Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aypare ackerman tahin kalorili ama zararlı yağ içermiyor çokta faydalı 1 tk demişsin hiç bi zararı olmaz onun diyete.

Mide yanmasında hele 1 tatlı kaşığı çok iyi gelir.
çok teşekkür ederimbende mide yanması da oluyor kahvaltıdan sonra 1tk tüketirim

Eski düzen derken canım. Bu arada şekersiz ne alemde senin.
simdi menülerimi az çok biliyorsun hep seni etiketledim
eski düzenimde sabah kahvaltısinda 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmek ve bir de öğlen yaptığım ara ogunum var . yani ekmek yemiyordum 2 öğün yiyordum şimdi porsiyon ve öğün sayım ona göre değiştiriyorum
şekersiz hala bozmadim devam ediyorum,meyve de yiyorum dün yarım portakal ve 2 kuru kayısı yedim
senin ne alemde abla?
Daha çok gençsin dikkat et midene. Hafif kahvaltıdan sonra olmaması lazım aslında.
Miden yorgun olabilir diyetten önce çokmu kötü besleniyodun?
önceden evet ama uzun süredir iyi besleniyorum. bir de kardeşim ve bende Helicobacter pylori mi ne ismini yanlış yazmış olabilirim öyle birşey var midede doktor bu sebepten dedi daha once

Bakteri olduğu kesinse zor ya ona iyi gelen bişeyler yapmak lazım ki ilerlemesin geçmiş olsun diyim :)

Bakteri olduğu kesinse zor ya ona iyi gelen bişeyler yapmak lazım ki ilerlemesin geçmiş olsun diyim :)
malesef bu ölmüyor dirençli bişey bununla yasicaz hayatımız boyunca :) gaviscon ve sabah aç karna alınan ilaç vardı o bitti bende yazdirmadim ama vakti geldi almanın :) teşekkür ederim

aypare ackerman tahin kalorili ama zararlı yağ içermiyor çokta faydalı 1 tk demişsin hiç bi zararı olmaz onun diyete.

Mide yanmasında hele 1 tatlı kaşığı çok iyi gelir.
Ben de yedim bu sabah, dut pekmeziyle birlikte. Hayatımda böyle güzel tahin yemedim ve üstelik o üzerinde yağ birikenlerden değil, ev yapımı olduğundan emin olduğumuz birinden aldık ikisini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…