- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Geçmiş olsun canim, yine de güzel bir eksiyle geldin sen, tebrik ediyorum.İyi geceler.
1.liği tebrik ederim.
@HasibeG Hasibecim güzel sabırlı arkadaşım hoşgeldin ❤
Rahatsızdım gündüz gelemedim iyi olmaya çalışıyorum. Baş dönmeleri ara ara tekrarlıyor hiç bişey yapamadan öylece geçmesini bekliyorum.
@Zipzip- tartıyla ilgili yazayım pazarteside aynı eksiyi görmüştüm ama biraz kaçırarak yedim ve arttım perşembe anca toparladım.
Eğer kaçırmasaydım daha çok eksi görecektim. Sabah 108,2 idim derse okula gittim geldim 107,7 görünce aynı bildirimi yaptım.
@Gulumse25 çok geçmiş kızına allah şifa versin inş önemli bişey değildir.
@Elhan abla bende hiç çalışmadan bomboş gidicem o sınava bu hafta bakarım diyodum olmadı.
Alt bedenin daha mı ince üste göre canım. Kilonun biriktiği kısma göre değişiyor çünkü.Yalnız bugün giremedigim 36 beden bir pantolona girdim onla gezdim nasıl oldu bilmiyorum
Allah şifa versin ins önemli bişey değildir geçmiş olsun çok4 aydır kızımın başı agrıyodu 10 yaşında canım hemen hemen hergün acile gidiyorduk dün yatış yaptılar takip edecekler
Hosgeldinnnn canım yeniden bende elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım,kısa süreliğine izmirdeyim simdiBu arada kendimi tanitayim.
31 yasindayim, sakaryada yasiyorum. Evliyim 3 cocugum var. Agustos 2013, mayis 2016 ve eylul 2018 dogumlular. Hemsireyim ve calisiyorum.
Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubundaki seviye programini uyguluyorum. 30 agustosta grupla beraber toplu uygulamaya katildim. Baslangic kilom 105 su anki kilom 83 (Hayatimda en yuksek 107yi gordum). Su an seviye 6dayim. P.tesi sali carsmba oglen kahvalti aksam yemek seklinde 2 ogun besleniyorum. Persembe cuma cumartesi 3 gunluk sifa orucu tutuyorum ve pazar gunu (oruc ertesi) tuzsuz besleniyorum. Bu hafta yeni basladim bu seviyeye. Sifa orucunda 2. Gunum. Cok sukur iyi geciyor.
Benden havadisler boyle
Öncelikle gecmis olsun canım, bu hafta daha düzenli beslenmeye baslıyorsun o kilolar gidecekİyi geceler.
1.liği tebrik ederim.
@HasibeG Hasibecim güzel sabırlı arkadaşım hoşgeldin ❤
Rahatsızdım gündüz gelemedim iyi olmaya çalışıyorum. Baş dönmeleri ara ara tekrarlıyor hiç bişey yapamadan öylece geçmesini bekliyorum.
@Zipzip- tartıyla ilgili yazayım pazarteside aynı eksiyi görmüştüm ama biraz kaçırarak yedim ve arttım perşembe anca toparladım.
Eğer kaçırmasaydım daha çok eksi görecektim. Sabah 108,2 idim derse okula gittim geldim 107,7 görünce aynı bildirimi yaptım.
@Gulumse25 çok geçmiş kızına allah şifa versin inş önemli bişey değildir.
@Elhan abla bende hiç çalışmadan bomboş gidicem o sınava bu hafta bakarım diyodum olmadı.
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Birinci de olunmuş maşaallah
Günaydın canım ❤Günaydın
Mutlu haftasonları
Günaydın canım kolay gelsinKızlar günaydınnn ❤ Ben eğitime gidiyorum, malum eğitim şartara ara gelirim...
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤herkese günaydın bugün eski düzene geri döndüm bakalım wc sorunu düzelecek mi
Aynen aynenArkadasa yazdığın 81.4 mu olacaktı 82 doğru mu
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Benim de geçti bak listeye girsem sizi duman ederdim
Bilgim yok canım tahin kalorili bir besin diye biliyorum,1 TK tahine izin var mı diyette
yemedim abla yine de :)
Afiyet olsun canım, çok güzel menü, spor, su5 Aralık Persembe
Saat 09:00 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 4 çeri, 1 salatalık, omlet, 1 dilim tam buğday, 1 bardak sut
Saat 15:00 2 avuç leblebi
Saat 19:00 mezgit, salata, 1 ç.b. şalgam suyu
Aralarda kahve ve yeşil cay
Su: 2.5 litre
Spor: 1 saat reformer pilates ve 6300 adim
Afiyet olsun canım güzel menü6 Aralık
Sabah 10 1 kk beyaz peynir badem
Öğlen 12.30 bir tabak fırında sebze yemeği
Saat 15: çeyrek elma 1 kk peynir
Saat 20.45: iki küçük fırında tavuk baget
Biraz lahana turşusu, iki ceviz,1 kk dan az peynir ,bir sarma
Su 1800 cc
Spor yok
Ela bu kadar da az yeme ve kahvaltı da kahvaltılık şeyler tüketmeye çalış artık12:00
1 lahmacun,ayran,salata
20:00
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası
Bol mevsim salata
Su 2.5 a yakın
Spor yok
Nescafe,çay,türk kahvesi yazmıyorum,aralarda bolca var.ama hepsi şekersiz
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su
İyi yapmışsın, emin olunca yersinyemedim abla yine de :)
artık yemiyorum bugün sabah ekmek yedim abla bana ekmek yemek daha iyi geliyor :)Afiyet olsun canım, çok güzel menü, spor, su
Afiyet olsun canım güzel menü
Ela bu kadar da az yeme ve kahvaltı da kahvaltılık şeyler tüketmeye çalış artık
Afiyet olsun canım güzel menü, spor, su
Sadece kahvaltı da leblebi yerine ceviz ya daii fındık yesen daha iyi olur
Bacaklarim ince ama gobisim önden gideyAlt bedenin daha mı ince üste göre canım. Kilonun biriktiği kısma göre değişiyor çünkü.
Kız yemez olur muyumDoğruyu söyle tatlım, o yaptığın tatlıları hiç mi yemiyorsun seninsan nasıl dayanır yaa
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrrrr
Bize çoktan gün aydı saat gece 3.30 yatışGünaydın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?