Kabak iyi kilo verdiriyor, ben de bi ara yapmıştımEvet canım iki günlük detoks yaptım. Bugün de akşam yine kabak yedim.
Yırttın negoşun merdanesindenBen bugün geç yedim,eve geç geldik. Neyseki dışardaki kalorili yiyeceklere karşı koyabildim
İnternetten araştırsanız başka şehire hastane için gtme sansınız durumunuz var mı canım acıbadem falan prof doktorlarDünde öğretmeni aradı gittim okuldan aldım acile götürdüm serum taktılar eve geldik ilgilenmediler eşim bugün baya bi sitem etmiş hergün burdayız bi çare bulun artık diye ilgilenmişler şükür
Merak edip bı ara baktım ama çok incelemedim. Pek bişey de anlamadım canım. Sen neler biliyorsunArkadaşlar aranızda ketojenik beslenen var mı? Bu aralar çok fazla araştırmaya başladım da. Nedir, ne değidlir?
Evde de tandır lavasi var. Eşim aynı söylediğin üçlüyü yapıp yedi valla. Gövermiş sevmiyorsun sen dimi.Bende geçen gün tuğçeyi hacamata götürürken peynircinin önünden geçtim gövermiş peynir gördüm dedim şimdi lavaşla olacak yanında çay yemede yanında yat oruç olunca insanın canı sevmediği şeyi bile çekiyor
Ben ilk kez yaptım, duran kilomu hareketlendirdi valla.Kabak iyi kilo verdiriyor, ben de bi ara yapmıştım
Tuğçeyi babası okula götürdü kızlarla kafası dagılsın dedi onada değişiklik olur diye msj attım keyfi nasıl diye resim attı acildeler mış yine başı agrımış iğne vurmuşlar tomografi çekmişler şimdide hava veriyorlarmış geleyim dedim izin vermedi bu saatte yola çıkma diye dua edin ne olur bi çare bulalım artık
Canım çok geçmiş olsun,valla hep dua ediyorum. Neden olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bir an önce derdi bulunup Allah da şifasını versin canım.Dünde öğretmeni aradı gittim okuldan aldım acile götürdüm serum taktılar eve geldik ilgilenmediler eşim bugün baya bi sitem etmiş hergün burdayız bi çare bulun artık diye ilgilenmişler şükür
Tahıl grubu fazla kaçmış derken ne gibi mesela ? Dikkat edeyimDiyetisyene mi gidiyorsun, kendin mi yapıyorsun bilmiyorum ama 4 ceviz fazla gibi geldi ama sporun çok iyi.
Afiyet olsun, gayet güzel bi menü
Afiyet olsun, cok iyi bi menü, suyun cok iyi keske ben de öyle icebilsem
Kahvaltıda 3 4 dilim peynir fazla olmuş artı peynirli omlet de yemissin bol protein olmuş, suyun cok iyi afiyet olsun
Tahıl grubu fazla kaçmış gibi ama genel olarak hafif beslenmissin afiyet olsun
Afiyet olsun, akşam yemeğin gecikmiş, suyun da benim gibi az olmuş
Afiyet olsun, sandviç yaklaşık 4 5 dl ekmek yerine geçmiş, bir de bir dl ekmek 25 gr oluyor, yani 30 gr 2 dl ekmek yazinca söylemek istedim
Suyun da cok iyi
Kabak detoksu yapıyorsun sanırım, gayet hafif olmuş, afiyet olsun, suyun cok iyi
Afiyet olsun, akşam sadece tahıl grubu yemissin, makarnayi 3 yemek kaşığı gibi olsaydi daha iyi olurdu.
Yorum icin tesekurlerDiyetisyene mi gidiyorsun, kendin mi yapıyorsun bilmiyorum ama 4 ceviz fazla gibi geldi ama sporun çok iyi.
Afiyet olsun, gayet güzel bi menü
Afiyet olsun, cok iyi bi menü, suyun cok iyi keske ben de öyle icebilsem
Kahvaltıda 3 4 dilim peynir fazla olmuş artı peynirli omlet de yemissin bol protein olmuş, suyun cok iyi afiyet olsun
Tahıl grubu fazla kaçmış gibi ama genel olarak hafif beslenmissin afiyet olsun
Afiyet olsun, akşam yemeğin gecikmiş, suyun da benim gibi az olmuş
Afiyet olsun, sandviç yaklaşık 4 5 dl ekmek yerine geçmiş, bir de bir dl ekmek 25 gr oluyor, yani 30 gr 2 dl ekmek yazinca söylemek istedim
Suyun da cok iyi
Kabak detoksu yapıyorsun sanırım, gayet hafif olmuş, afiyet olsun, suyun cok iyi
Afiyet olsun, akşam sadece tahıl grubu yemissin, makarnayi 3 yemek kaşığı gibi olsaydi daha iyi olurdu.
Gecmis olsun rabbim sifa versinTuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Zipzipim yarın listeye girebilir miyim?***6.Takım 651.Etap ***
Ytmz(63.6/
snglmlk(63.0/
Canfeb(67.7/
merryangel(71.0/
Malipina(98.6/
Bonus(109.5/
6.Takım Ortalaması :%
Free liste
Elhan (61.1/ ) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 58.9/
Negohatun(71/) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
caglaa00 (66.9) yeni uye
mavitosbik07 (61.9)yeni üye
pastel34(62.8/)649.etapta 63.7 izne ayrılan üye
birmuhendisanne (57.6/) 649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Gulumse25 (88.0) 650.etapta 88 kilo ile izne ayrıldı
Elalis
_happy_mom_
Poyraznisam
-Artemis
lalegul52
Bir kahvaltici da burdaBende bende
Su miktariniz yetersiz ayrica kisir ve makarnanin miktarini belirtmeniz gerekiyor onun disinda menunuz iyi fakat spor yapmalisinizBugünkü menüm
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Domates peynir 2 kk
7 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dl ekmek
Öğle & İkindi 14.30
2 dl ekmek yerine
Makarna ve kısır yedim
Kahve
Akşam 18.30
Az domates
Az peynir
Az yumurta
İle gecirstirdim ekmeksiz, gündüz yediklerimden dolayı.
Kahve
1 bitki çayı
Su bugün 1.5 lt ancak olur
@Zipzip- @Negohatun @snglmlk
Suyu arttir canim mumkunse 30 dk da spor yap evdeki aktiflikle egzersiz sirasindaki kardiyo ayni degil birde bir tavsiye zayiflama surecinde nescafe tuketimi onerilmez10:30
Tek şekerli nescafe
11:00
Dünkü Karnıbahar graten
(Kahvaltı hazırlamaya üşendim)
Yoğurt
16:30
Kıymalı kereviz yemeği
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok ama ev içinde inanılmaz aktiftim
Zipzip- @Negohatun başka etiketlenecek kim var bilemedim
Menu guzel su miktarini arttirip egzersiz eklersen daha guzel verim alabilirsin5 Aralık
Saat 11:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Bir domates
Maydonoz
5 zeytin
Saat 13:30
Sütlü filtre kahve
Saat 19:00
Bir imam bayıldı
Bir tane çiğ köfte
Bir kahve daha içerim sanırım. Yatmadan yeşil çaydan içerim. Tartıyı olumlu etkiliyor.
1,5 litre su
Zipzip-
Sabah aksam beslenme sekli guzel menunuz de gayet iyi fakat su ve spor NerdeKahvaltı
1 adet Domates
1 adet Salatalık
Kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Akşam;
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Köfte boyu haşlanmış et
3 yemek kaşığı yoğurt
Geçmiş olsun. Merycim.Yok canım ayırma geldim. Çok hastaydım ondan gelemedim. Hasta olduğum için de kayınvalidem de kaldım. Çocuğa o baktı bende yatıp dinlendim. Ateşim falan yükseti hiç birşeye bakamadım.
Çok üzüldüm. Tez zamanda çare bulunur inşallah.Tuğçeyi babası okula götürdü kızlarla kafası dagılsın dedi onada değişiklik olur diye msj attım keyfi nasıl diye resim attı acildeler mış yine başı agrımış iğne vurmuşlar tomografi çekmişler şimdide hava veriyorlarmış geleyim dedim izin vermedi bu saatte yola çıkma diye dua edin ne olur bi çare bulalım artık
Canım Allah kolaylık versin. Tugcem çabucak kurtulsun şifa bulsun .Tuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Çok geçmiş olsun canım iyi olur inşallahTuğçeyi yatırmışlar ben hastaneye gidiyorum internetim yok haberiniz olsun
Canım beğendin mi kereviz salatasını? Menun çok güzel. Tam benlik. Hindi füme kendin mi pisirdin.Hazirsa uzak dur tatlım.sabah 10 : 4 tam ceviz,1 dilim peynir,3 hindi füme,1 fincan çay,1 çay bardağı beyaz leblebi
ara:sade türk kahvesi
akşam 161 büyük kase türlü yemeği ,1 kase yoğurt, 3 köfte,1 tabak kereviz salatası
ara:1 fincan bitki çayı
2lt su içildi
20 dk pilates 200 ip yapıldı
Zipzip- sonngulen @Negohatun
Makarna ve kısıri kalori olarak düşünüp tuketirsen ertesi gün hiçbir eksisini göremezsin tatlım. Metabolizman iyi işliyorsa erkekler gibi bir şey diyemem ama.Hmmmm akşamı gecistirmen çok iyi fikir olmuş. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Domates peynir 2 kk
7 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dl ekmek
Öğle & İkindi 14.30
2 dl ekmek yerine
Makarna ve kısır yedim
Kahve
Akşam 18.30
Az domates
Az peynir
Az yumurta
İle gecirstirdim ekmeksiz, gündüz yediklerimden dolayı.
Kahve
1 bitki çayı
Su bugün 1.5 lt ancak olur
@Zipzip- @Negohatun @snglmlk
Güzel bir gün gecirmişsin. Ben az yeme taraftarı olduğum için bu yorumu aldın normalde az diyecekler bilgin olsun şekerim.10:30
Tek şekerli nescafe
11:00
Dünkü Karnıbahar graten
(Kahvaltı hazırlamaya üşendim)
Yoğurt
16:30
Kıymalı kereviz yemeği
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok ama ev içinde inanılmaz aktiftim
Zipzip- @Negohatun başka etiketlenecek kim var bilemedim
Harikaaaaaaaaa5 Aralık
Saat 11:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kibrit kutusu kadar tulum peyniri
Bir domates
Maydonoz
5 zeytin
Saat 13:30
Sütlü filtre kahve
Saat 19:00
Bir imam bayıldı
Bir tane çiğ köfte
Bir kahve daha içerim sanırım. Yatmadan yeşil çaydan içerim. Tartıyı olumlu etkiliyor.
1,5 litre su
Zipzip-
Waaaaaaw harika ötesi bir spor maşallah. Hamsi köfte nasıl yapıyorsun kuzum? Yarın bol eksili bir gün gelecek . Afiyet olsun.Saat 06:00 250 ml limonlu 250 ml cevizli su + 25.000 adim
Saat 08;30 sekersiz turk kahvesi + 500 ml ılık su
Saat 10;30 2 haslanmis yumurta 8 tam ceviz 250 ml ev kefiri bir kibrit kutusu beyaz peynir
Saat 12;30 300 ml limonlu soda
Saat 14;30 200 gram haslanmis et bir kase bol yesillikli salata
Saat 16:30 sade turk kahvesi 2 kuru kayisi 1 kuru incir 5 antep fistigi
Saat 18;30 5 tane hamsi kofte bol salata 250 ml tuzsuz ev ayrani
20;30 250 ml kefir ( ev yapimi)
3.5 lt su
50 dk leslie 5 mil
25 dk mekik
5+5+5 plank
30 dk jilian
Cukulatacim kacamaksiz güzel bir menü ellerine sağlık afiyet olsun.Suyu unutmuşsun acaba içmeyi mi yazmayı miKahvaltı
1 adet Domates
1 adet Salatalık
Kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Akşam;
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Köfte boyu haşlanmış et
3 yemek kaşığı yoğurt
Şekere bak hele...5 Aralık
Saat 8.30Bir küçük dilim ekmek Antep fıstığı peynir zeytin küçük bi parça pestil bi parça kızarmış yumurta
Saat 15.30 bi kase pırasa bi kase mercimek çorba
Saat 20.30 badem 1,5-2 kk peynir
1900 ml su-soda
15 dakika yürüdüm içtiğim tüm sularısonngulen e ithaf ediyorum. Akademisyen değilim kitap yazamadım bunu ithaf edebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?