Kızım iyi 4 aydır baş ağrısı yaşıyoruz hastaneye yatırdık araştırılması için ağrısı geçti psikolojikmidir nedir anlamadım
Ben iki gündür menülere hiç bakamadım canım,kendi menulerimi de yazamadım hatta. Hastane kosturmacasi oldu benim, zaten eşimin de 10 gündür var ama ben de ona eşlik edince düzen bozuldu. Şekersiz de bozuldu. Yarın sabah tekrar başlıyorum inşallah.simdi menülerimi az çok biliyorsun hep seni etiketledim
eski düzenimde sabah kahvaltısinda 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmek ve bir de öğlen yaptığım ara ogunum var . yani ekmek yemiyordum 2 öğün yiyordum şimdi porsiyon ve öğün sayım ona göre değiştiriyorum
şekersiz hala bozmadim devam ediyorum,meyve de yiyorum dün yarım portakal ve 2 kuru kayısı yedim
senin ne alemde abla?
önceden evet ama uzun süredir iyi besleniyorum. bir de kardeşim ve bende Helicobacter pylori mi ne ismini yanlış yazmış olabilirim öyle birşey var midede doktor bu sebepten dedi daha once
ben de keçi boynuzu pekmezi almak istiyorum kan hapı yazacalti doktor doğal.yoldan al dedi ilaçlar toksik madde biriktiriyomus bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyor beslenmeni düzelt dedi.Ben de yedim bu sabah, dut pekmeziyle birlikte. Hayatımda böyle güzel tahin yemedim ve üstelik o üzerinde yağ birikenlerden değil, ev yapımı olduğundan emin olduğumuz birinden aldık ikisini de.
bakayım şimdi hemenaypare ackerman mide koruyucuların zararları çok konuşuluyor artık sen bunu hep kullanmak zorunda olucaksan işin zor. İlaçsız bişeyler yapman lazım.
Saraçoğlunun mideyle ilgili önerdiği şeylere bak mutlaka.
geçmiş olsun tekrardanBen iki gündür menülere hiç bakamadım canım,kendi menulerimi de yazamadım hatta. Hastane kosturmacasi oldu benim, zaten eşimin de 10 gündür var ama ben de ona eşlik edince düzen bozuldu. Şekersiz de bozuldu. Yarın sabah tekrar başlıyorum inşallah.
O dediğin bakteriden bende de vardı, aşırı midem bulanirdi. Hala bulantılarım arada oluyor ama eskisi gibi yoğun değil.
Hep öyle olur ya canım,birine bişey göstermek istersin, göstermek istediğin şey gerçekleşmez. Dün o yüzden demiştim, keşke bir kez agrisa da sebebini bulsalar diye.Kızım iyi 4 aydır baş ağrısı yaşıyoruz hastaneye yatırdık araştırılması için ağrısı geçti psikolojikmidir nedir anlamadım
Ben de bir süredir pekmez arıyordum ama hepsinde şeker ilavesi vardı. Sonunda birinden bulup aldım. Tahinli karıştırıp kahvaltıda bir tatlı kaşığı yiyeceğim. Pekmezlerin kan yapmadigina canlı örneğim ben, yıllarca kullandım faydasını görmedim. Kırmızı et düzeltti bende.ben de keçi boynuzu pekmezi almak istiyorum kan hapı yazacalti doktor doğal.yoldan al dedi ilaçlar toksik madde biriktiriyomus bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyor beslenmeni düzelt dedi.
bakayım şimdi hemen
ciğer de iyi gelir mi . ben ciğeri severim belki bugün çarşıya çıkmışken alirimBen de bir süredir pekmez arıyordum ama hepsinde şeker ilavesi vardı. Sonunda birinden bulup aldım. Tahinli karıştırıp kahvaltıda bir tatlı kaşığı yiyeceğim. Pekmezlerin kan yapmadigina canlı örneğim ben, yıllarca kullandım faydasını görmedim. Kırmızı et düzeltti bende.
Öyle yaparım canımgeçmiş olsun tekrardan
yarın katılırsın bana yine :)
Cigerden emin değilim canım.ciğer de iyi gelir mi . ben ciğeri severim belki bugün çarşıya çıkmışken alirim
baktım şimdi demir içeriği yüksek diyor. ama kolestrol varmis sanırım içinde dikkatli tüketin diyorCigerden emin değilim canım.
Ama bonus bak şu da önemli değil mi, ben şimdi kendimi inandirdigim için beyne o mesajı gönderdiğimden tok hissediyorum kendimi. Yani bunlarla doyabildigimi hissediyorum. Arada meyve sebze tabi ki yiyorum et olunca et, yumurta. Karnabahar dedin mesela dimi bugün de öyle. Ama o tokluk hissi gelince devam etmiyorum. Evet 1 saat mide kaziniyor ama limonlu yoğurt su ya da light süt çözüyor. Bende madem mide alışıyor üstüne gitmiyorum. Hani gerekli proteini yağı aldıktan sonra kötü hissetmiyorum. İnsan kendi bünyesini çözer ya. Ben 14 yaşımdayken de boyleydim kiloluydum. O zaman da 60 kiloya düşmüştüm. Ta ki evlenip hamile kalıncaya kadarBöyle olmaz yetersiz az menü bundan sonra daha dolu olucak dimi la?
En güzeli ikisi de inceHangisi daha iyi bilmiyorum ama benim de tam tersi. Üst çok güzel inceldi basen ve bacaklar için daha çok yol var.
O zaman tahini sabah aç karnına si canım, mide hastalıklarına şifadır, düzenli kullan yalnızmalesef bu ölmüyor dirençli bişey bununla yasicaz hayatımız boyunca :) gaviscon ve sabah aç karna alınan ilaç vardı o bitti bende yazdirmadim ama vakti geldi almanın :) teşekkür ederim
Canım ciğer ve dalak, dalağı herkes yiyemez ama ciğeri düzenli tüketirsen çok faydasını görürsün, çocukluktan beri var bende demir eksikliği.ciğer de iyi gelir mi . ben ciğeri severim belki bugün çarşıya çıkmışken alirim
tamam abla tahin de yeni aldım indirimdeydi onu kullanayım benO zaman tahini sabah aç karnına si canım, mide hastalıklarına şifadır, düzenli kullan yalnız
ciğeri çok severim zaten ,kuru üzüm de eklerim inşallah şifa olsunCanım ciğer ve dalak, dalağı herkes yiyemez ama ciğeri düzenli tüketirsen çok faydasını görürsün, çocukluktan beri var bende demir eksikliği.
Birde çekirdekli siyah kuru üzüm
Keşke hepimizin olsaEn güzeli ikisi de ince
Iyiyim canım annemdeyim bugün sen nasilsinGünaydın canımnasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?