Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kereviz salatası efsaeydi, hazır abla

Canim 1 kg hamsi 1 bag maydanoz yarim bag yesil sogan 1 kuru sogan birazcik varsa prasanin yesil yapragi azcikta paziyi minik minik dogradim uzerine 1 yumurta bir fiske tuz karabiber pulbiber 3 dis sarimsak rendesi cok az zeytin yagi duruma gore ki ben genelde 4 yk misir unu kullaniyorum katip kofte gibi yoguruyorum ister zeytin yaginda kizart ister firinda pisir

Merhaba . İyi akşamlar. Kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım. Bugün kendimi hiç iyi hiss etmedim. Motivasyonumun düştüğünü anladım. Bundan böyle buraya daha sık gelmeye çalışaçağım. Bide bugün regl oldum. Çok zor geçti biraz fazla yedim ama sağlıksız zararlı birşey yemedim.

Suyu arttir canim mumkunse 30 dk da spor yap evdeki aktiflikle egzersiz sirasindaki kardiyo ayni degil birde bir tavsiye zayiflama surecinde nescafe tuketimi onerilmez
Su kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Kocanı bırak de nescafeyi bırak deme nolaarrr

Su kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Bende seviyorum, bağırsaklari 6çalıştırıyor benim

Amin... Tez vakitte iyileşirsin inşallah
-500 daha gördüm canım
Senin menülere bu göz atayim ne yiyorsun diye .
Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Canım ya çok geçmiş olsun inşaAllah tez vakitte şifa bulur yavrucak.

Hay allah iyiligini versin gece gece ne guldum ya

Merak edip bı ara baktım ama çok incelemedim. Pek bişey de anlamadım canım. Sen neler biliyorsun
Bende çok anlayamadım. Bilgiler çok karışık. Tek anladığım karbonhidratı azaltacaksın, ama baya azaltacaksın. Meyvelerde falan da karbon var. O nedenler belirli meyveler dışında onlarda yasak. Unlu yapılan yiyecekler kesinlikle yasak zaten. Anladığım bu. Ama yağ alımını artıracaksın.

Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…