- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
Saol kuzum insallaj hedefe ulascazYok canım sorun değil. Maşallah çok güzel vermişsin yine. Listeye de dahil oldun hayırlı olsun.
İyi geceler canım kolay gelsinKızlar ben yarın sabahtan akşama kadar eğitimde olacağımyatıyorum o nedenle. Birinciliği tebrik ediyorum iyi geceler hepinize ❤❤❤
Lennn ermişim heeee şimdi profil kilona baktım dedim kaç haftadır bu kız kilomu vermemiş yoksa güncel kilosunumu hiç değiştirmemişKendimi kınıyorum 1.5 ay olmuş nerdeyse verdiğim 2 kiloemzirmesem ne olacak Allah bilir
Valla vere vere 2 kilo vermisimLennn ermişim heeee şimdi profil kilona baktım dedim kaç haftadır bu kız kilomu vermemiş yoksa güncel kilosunumu hiç değiştirmemiş
Memnun oldum cmmTekrar hoşgeldin diyorum canım, ben 35 yaşındayım evliyim 7 yaşında bir oğlum var akademisyenim. 78 kilo ile başladım, bu sabah 61.9 gördüm.
Farklı bir düzen uyguluyorsun sanırım ama belli ki işe yarıyor, merak ettim mutlaka inceleyeceğim.
Sagol cnm. Aslinda genler kankilerim ama yinede hazirlik yapmam lazim tabiKolay gelsin canım, yarın yoğun bir gün seni bekliyor galiba.
Tesekkur edeťrim cnfmAllah bağışlasın cnm, aramıza hoşgeldin ❤
Tesekkur ederim cnmİyi geceler.
1.liği tebrik ederim.
@HasibeG Hasibecim güzel sabırlı arkadaşım hoşgeldin ❤
Rahatsızdım gündüz gelemedim iyi olmaya çalışıyorum. Baş dönmeleri ara ara tekrarlıyor hiç bişey yapamadan öylece geçmesini bekliyorum.
@Zipzip- tartıyla ilgili yazayım pazarteside aynı eksiyi görmüştüm ama biraz kaçırarak yedim ve arttım perşembe anca toparladım.
Eğer kaçırmasaydım daha çok eksi görecektim. Sabah 108,2 idim derse okula gittim geldim 107,7 görünce aynı bildirimi yaptım.
@Gulumse25 çok geçmiş kızına allah şifa versin inş önemli bişey değildir.
@Elhan abla bende hiç çalışmadan bomboş gidicem o sınava bu hafta bakarım diyodum olmadı.
Ne demek ciğerimCanımsın teşekkür ederim
82.4 belki olabilirSlm kizlar
Masallah 30 sayfaya yakin okudum oku oku bitmedi
Birinciligimizi tebrik ederim hepimize hayirli olsun
Tesekkur ederim hosbuldum ❤
Hosbuldum cnm tesekkur ederim❤
Tesekkur ederim cnm ❤
Tesekkur ederim ablam hosbuldum ❤
Hosbuldum cnm tesekkur ederim ❤
Anaaaammmm hedefe bak81 olunca 81.0 mi oluyor yoksa 81.4 81.7 81.9 kabul olur mu
Hosbuldum cnm ❤
Gecmis olsun cnm. Insallah sebebi anlasilir.
Maşaallah bu yaşta 3 çocukBu arada kendimi tanitayim.
31 yasindayim, sakaryada yasiyorum. Evliyim 3 cocugum var. Agustos 2013, mayis 2016 ve eylul 2018 dogumlular. Hemsireyim ve calisiyorum.
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviye programini uyguluyorum. 30 agustosta grupla beraber toplu uygulamaya katildim. Baslangic kilom 105 su anki kilom 83 (Hayatimda en yuksek 107yi gordum). Su an seviye 6dayim. P.tesi sali carsmba oglen kahvalti aksam yemek seklinde 2 ogun besleniyorum. Persembe cuma cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum ve pazar gunu (oruc ertesi) tuzsuz besleniyorum. Bu hafta yeni basladim bu seviyeye. Sifa orucunda 2. Gunum. Cok sukur iyi geciyor.
Benden havadisler boyle
Bende kınıyorum seni ve bu hafta seni seçtim pikoçuKendimi kınıyorum 1.5 ay olmuş nerdeyse verdiğim 2 kiloemzirmesem ne olacak Allah bilir
82.4 belki olabiliryukarısı kurtarmaz
Maşaallah bu yaşta 3 çocukAllah bağışlasın
Bende kınıyorum seni ve bu hafta seni seçtim pikoçusopamla hazır bekliyorum, aktif olmak kaçamak yapmamak ve hedefe ulaşmak senin görevin
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Günaydın ❤
Birinci de olunmuş maşaallah
Kahvalti;
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen; bişey yok
Aksam;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Suyu azalttım suya yuklenicem
Ama bol bol yürüdüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?