İkiside temiz canımMr tomografi çekildimi
Pekmez degil elticim kuru üzüm ye bol bol annem karaciğerden amaliyat oldu doktor çekirdekli kara üzüm ye dedi tek başına tüketmek çok tatlı gele bilir leblebiyle yiye bilirsin ben çok severimBen de bir süredir pekmez arıyordum ama hepsinde şeker ilavesi vardı. Sonunda birinden bulup aldım. Tahinli karıştırıp kahvaltıda bir tatlı kaşığı yiyeceğim. Pekmezlerin kan yapmadigina canlı örneğim ben, yıllarca kullandım faydasını görmedim. Kırmızı et düzeltti bende.
Siz elti misinizPekmez degil elticim kuru üzüm ye bol bol annem karaciğerden amaliyat oldu doktor çekirdekli kara üzüm ye dedi tek başına tüketmek çok tatlı gele bilir leblebiyle yiye bilirsin ben çok severim
Aynen dalak ve kuru kara üzüm kan için birebir dalak közde hafif pişirilecek vitamini ölmeyecek hafif kanlı olarak tüketilecekCanım ciğer ve dalak, dalağı herkes yiyemez ama ciğeri düzenli tüketirsen çok faydasını görürsün, çocukluktan beri var bende demir eksikliği.
Birde çekirdekli siyah kuru üzüm
Eşlerimiz erzurumlu canım o yüzden elti diyoruz birbirimize ikimizde erzurum gelini
Erzurum yemekleri de ne güzel oluyo :)Eşlerimiz erzurumlu canım o yüzden elti diyoruz birbirimize ikimizde erzurum gelini
Ne yazacağımı bilemeden boş boş ekrana baktım, bı tarafım sen zaten ideal kilona yakınsın afiyet olsun demek istedi, bı tarafım ver o fazlalıkları da listeye dön demek istedi. Negonun koca sopası aklıma geldi. Gördüğün gibi kafam bayağı karışık canımKızlar eğitimden çıktım, eve geçiyorum şimdi. Eğitimde tatlı vardı, sütlaç yedim
Ben de yemeğimi yaptım, oğlumun kursu bitsin de eve gelsin diye bekliyorum. Sabah menü yapıp gitti bana serseriIyiyim canım annemdeyim bugün sen nasilsin
Çocukluğumdan bahsettim orda canım eltimPekmez degil elticim kuru üzüm ye bol bol annem karaciğerden amaliyat oldu doktor çekirdekli kara üzüm ye dedi tek başına tüketmek çok tatlı gele bilir leblebiyle yiye bilirsin ben çok severim
Kars taraflarinin söylemiyle "yürekten eltiyiz"Siz elti misiniz
Onu da çok yedirdiler çocukken. Ben bu yüzden o kadar çok şeyden tiksindim ki. Pekmezi birkaç senedir az az yemeye başladım, karpuzu üniversiteye kadar ağzıma sürmedim, sütü hala bir yudum bile icemem. Ahhh cocukluk travmalarıAynen dalak ve kuru kara üzüm kan için birebir dalak közde hafif pişirilecek vitamini ölmeyecek hafif kanlı olarak tüketilecek
Kurut diye bir yemeği var. Bı tek onu seviyorum ben. Diğerlerine alışamadım, zaten bizim evde de pişmiyorErzurum yemekleri de ne güzel oluyo :)
Demek sütlaç yedin bunu da buraya yazdın arkadaşlarımın canı çeker demedinKızlar eğitimden çıktım, eve geçiyorum şimdi. Eğitimde tatlı vardı, sütlaç yedim
Evet çocukken çok yedimAynen dalak ve kuru kara üzüm kan için birebir dalak közde hafif pişirilecek vitamini ölmeyecek hafif kanlı olarak tüketilecek
Sopamı gösterdimNe yazacağımı bilemeden boş boş ekrana baktım, bı tarafım sen zaten ideal kilona yakınsın afiyet olsun demek istedi, bı tarafım ver o fazlalıkları da listeye dön demek istedi. Negonun koca sopası aklıma geldi. Gördüğün gibi kafam bayağı karışık canımistediğini seç al
Görülmeyecek gibi değil canımDemek sütlaç yedin bunu da buraya yazdın arkadaşlarımın canı çeker demedin
Sopamla tanışmışmıydın
Eki Görüntüle 2562731
Evet çocukken çok yedim
Sopamı gösterdim
Aynen cnm, korktum vallahiGörülmeyecek gibi değil canım
Aynen cnm, korktum vallahi
Anaları babaları ayrı degilmi erzurumlularda birbiriyle konuşurken gardaş diye konuşur onuüzdenKız deli bu nasıl anlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?