Hastanede olunca öyle oluyor canımBize çoktan gün aydı saat gece 3.30 yatış
Sabah 7 kalkış
Bende oyüzden yapmıyorumKız yemez olur muyumdikkat edersen artık tatlı yapmıyorum fazla.. yapınca dayanamam ki ben
çok teşekkür ederimaypare ackerman tahin kalorili ama zararlı yağ içermiyor çokta faydalı 1 tk demişsin hiç bi zararı olmaz onun diyete.
Mide yanmasında hele 1 tatlı kaşığı çok iyi gelir.
Bu sabah 67.1 dim ,tartimin pili can cekismeye başlamış günde kaç kere tartiliyorum söylemem
çok teşekkür ederimbende mide yanması da oluyor kahvaltıdan sonra 1tk tüketirim
bu sabah ekmek hindi füme peynir zeytin ve kuru kayısı yedim sabah şuan yanma varNe yediğinde oluyor acaba?
Eski düzen derken canım. Bu arada şekersiz ne alemde senin.herkese günaydın bugün eski düzene geri döndüm bakalım wc sorunu düzelecek mi
bu sabah ekmek hindi füme peynir zeytin ve kuru kayısı yedim sabah şuan yanma var
simdi menülerimi az çok biliyorsun hep seni etiketledimEski düzen derken canım. Bu arada şekersiz ne alemde senin.
önceden evet ama uzun süredir iyi besleniyorum. bir de kardeşim ve bende Helicobacter pylori mi ne ismini yanlış yazmış olabilirim öyle birşey var midede doktor bu sebepten dedi daha onceDaha çok gençsin dikkat et midene. Hafif kahvaltıdan sonra olmaması lazım aslında.
Miden yorgun olabilir diyetten önce çokmu kötü besleniyodun?
simdi menülerimi az çok biliyorsun hep seni etiketledim
eski düzenimde sabah kahvaltısinda 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmek ve bir de öğlen yaptığım ara ogunum var . yani ekmek yemiyordum 2 öğün yiyordum şimdi porsiyon ve öğün sayım ona göre değiştiriyorum
şekersiz hala bozmadim devam ediyorum,meyve de yiyorum dün yarım portakal ve 2 kuru kayısı yedim
senin ne alemde abla?
önceden evet ama uzun süredir iyi besleniyorum. bir de kardeşim ve bende Helicobacter pylori mi ne ismini yanlış yazmış olabilirim öyle birşey var midede doktor bu sebepten dedi daha once
malesef bu ölmüyor dirençli bişey bununla yasicaz hayatımız boyunca :) gaviscon ve sabah aç karna alınan ilaç vardı o bitti bende yazdirmadim ama vakti geldi almanın :) teşekkür ederimBakteri olduğu kesinse zor ya ona iyi gelen bişeyler yapmak lazım ki ilerlemesin geçmiş olsun diyim :)
Hangisi daha iyi bilmiyorum ama benim de tam tersi. Üst çok güzel inceldi basen ve bacaklar için daha çok yol var.Bacaklarim ince ama gobisim önden gidey
Dayanmak çok zor zaten, aman yapma canım. Ağzım sulanıyor gördükçe deKız yemez olur muyumdikkat edersen artık tatlı yapmıyorum fazla.. yapınca dayanamam ki ben
Ben de yedim bu sabah, dut pekmeziyle birlikte. Hayatımda böyle güzel tahin yemedim ve üstelik o üzerinde yağ birikenlerden değil, ev yapımı olduğundan emin olduğumuz birinden aldık ikisini de.aypare ackerman tahin kalorili ama zararlı yağ içermiyor çokta faydalı 1 tk demişsin hiç bi zararı olmaz onun diyete.
Mide yanmasında hele 1 tatlı kaşığı çok iyi gelir.
Hello
Kızım iyi 4 aydır baş ağrısı yaşıyoruz hastaneye yatırdık araştırılması için ağrısı geçti psikolojikmidir nedir anlamadımGulumse24 kızın nasıl? Ben tam anlamadım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?