Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz iyiyiz merak etmeyin canlarım sabah öğle akşam tansiyon bakılıyor bugün hiç başı agrımadı inş hafta başı taburcu oluruz kaçıncı olduk
1. Olduk canım. Çok şükür ki başı agrimamis ama yatarken keşke bir kez ağrı yaşasa ve sebebini bulsalar. Tansiyonlari normal mi çıkıyor.

1. Olduk canım. Çok şükür ki başı agrimamis ama yatarken keşke bir kez ağrı yaşasa ve sebebini bulsalar. Tansiyonlari normal mi çıkıyor.
Geçmişi okudum canım gördüm hepinizi tebrik ediyorum tansiyonu 11.7 ve 12.8 şeklinde seyrediyor şimdilik

Slm kizlar
Masallah 30 sayfaya yakin okudum oku oku bitmedi
Birinciligimizi tebrik ederim hepimize hayirli olsun

Ben sevmiyorum canım onu hiç, o yüzden tarifim yok

Sağol canım

Hoş geldin aramıza harika eksi

O neydi gııııızzzz
Tesekkur ederim hosbuldum ❤
Hoşgeldin canım, akşam tanışırız, süper bir rakam tebrik ediyorum.
Hosbuldum cnm tesekkur ederim❤
Öyle çok ahım şahım değil canım yaa,ama transfer üyemizin oranı güzel. Bence iyi olacak bu hafta.
Tesekkur ederim cnm ❤
Tesekkur ederim ablam hosbuldum ❤
Hoşgeldin canım. Çok iyi kilo vermişsin tebrikler
Hosbuldum cnm tesekkur ederim ❤
Anaaaammmm hedefe bak 81 olunca 81.0 mi oluyor yoksa 81.4 81.7 81.9 kabul olur mu
Bulamiyorum aramıza hoş geldin canımmm
Hosbuldum cnm ❤
4 aydır kızımın başı agrıyodu 10 yaşında canım hemen hemen hergün acile gidiyorduk dün yatış yaptılar takip edecekler
Gecmis olsun cnm. Insallah sebebi anlasilir.

Sana iyi bir idman oldu 30 sayfa Oturmaya mi geldik canım benim, okuyacan pasın gidecek. Biz kalabalık bir aileyiz yeni gelen olduğu zaman cenemize bir kuvvet geliyor Allah'tan hele ben susturabilene aşk olsun. Naptın ikramliklar tamam mı?

Bu arada kendimi tanitayim.

31 yasindayim, sakaryada yasiyorum. Evliyim 3 cocugum var. Agustos 2013, mayis 2016 ve eylul 2018 dogumlular. Hemsireyim ve calisiyorum.

Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviye programini uyguluyorum. 30 agustosta grupla beraber toplu uygulamaya katildim. Baslangic kilom 105 su anki kilom 83 (Hayatimda en yuksek 107yi gordum). Su an seviye 6dayim. P.tesi sali carsmba oglen kahvalti aksam yemek seklinde 2 ogun besleniyorum. Persembe cuma cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum ve pazar gunu (oruc ertesi) tuzsuz besleniyorum. Bu hafta yeni basladim bu seviyeye. Sifa orucunda 2. Gunum. Cok sukur iyi geciyor.
Benden havadisler boyle

Yok abla ya salon mutfak ve koridoru temizledim. Cocuklarin oda kvnin oda ve bizim oda kaldi cunku meryemin uykusu geldi onu uyuttu esim. Bende dinlenirken sizi okudum. Simdi zeyneple emineyi yatirip wc banyo temizlicem sonra ikramliklari hazirlar yatarim. Yarinda odalari temizleyip makarna salatasini yaparim

Annem senin daha işin çok....Çok da harap etme kendini. Hem oruç hem bu kadar iş nasıl dayanır insan ben okurken yoruldum.

Annem senin daha işin çok....Çok da harap etme kendini. Hem oruç hem bu kadar iş nasıl dayanır insan ben okurken yoruldum.
Iyi gidiyor simdilik bakalim yarina cok fazla is birakmak istemiyorum.
Kalkayimda kizlari yatirayim.
Uyuyup kalmazsam yatmadan bakarim. Artik uyursam sabah gorusuruz

Tekrar hoşgeldin diyorum canım, ben 35 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. 78 kilo ile başladım, bu sabah 61.9 gördüm.
Farklı bir düzen uyguluyorsun sanırım ama belli ki işe yarıyor, merak ettim mutlaka inceleyeceğim.

Kolay gelsin canım, yarın yoğun bir gün seni bekliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…