Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tuğçeyi babası okula götürdü kızlarla kafası dagılsın dedi onada değişiklik olur diye msj attım keyfi nasıl diye resim attı acildeler mış yine başı agrımış iğne vurmuşlar tomografi çekmişler şimdide hava veriyorlarmış geleyim dedim izin vermedi bu saatte yola çıkma diye dua edin ne olur bi çare bulalım artık

Dünde öğretmeni aradı gittim okuldan aldım acile götürdüm serum taktılar eve geldik ilgilenmediler eşim bugün baya bi sitem etmiş hergün burdayız bi çare bulun artık diye ilgilenmişler şükür
İnternetten araştırsanız başka şehire hastane için gtme sansınız durumunuz var mı canım acıbadem falan prof doktorlar

Evde de tandır lavasi var. Eşim aynı söylediğin üçlüyü yapıp yedi valla. Gövermiş sevmiyorsun sen dimi.

Dünde öğretmeni aradı gittim okuldan aldım acile götürdüm serum taktılar eve geldik ilgilenmediler eşim bugün baya bi sitem etmiş hergün burdayız bi çare bulun artık diye ilgilenmişler şükür
Canım çok geçmiş olsun,valla hep dua ediyorum. Neden olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bir an önce derdi bulunup Allah da şifasını versin canım.

Tahıl grubu fazla kaçmış derken ne gibi mesela ? Dikkat edeyim

Yorum icin tesekurler

Zipzipim yarın listeye girebilir miyim?

Su miktariniz yetersiz ayrica kisir ve makarnanin miktarini belirtmeniz gerekiyor onun disinda menunuz iyi fakat spor yapmalisiniz
Suyu arttir canim mumkunse 30 dk da spor yap evdeki aktiflikle egzersiz sirasindaki kardiyo ayni degil birde bir tavsiye zayiflama surecinde nescafe tuketimi onerilmez
Menu guzel su miktarini arttirip egzersiz eklersen daha guzel verim alabilirsin
Kahvaltı
1 adet Domates
1 adet Salatalık
Kibrit kutusu peynir
5 zeytin

Akşam;
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Köfte boyu haşlanmış et
3 yemek kaşığı yoğurt
Sabah aksam beslenme sekli guzel menunuz de gayet iyi fakat su ve spor Nerde

Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Geçmiş olsun. Merycim.
Çok üzüldüm. Tez zamanda çare bulunur inşallah.
Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Canım Allah kolaylık versin. Tugcem çabucak kurtulsun şifa bulsun .

Canım beğendin mi kereviz salatasını? Menun çok güzel. Tam benlik. Hindi füme kendin mi pisirdin.Hazirsa uzak dur tatlım.
Makarna ve kısıri kalori olarak düşünüp tuketirsen ertesi gün hiçbir eksisini göremezsin tatlım. Metabolizman iyi işliyorsa erkekler gibi bir şey diyemem ama.Hmmmm akşamı gecistirmen çok iyi fikir olmuş. Afiyet olsun.
Güzel bir gün gecirmişsin. Ben az yeme taraftarı olduğum için bu yorumu aldın normalde az diyecekler bilgin olsun şekerim.
Harikaaaaaaaaa
Waaaaaaw harika ötesi bir spor maşallah. Hamsi köfte nasıl yapıyorsun kuzum? Yarın bol eksili bir gün gelecek . Afiyet olsun.
Kahvaltı
1 adet Domates
1 adet Salatalık
Kibrit kutusu peynir
5 zeytin

Akşam;
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Köfte boyu haşlanmış et
3 yemek kaşığı yoğurt
Cukulatacim kacamaksiz güzel bir menü ellerine sağlık afiyet olsun.Suyu unutmuşsun acaba içmeyi mi yazmayı mi
Şekere bak hele... İthaflar falan...
Kuzum afiyet olsun biraz karışık ama tehlikeli bir yiyecek göremedim...Antep fıstığı, pestil yumurta kombinin çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…