Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kurut diye bir yemeği var. Bı tek onu seviyorum ben. Diğerlerine alışamadım, zaten bizim evde de pişmiyor her şeye de patates koyuyorlar.
internettsn baktım değişik bişey güzele benziyir ama akşam fırında peynirli karnabar istedi canım soslu peynirli yaptım yedim

Afiyet olsun canım, hafif yemişsin.
teşekkür ederim bir de barbunya yemistim abla. karnabahar istedi canım birden haşlanmış karnabahar üstüne sos yaptım süt domates sosu ve baharatla döktüm 1 biber 2 dilim de peynir koydum çok mu yemişim sence karnabar kalorisi düşük gösteriyor

Yok canım bence gayet güzel, miktarlar da çok abartılı değilse sorun yok. Barbunya en fazla 6 kaşık olmalı diye biliyorum.

Sagol cnm
Insallah cnm
Memnun oldum tekrar ❤

Arkadaslar gelip gittiler cocuklarda baya eglendiler. Simdi etrafi ve mutfagi toplama tarafi kaldi. Bi ara mutfaga gireyim dedi cocuklari yedireyim dedim once sonra esimle kv geldi(koye kadar gidip gelmislerdi) mutfak masasini tezgaha bosaltip onlara tabak hazirladim. Saat 8e dogru kalkip camarsir atcam makineye sonra mutfaga gecerim insallah.
Misafir menum san sebastian cheesecake, biskuvili sutlu irmik tatlisi, makarna salatasi, peynirli gul boregi. Evdekilere ve misafirlere afiyet oldu ben yemedim. 3. Gunluk orucun 3. Gunundeydim zaten. Yememek icin bahanemde hazirdi
Oruclu oldugum icin bugunde menum yok. Yrn sabah sebze suyu ile acicam orucumu.
Arkadaslar geldiginde elbise giydim. Esimi beklerken degismedim elbisemi. Esim ve kv şok oldu. Elbisede iyice inceldigim belli oldu. Bizimkiler beni evde surekli pijamayla gordukleri icin guzel giyinince sasirdilar

Geçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.

Ahhh ahhh bı fırsatını bulup oralara gelmek lazim
Tatlım gelmeden önce vücudunda beş kiloluk bir yer açıp öyle gel ki dönüşünde pişmanlık yasamayasin. Şimdi 55 düşünüyorsun ya sen onu 50 yap ... öyle diyim yani...Antep yemek cenneti yemeden gidersen sana küser. Dur eksik söyledim sadece yemek değil tatlı cenneti de ayriyeten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…