İyi seyirler canım, bak sen keyfine.Kızlar film izliyoruz ablamla müsait olunca geleceğim
Sağol canım ❤İyi seyirler canım, bak sen keyfine.
Diyetisyene mi gidiyorsun, kendin mi yapıyorsun bilmiyorum ama 4 ceviz fazla gibi geldi ama sporun çok iyi.Sabah 6.00 20.000 bin adim
Sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 lt limonlu su 4 tam ceviz bir dilim beyaz peynir iki yaprak marul 2 dal yesil sogan bir domates
11.30 bir kuru kasi bir kuru erik 3 yk yogurt
14.00 6 kasik lahana corbasi
16.00 sekersiz turk kahvesi 2 tane diyet tatli ( ev yapimi)
18.00 minik bir kase etli kuru bamya corbasi
21.00 3 yk pul biberli limonlu yogurt
Toplam 3.7 lt su
20.000 bin adima ek olarak 45 dk jilian
45 dk leslie 5 mile 15 dk hizli mekik 6+6 dk plank
Afiyet olsun, cok iyi bi menü, suyun cok iyi keske ben de öyle icebilsemBugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım
Kahvaltıda 3 4 dilim peynir fazla olmuş artı peynirli omlet de yemissin bol protein olmuş, suyun cok iyi afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 10.00
1.5 dilim kepekli ekmek 3 dilim köy peyniri az bidon peyniri 1 peynirli omlet
Ara 15.30 16.00
2 zeytinli form çubuk
2 petibör bisküvi
Akşam18.30
1 tabak ekşili ispanak
1 dilim ekmek
Ayran yeşillik
Su 2.5 lt
Spor 5 saat temizlik 5.320 adımZipzip-
Tahıl grubu fazla kaçmış gibi ama genel olarak hafif beslenmissin afiyet olsunKahvaltı;
Kibrit kutusu peynir
1 Domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam;
1 kase çorba
1 patates fırınlanmış
Ara;
Yogurt
Afiyet olsun, akşam yemeğin gecikmiş, suyun da benim gibi az olmuş4 Aralık
Sabah 8.30 peynir Antep fıstığı 2 lokma ekmek bir elma bir küçük portakal 2 tane yaprak sarma
Saat 12.30 bi kase nohut az lahana turşusu 3 kuru kayısı
Saat 20: iki çeşit peynir zeytin domates bir yumurta
1400 cc su
13 dakika yürüyüş
Afiyet olsun, sandviç yaklaşık 4 5 dl ekmek yerine geçmiş, bir de bir dl ekmek 25 gr oluyor, yani 30 gr 2 dl ekmek yazinca söylemek istedimsabah
1 Adet (150gr) Peyni̇rli̇ Sandvi̇ç
ÖĞLEN
1 Porsi̇yon Lahana Çorbası
2 Di̇li̇m (30gr) Kepekli̇ Ekmek
1 bardak Ayran
ARA
1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)
2 Adet (15gr) Kuru Kayısı
2 Adet (10gr) Galeta (Kepekli̇)
AKŞAM
1 Porsi̇yon (200gr) Hamsi̇ Tava
1 Su Bardağı Ayran
2 Di̇li̇m (30gr) Kepekli̇ Ekmek
ARA
1 Adet Mandali̇na
1 Adet Havuç
2,5 LİTRE SU
1 SAAT YÜRÜYÜŞ
Kabak detoksu yapıyorsun sanırım, gayet hafif olmuş, afiyet olsun, suyun cok iyi4 Aralık Çarşamba menüsü
09.00 kahvaltı
İki dilim peynir ile 2 yumurtalı omlet, yarım dilimden az ekşi mayalı ekmek.
12.30 öğle
1 yagsiz suyla pişmiş kabak,2 kaşık süzme yoğurt.
15.00 ara
2 küçük boy mandalina
17.30 ara
4 tam ceviz (normalde öğle ve akşam yemeğinde tuketmem gerekeni bu şekilde yedim,kabağın içinde sevmedim)
18.00 akşam
1 yagsiz suyla pişmiş kabak, 2 kaşık süzme yoğurt.
Su 2.75 lt
Spor 6000 adım
@Zipzip- @Negohatun @-Artemis_
Afiyet olsun, akşam sadece tahıl grubu yemissin, makarnayi 3 yemek kaşığı gibi olsaydi daha iyi olurdu.
Bende bendeKahvaltı candır yaa, tüm öğünlerde kahvaltı yapabilirim
Elma, mandalina, limon, çubuk tarçın, tane karanfil kaynattım, sonra hibuskus atıp demledim canımAfiyet olsun canım ne çayı bu
Menü yorumlarını sen daha doğru yaparsın o zamanKuzum ben uzun yillar diyetisyen yaninda calistim bir cok spor hocasiyla program duzenledim o yuzden bu konuda bilgi birikimim var. Bir diyetisyenden kas yag oranini ogrenirsen kilo duzenlemesi beslenme kalorisi gibi durumlarda yardimci olabilirim sana ha diyetisyen degilim onuda soyliyim
Ay sen dünü yazdın dimi, pardon datlumKız menüyü akşam yazmıyoz mu
Evet canım iki günlük detoks yaptım. Bugün de akşam yine kabak yedim.Diyetisyene mi gidiyorsun, kendin mi yapıyorsun bilmiyorum ama 4 ceviz fazla gibi geldi ama sporun çok iyi.
Afiyet olsun, gayet güzel bi menü
Afiyet olsun, cok iyi bi menü, suyun cok iyi keske ben de öyle icebilsem
Kahvaltıda 3 4 dilim peynir fazla olmuş artı peynirli omlet de yemissin bol protein olmuş, suyun cok iyi afiyet olsun
Tahıl grubu fazla kaçmış gibi ama genel olarak hafif beslenmissin afiyet olsun
Afiyet olsun, akşam yemeğin gecikmiş, suyun da benim gibi az olmuş
Afiyet olsun, sandviç yaklaşık 4 5 dl ekmek yerine geçmiş, bir de bir dl ekmek 25 gr oluyor, yani 30 gr 2 dl ekmek yazinca söylemek istedim
Suyun da cok iyi
Kabak detoksu yapıyorsun sanırım, gayet hafif olmuş, afiyet olsun, suyun cok iyi
Afiyet olsun, akşam sadece tahıl grubu yemissin, makarnayi 3 yemek kaşığı gibi olsaydi daha iyi olurdu.
Bugün bizim burdaki alışveriş merkezinin önüne standlar kurulmuş. Erzurum da vardı. Koca torba govermis Erzurum peyniri aldık. Haftasonu kahvaltısını heyecanla bekliyorum. Bu akşam yemedim yarın tartı var diyeBende bende
Tatlım hastanede olacağım, iki ayrı hastane iki ayrı doktorEveeet yarın tartı günü, herkes aktif olmaya çalışsın kızlar, o çoşkuyu heyecanı hissedelim yaaaa
Ya da siz bilirsiniz yani
Eki Görüntüle 2562265
Ben bugün geç yedim,eve geç geldik. Neyseki dışardaki kalorili yiyeceklere karşı koyabildimBen yemeğimi erkwn yedim bugün✌
Hayırdır nereye gidiyorsun bu saatteİyi geceler diyeyim şimdiden, sabah ola hayrola
Evet senin hastane işin vardı, hayırlı haberler al inşaallahTatlım hastanede olacağım, iki ayrı hastane iki ayrı doktorama mümkün olduğunca bu heyecanı yaşayacağım burda, bu hafta derece alırız inşallah.
Yoruldum canım bugün mecburen, kitap okuyup dinlenmek istiyorum.Hayırdır nereye gidiyorsun bu saatte
Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.merryangel Pazartesi gününden beri siteye girmemissin yarın da gelmezsen izne ayırıyorum bilgin olsun
Ben bu sabah çok erken kalkmistim,bir de staj vardı çok yorulmusum yatıyorum. Sana da iyi okumalar iyi dinlenmeler canim. Çok öpüyorumEvet senin hastane işin vardı, hayırlı haberler al inşaallah ❤
Yoruldum canım bugün mecburen, kitap okuyup dinlenmek istiyorum.
Telefonu şarja taktım
Çok geçmiş olsun canım. Umarım artık iyisindir.Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Saol canım. Çok şükür toparladım. Bugün artık eve gelebildim. Kendimi iyi hissediyorum. Bu süre de tabi buraya da giremedim.Çok geçmiş olsun canım. Umarım artık iyisindir.
Bende geçen gün tuğçeyi hacamata götürürken peynircinin önünden geçtim gövermiş peynir gördüm dedim şimdi lavaşla olacak yanında çay yemede yanında yat oruç olunca insanın canı sevmediği şeyi bile çekiyorBugün bizim burdaki alışveriş merkezinin önüne standlar kurulmuş. Erzurum da vardı. Koca torba govermis Erzurum peyniri aldık. Haftasonu kahvaltısını heyecanla bekliyorum. Bu akşam yemedim yarın tartı var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?