Biz iyiyiz merak etmeyin canlarım sabah öğle akşam tansiyon bakılıyor bugün hiç başı agrımadı inş hafta başı taburcu oluruzListe durumu iyi canım da insallah siz iyi olup eve gidersiniz
1. Olduk canım. Çok şükür ki başı agrimamis ama yatarken keşke bir kez ağrı yaşasa ve sebebini bulsalar. Tansiyonlari normal mi çıkıyor.Biz iyiyiz merak etmeyin canlarım sabah öğle akşam tansiyon bakılıyor bugün hiç başı agrımadı inş hafta başı taburcu oluruzkaçıncı olduk
Geçmişi okudum canım gördüm hepinizi tebrik ediyorum1. Olduk canım. Çok şükür ki başı agrimamis ama yatarken keşke bir kez ağrı yaşasa ve sebebini bulsalar. Tansiyonlari normal mi çıkıyor.
4 aydır kızımın başı agrıyodu 10 yaşında canım hemen hemen hergün acile gidiyorduk dün yatış yaptılar takip edeceklergeçmiş olsun ablacım ne oldu ben pek bilmiyorum
Tesekkur ederim hosbuldum ❤Ben sevmiyorum canım onu hiç, o yüzden tarifim yok
Sağol canım
Hoş geldin aramızaharika eksi
O neydi gııııızzzz
Hosbuldum cnm tesekkur ederim❤Hoşgeldin canım, akşam tanışırız, süper bir rakam tebrik ediyorum.
Tesekkur ederim cnm ❤Öyle çok ahım şahım değil canım yaa,ama transfer üyemizin oranı güzel. Bence iyi olacak bu hafta.
Tesekkur ederim ablam hosbuldum ❤Heyyyyt yavrum be...Sonunda kavuştum Asibeme. Tebrik ederim kuzum. Yeni takımın hayırlı olsun gözümün nuru gönlümün süruru ...ne iyi ettin de geldin. Arkadaşlarımız da çok disiplinli harika bir hafta geçirdi tabi içinde ben az da olsa...Çok mutluyum.
Hosbuldum cnm tesekkur ederim ❤Hoşgeldin canım. Çok iyi kilo vermişsin tebrikler
Anaaaammmm hedefe bak13 Aralık Hedefleri :
Demek ki isteyince, emek verince oluyormuş, bu hafta görmüş olduk
Hep beraber fit olmaya devam, bahar da incecik çiçek gibi açmaya hazır mıyız
Kaçamak yooook, tadına baktım ama şuydu buydu yooook
Sağlık sorunu olmayanlar spora bahane yoooook
Cuma günü eksi gelenler küçük bir ödüle hak kazanıyor, onun harici asla kaçamak görmeyeyim, yeni sopam ve ben burdayız
Eki Görüntüle 2562458
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
@Canfeb: 67.3/ Hedef = 66.5
merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
@Negohatun : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
Elalis : 78. 3/ Hedef / = 78
@_happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
@-Artemis : 62.6 / Hedef = 61.5
Poyraznisam : 57.8 / Hedef = 57
Bulamiyorum : 82.5 / Hedef = 81
Hosbuldum cnm ❤
Gecmis olsun cnm. Insallah sebebi anlasilir.4 aydır kızımın başı agrıyodu 10 yaşında canım hemen hemen hergün acile gidiyorduk dün yatış yaptılar takip edecekler
Sana iyi bir idman oldu 30 sayfaSlm kizlar
Masallah 30 sayfaya yakin okudum oku oku bitmedi
Birinciligimizi tebrik ederim hepimize hayirli olsun
Tesekkur ederim hosbuldum ❤
Hosbuldum cnm tesekkur ederim❤
Tesekkur ederim cnm ❤
Tesekkur ederim ablam hosbuldum ❤
Hosbuldum cnm tesekkur ederim ❤
Anaaaammmm hedefe bak81 olunca 81.0 mi oluyor yoksa 81.4 81.7 81.9 kabul olur mu
Hosbuldum cnm ❤
Gecmis olsun cnm. Insallah sebebi anlasilir.
Yok abla ya salon mutfak ve koridoru temizledim. Cocuklarin oda kvnin oda ve bizim oda kaldi cunku meryemin uykusu geldi onu uyuttu esim. Bende dinlenirken sizi okudum. Simdi zeyneple emineyi yatirip wc banyo temizlicem sonra ikramliklari hazirlar yatarim. Yarinda odalari temizleyip makarna salatasini yaparimSana iyi bir idman oldu 30 sayfaOturmaya mi geldik canım benim, okuyacan pasın gidecek. Biz kalabalık bir aileyiz yeni gelen olduğu zaman cenemize bir kuvvet geliyor Allah'tan hele ben susturabilene aşk olsun. Naptın ikramliklar tamam mı?
Annem senin daha işin çok....Çok da harap etme kendini. Hem oruç hem bu kadar iş nasıl dayanır insan ben okurken yoruldum.Yok abla ya salon mutfak ve koridoru temizledim. Cocuklarin oda kvnin oda ve bizim oda kaldi cunku meryemin uykusu geldi onu uyuttu esim. Bende dinlenirken sizi okudum. Simdi zeyneple emineyi yatirip wc banyo temizlicem sonra ikramliklari hazirlar yatarim. Yarinda odalari temizleyip makarna salatasini yaparim
Iyi gidiyor simdilik bakalim yarina cok fazla is birakmak istemiyorum.Annem senin daha işin çok....Çok da harap etme kendini. Hem oruç hem bu kadar iş nasıl dayanır insan ben okurken yoruldum.
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşir umarım.4 aydır kızımın başı agrıyodu 10 yaşında canım hemen hemen hergün acile gidiyorduk dün yatış yaptılar takip edecekler
Tekrar hoşgeldin diyorum canım, ben 35 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. 78 kilo ile başladım, bu sabah 61.9 gördüm.Bu arada kendimi tanitayim.
31 yasindayim, sakaryada yasiyorum. Evliyim 3 cocugum var. Agustos 2013, mayis 2016 ve eylul 2018 dogumlular. Hemsireyim ve calisiyorum.
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviye programini uyguluyorum. 30 agustosta grupla beraber toplu uygulamaya katildim. Baslangic kilom 105 su anki kilom 83 (Hayatimda en yuksek 107yi gordum). Su an seviye 6dayim. P.tesi sali carsmba oglen kahvalti aksam yemek seklinde 2 ogun besleniyorum. Persembe cuma cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum ve pazar gunu (oruc ertesi) tuzsuz besleniyorum. Bu hafta yeni basladim bu seviyeye. Sifa orucunda 2. Gunum. Cok sukur iyi geciyor.
Benden havadisler boyle
Canim kusura bakma anca bakalbildim pazartesi gunu 59.4 dum iste bu sabah yani 5.gun 57.8ciktimGeçen haftadan bugüne ne kadar vermişsin canım.
Kolay gelsin canım, yarın yoğun bir gün seni bekliyor galiba.Yok abla ya salon mutfak ve koridoru temizledim. Cocuklarin oda kvnin oda ve bizim oda kaldi cunku meryemin uykusu geldi onu uyuttu esim. Bende dinlenirken sizi okudum. Simdi zeyneple emineyi yatirip wc banyo temizlicem sonra ikramliklari hazirlar yatarim. Yarinda odalari temizleyip makarna salatasini yaparim
Yok canım sorun değil. Maşallah çok güzel vermişsin yine. Listeye de dahil oldun hayırlı olsun.Canim kusura bakma anca bakalbildim pazartesi gunu 59.4 dum iste bu sabah yani 5.gun 57.8ciktim
Allah bağışlasın cnm, aramıza hoşgeldinBu arada benim kizlarin adi su sekilde
En buyugu emine
Ortanca zeynep
Kucugu meryem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?