Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyene mi gidiyorsun, kendin mi yapıyorsun bilmiyorum ama 4 ceviz fazla gibi geldi ama sporun çok iyi.
Afiyet olsun, gayet güzel bi menü
Afiyet olsun, cok iyi bi menü, suyun cok iyi keske ben de öyle icebilsem
Kahvaltıda 3 4 dilim peynir fazla olmuş artı peynirli omlet de yemissin bol protein olmuş, suyun cok iyi afiyet olsun
Kahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış

Ara;
Yogurt
Tahıl grubu fazla kaçmış gibi ama genel olarak hafif beslenmissin afiyet olsun
Afiyet olsun, akşam yemeğin gecikmiş, suyun da benim gibi az olmuş
Afiyet olsun, sandviç yaklaşık 4 5 dl ekmek yerine geçmiş, bir de bir dl ekmek 25 gr oluyor, yani 30 gr 2 dl ekmek yazinca söylemek istedim
Suyun da cok iyi
Kabak detoksu yapıyorsun sanırım, gayet hafif olmuş, afiyet olsun, suyun cok iyi
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
bi dilim tb ekmek
peynirli yumurta
2 çeri
7 8 zeytin

akşam 18.30
bi kase tarhana çorbası
Yarım tabak makarna
Yoğurt
Su 1.5
45 dk yürüyüş
Zipzip- Nego
Afiyet olsun, akşam sadece tahıl grubu yemissin, makarnayi 3 yemek kaşığı gibi olsaydi daha iyi olurdu.

Afiyet olsun canım ne çayı bu
Elma, mandalina, limon, çubuk tarçın, tane karanfil kaynattım, sonra hibuskus atıp demledim canım
Menü yorumlarını sen daha doğru yaparsın o zaman
Kız menüyü akşam yazmıyoz mu
Ay sen dünü yazdın dimi, pardon datlum

Evet canım iki günlük detoks yaptım. Bugün de akşam yine kabak yedim.

Eveeet yarın tartı günü, herkes aktif olmaya çalışsın kızlar, o çoşkuyu heyecanı hissedelim yaaaa

Ya da siz bilirsiniz yani

Eki Görüntüle 2562265
Tatlım hastanede olacağım, iki ayrı hastane iki ayrı doktor ama mümkün olduğunca bu heyecanı yaşayacağım burda, bu hafta derece alırız inşallah.

Tatlım hastanede olacağım, iki ayrı hastane iki ayrı doktor ama mümkün olduğunca bu heyecanı yaşayacağım burda, bu hafta derece alırız inşallah.
Evet senin hastane işin vardı, hayırlı haberler al inşaallah
Hayırdır nereye gidiyorsun bu saatte
Yoruldum canım bugün mecburen, kitap okuyup dinlenmek istiyorum.
Telefonu şarja taktım

merryangel Pazartesi gününden beri siteye girmemissin yarın da gelmezsen izne ayırıyorum bilgin olsun
Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.

Evet senin hastane işin vardı, hayırlı haberler al inşaallah ❤

Yoruldum canım bugün mecburen, kitap okuyup dinlenmek istiyorum.
Telefonu şarja taktım
Ben bu sabah çok erken kalkmistim,bir de staj vardı çok yorulmusum yatıyorum. Sana da iyi okumalar iyi dinlenmeler canim. Çok öpüyorum

Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım artık iyisindir.

Çok geçmiş olsun canım. Umarım artık iyisindir.
Saol canım. Çok şükür toparladım. Bugün artık eve gelebildim. Kendimi iyi hissediyorum. Bu süre de tabi buraya da giremedim. Zipzip- kaçtığımı sandı sanırım :)

Bende geçen gün tuğçeyi hacamata götürürken peynircinin önünden geçtim gövermiş peynir gördüm dedim şimdi lavaşla olacak yanında çay yemede yanında yat oruç olunca insanın canı sevmediği şeyi bile çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…