- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
kereviz salatası efsaeydi, hazır ablaCanım beğendin mi kereviz salatasını? Menun çok güzel. Tam benlik. Hindi füme kendin mi pisirdin.Hazirsa uzak dur tatlım.
Makarna ve kısıri kalori olarak düşünüp tuketirsen ertesi gün hiçbir eksisini göremezsin tatlım. Metabolizman iyi işliyorsa erkekler gibi bir şey diyemem ama.Hmmmm akşamı gecistirmen çok iyi fikir olmuş. Afiyet olsun.
Güzel bir gün gecirmişsin. Ben az yeme taraftarı olduğum için bu yorumu aldın normalde az diyecekler bilgin olsun şekerim.
Harikaaaaaaaaa
Waaaaaaw harika ötesi bir spor maşallah. Hamsi köfte nasıl yapıyorsun kuzum? Yarın bol eksili bir gün gelecek . Afiyet olsun.
Cukulatacim kacamaksiz güzel bir menü ellerine sağlık afiyet olsun.Suyu unutmuşsun acaba içmeyi mi yazmayı mi
Şekere bak hele...İthaflar falan...
Kuzum afiyet olsun biraz karışık ama tehlikeli bir yiyecek göremedim...Antep fıstığı, pestil yumurta kombinin çok ilginç
Bebeğim işlenmiş gıdaları hayatından ufaktan alışa alışa çıkar. Sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmeyelim. Ben de seviyorum kereviz salatasını.kereviz salatası efsaeydi, hazır abla
Canim 1 kg hamsi 1 bag maydanoz yarim bag yesil sogan 1 kuru sogan birazcik varsa prasanin yesil yapragi azcikta paziyi minik minik dogradim uzerine 1 yumurta bir fiske tuz karabiber pulbiber 3 dis sarimsak rendesi cok az zeytin yagi duruma gore ki ben genelde 4 yk misir unu kullaniyorum katip kofte gibi yoguruyorum ister zeytin yaginda kizart ister firinda pisirCanım beğendin mi kereviz salatasını? Menun çok güzel. Tam benlik. Hindi füme kendin mi pisirdin.Hazirsa uzak dur tatlım.
Makarna ve kısıri kalori olarak düşünüp tuketirsen ertesi gün hiçbir eksisini göremezsin tatlım. Metabolizman iyi işliyorsa erkekler gibi bir şey diyemem ama.Hmmmm akşamı gecistirmen çok iyi fikir olmuş. Afiyet olsun.
Güzel bir gün gecirmişsin. Ben az yeme taraftarı olduğum için bu yorumu aldın normalde az diyecekler bilgin olsun şekerim.
Harikaaaaaaaaa
Waaaaaaw harika ötesi bir spor maşallah. Hamsi köfte nasıl yapıyorsun kuzum? Yarın bol eksili bir gün gelecek . Afiyet olsun.
Cukulatacim kacamaksiz güzel bir menü ellerine sağlık afiyet olsun.Suyu unutmuşsun acaba içmeyi mi yazmayı mi
Şekere bak hele...İthaflar falan...
Kuzum afiyet olsun biraz karışık ama tehlikeli bir yiyecek göremedim...Antep fıstığı, pestil yumurta kombinin çok ilginç
hindi füme zararlı miydi hiç bilmiodumBebeğim işlenmiş gıdaları hayatından ufaktan alışa alışa çıkar. Sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmeyelim. Ben de seviyorum kereviz salatasını.
Evet ama ben hep böyle az yiyorum zatenGüzel bir gün gecirmişsin. Ben az yeme taraftarı olduğum için bu yorumu aldın normalde az diyecekler bilgin olsun şekerim.
Su kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallahSuyu arttir canim mumkunse 30 dk da spor yap evdeki aktiflikle egzersiz sirasindaki kardiyo ayni degil birde bir tavsiye zayiflama surecinde nescafe tuketimi onerilmez
Bende seviyorum, bağırsaklari 6çalıştırıyor benimSu kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Kocanı bırak de nescafeyi bırak deme nolaarrr
Amin... Tez vakitte iyileşirsin inşallahİyi günler arkadaşlar.. hastalık bir türlü beni bırakmadı.. dün ateşim 38i geçti.. dudağımda yara çıktı.. parmak uçlarıma kdr ağrıyo
Allahım sen en kısa zmnda sağlığıma kavuşup düzenli spor yapmamı nasip et..
Senin menülere bu göz atayim-500 daha gördüm canım
Canım ya çok geçmiş olsun inşaAllah tez vakitte şifa bulur yavrucak.Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Düşünemiyorum bile bıraktığımıBende seviyorum, bağırsaklari 6çalıştırıyor benim
Hay allah iyiligini versin gece gece ne guldum yaSu kesinlikle artmalı.evde de tadilat badana boya var spora hiç halim kalmıyor,şu işlerimi.bitireyim hem spor yapıcam hem burda aktif olucam inşallah
Kocanı bırak de nescafeyi bırak deme nolaarrr
Bende çok anlayamadım. Bilgiler çok karışık. Tek anladığım karbonhidratı azaltacaksın, ama baya azaltacaksın. Meyvelerde falan da karbon var. O nedenler belirli meyveler dışında onlarda yasak. Unlu yapılan yiyecekler kesinlikle yasak zaten. Anladığım bu. Ama yağ alımını artıracaksın.Merak edip bı ara baktım ama çok incelemedim. Pek bişey de anlamadım canım. Sen neler biliyorsun
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun. Merycim.
Çok geçmiş olsun canımYok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?