öğrenebilirim bir kaynak var mı. Kan testi yaptırıp bakmak isterim.Tamam canim
Kuzum yag kas oranini ve kan testlerini gormeden sana yardim edemem ben kilo verdigim surecte her ay duzenli kan verip baktiriyorum
Kuzum ben uzun yillar diyetisyen yaninda calistim bir cok spor hocasiyla program duzenledim o yuzden bu konuda bilgi birikimim var. Bir diyetisyenden kas yag oranini ogrenirsen kilo duzenlemesi beslenme kalorisi gibi durumlarda yardimci olabilirim sana ha diyetisyen degilim onuda soyliyimYakın zamanda kan testi yaptırmadım, yağ kas ölçümü yapılmıştı bir ay öncesinde falan. Nereden öğrenebilirim bir kaynak var mı. Kan testi yaptırıp bakmak isterim.
Sağol canım,öğrenince yazarım sanaKuzum ben uzun yillar diyetisyen yaninda calistim bir cok spor hocasiyla program duzenledim o yuzden bu konuda bilgi birikimim var. Bir diyetisyenden kas yag oranini ogrenirsen kilo duzenlemesi beslenme kalorisi gibi durumlarda yardimci olabilirim sana ha diyetisyen degilim onuda soyliyim
Tamam canım teşekkürlerBen takip etmeleri kolay olsun diye zıpzıp ve negohatunu etiketliyorum. Biri kaptan, biri de eli sopalı. Aslında benim de takip etmem lazım ama bu aralar koşturmacam biraz çok, yani istersen beni de etiketleyebilirsin. Bı de takımdan birini kendine rakip veya yoldaş seçersen o görsün diye onu da eklersin. Kimseyi eklemeden de olur bu arada. Ama her gün menü yaz mutlaka ve diğer menuleri de yorumla canım. Menü yorumu çok önemli.
Dun akşam yemeği yemeyip açlık süresini uzatınca bugün eksi gördüm, tabi bunu sürekli yapmamBörek yani börek tebrikler
Afiyet olsun güzel menü, su çok az
Güzel menü spor
Spor listesi yok canım
Öğünleri atlıyorsun canım böyle takılır kilon
Afiyet olsun güzel menü su
Afiyet olsun menüler güzel
Afiyet olsun güzel menü ama az mı sanki
Afiyet olsun güzel menü
Yine öğün atlamışsınsu iyi spor da
Afiyet olsun güzel menü ve harika spor
Benim de hic sevmediğim ogundur kahvaltımenün çok güzel ablacm
afiyet olsun canım menünde sporunda güzel
afiyet olsun canım benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır o yüzden detoks yapamıyorum kahvaltı yapamazsam duramam
spor müko canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün güzel
Kahvaltı candır yaa, tüm öğünlerde kahvaltı yapabilirimMerhaba arkadaşlar
Tamam canım teşekkürler
Dun akşam yemeği yemeyip açlık süresini uzatınca bugün eksi gördüm, tabi bunu sürekli yapmam
Benim de hic sevmediğim ogundur kahvaltı
Ama tabi kahvaltı önemli
Kız menüyü akşam yazmıyoz muGünaydın güzellik
Menü nerdee menü
Ha aynı ben hergün yaparımKahvaltı candır yaa, tüm öğünlerde kahvaltı yapabilirim
Diyet yapmıyor olsak gömerim o pideleriHa aynı ben hergün yaparımhele bide pide deermişim şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?