- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
internettsn baktım değişik bişey güzele benziyir amaKurut diye bir yemeği var. Bı tek onu seviyorum ben. Diğerlerine alışamadım, zaten bizim evde de pişmiyorher şeye de patates koyuyorlar.
Evet cnm yarın sabah alıp geleceğiz eveGidecek misin oğluna canim
Patates degil kartol lütfennnKurut diye bir yemeği var. Bı tek onu seviyorum ben. Diğerlerine alışamadım, zaten bizim evde de pişmiyorher şeye de patates koyuyorlar.
Koruyamadim seni eli sopalidanAynen cnm, korktum vallahi
Biliyorum canım, maşallah herkes gardaşAnaları babaları ayrı degilmi erzurumlularda birbiriyle konuşurken gardaş diye konuşur onuüzden
Afiyet olsun canım, hafif yemişsin.internettsn baktım değişik bişey güzele benziyir amaakşam fırında peynirli karnabar istedi canım soslu peynirli yaptım yedim
Annen bu hafta sizde mi kalacak canım.Evet cnm yarın sabah alıp geleceğiz eve ☺
Aaa nasıl unuturum bunu dimi amaPatates degil kartol lütfennn
teşekkür ederim bir de barbunya yemistim abla. karnabahar istedi canım birden haşlanmış karnabahar üstüne sos yaptım süt domates sosu ve baharatla döktüm 1 biber 2 dilim de peynir koydum çok mu yemişim sence karnabar kalorisi düşük gösteriyorAfiyet olsun canım, hafif yemişsin.
Yok canım bence gayet güzel, miktarlar da çok abartılı değilse sorun yok. Barbunya en fazla 6 kaşık olmalı diye biliyorum.teşekkür ederim bir de barbunya yemistim abla. karnabahar istedi canım birden haşlanmış karnabahar üstüne sos yaptım süt domates sosu ve baharatla döktüm 1 biber 2 dilim de peynir koydum çok mu yemişim sence karnabar kalorisi düşük gösteriyor
Antep AntepErzurum yemekleri de ne güzel oluyo :)
Dün kaçamak yapmış mıydın kuzu?Kızlar eğitimden çıktım, eve geçiyorum şimdi. Eğitimde tatlı vardı, sütlaç yedim
ah ablam o Antep baklavasini bir kere yiyemedim ya içimde kaldı ,birde Antep fıstığı çok severim herkes ordaki fıstık tadı bambaska Derrr. ah ahhAntep Antep
Sagol cnm82.4 belki olabiliryukarısı kurtarmaz
Maşaallah bu yaşta 3 çocukAllah bağışlasın
Bende kınıyorum seni ve bu hafta seni seçtim pikoçusopamla hazır bekliyorum, aktif olmak kaçamak yapmamak ve hedefe ulaşmak senin görevin
Insallah cnmHosgeldinnnn canım yeniden bende elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum bekarım,kısa süreliğine izmirdeyim simdi
Cok güzel kilo vemişsin masaallah diyorum insallah hedefine burda ulasacagız ❤
Öncelikle gecmis olsun canım, bu hafta daha düzenli beslenmeye baslıyorsun o kilolar gidecek
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım kolay gelsin❤
Günaydın canım ❤
Haftada sadece bir gun kosuluyla oda maksimum 1 tk olmak kaydiyla musade edilebilir
Ahhh ahhh bı fırsatını bulup oralara gelmek lazimAntep Antep
Geçmiş olsun diyelim canım, bayağı yorulmussundur. 3 günlük oruç boyunce bişey yenmiyor mu. Zor bir uygulama galiba bu. Biraz inceledim ama pek anlamadım.Arkadaslar gelip gittiler cocuklarda baya eglendiler. Simdi etrafi ve mutfagi toplama tarafi kaldi. Bi ara mutfaga gireyim dedi cocuklari yedireyim dedim once sonra esimle kv geldi(koye kadar gidip gelmislerdi) mutfak masasini tezgaha bosaltip onlara tabak hazirladim. Saat 8e dogru kalkip camarsir atcam makineye sonra mutfaga gecerim insallah.
Misafir menum san sebastian cheesecake, biskuvili sutlu irmik tatlisi, makarna salatasi, peynirli gul boregi. Evdekilere ve misafirlere afiyet oldu ben yemedim. 3. Gunluk orucun 3. Gunundeydim zaten. Yememek icin bahanemde hazirdi
Oruclu oldugum icin bugunde menum yok. Yrn sabah sebze suyu ile acicam orucumu.
Arkadaslar geldiginde elbise giydim. Esimi beklerken degismedim elbisemi. Esim ve kv şok oldu. Elbisede iyice inceldigim belli oldu. Bizimkiler beni evde surekli pijamayla gordukleri icin guzel giyinince sasirdilar
Tatlım gelmeden önce vücudunda beş kiloluk bir yer açıp öyle gel ki dönüşünde pişmanlık yasamayasin. Şimdi 55 düşünüyorsun ya sen onu 50 yap ... öyle diyim yani...Antep yemek cenneti yemeden gidersen sana küser. Dur eksik söyledim sadece yemek değil tatlı cenneti de ayriyeten...Ahhh ahhh bı fırsatını bulup oralara gelmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?